Arī es gribu pakratīt sirdi par savu mīļoto...

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011

Tā kā dr.lv emsu nobloķēta un mani māc bezmiegs, pie spēlītem klāt netieku, tad nu atļaušos te savu sāpi pastāstīt.

Esmu amzliet nomākta par to, ka draugs tagad tik daudz laika pavada ar saviem kolēģiem un kolēģēm, kad viņš aizgāja uz darbu, tad likās forši, būs jauni cilveki, kaut kur varēsim kopā doties, jauni paziņas, jo ikdienā īsti enkur nesanāk aiziet. Te tev nu bija, nu viņš iet uz dz/d ballītēm, naktī spēlē paintbolu, šodien teica, ka pa dienu uzspēlē volejbolu un paceps gaļu, bet joprojām ballējās, bet stāsts ir par to, ka tad, kad es vēlos ar druagiem ilgak kaut ko āra pasedet vai tā, tad vienmēr ir atbilde "Ejam mājas, man rīt darbs, gribu izgulēties", bet ar kolēģiem atraktivitātes netrauce nekam, šodien par to lūzt sirds.

Un otra lieta tas, ka visa iniciatīva ir no manas puses, es kkur aicinu mēs kopā ejam, dodamies, iepazīstinu ar druagiem, ģimeni, atrodu iespējas kā pavadīt laiku kopā, bet viņš... Sajūta, ka tikai raujas prom, lai būtu ar visiem citiem tikai ne ar mani. Es esmu tāds kā mājas kaķis, 4 sienās, gultā apskauj, kop,ā ēst pagatavojam, pamīlējamie sun viss, bet visa jautrā dzīves daļa viņam notiek ar citiem cilvekiem. Viņš apgalvo, ka ta nav, jā, esmu jau apr to runājusi, viņš saka, ka nav kur mani paņemt līdzi (kaut vai šodiena), saka, ka jāstrāda, bet ballēties pa naktīm ar kolēģiem var... Ai, šodien birst asaras...

Dažreiz es nezinu ko domāt, vai man trāpijis akmens sejā, tapēc nekur neņem līdzi, jo kauns, dažbrīd man liekas, ka varbūt neesmu gana asprātīga vai vēl kaut kas.. Šodien tiešam līst asaras, jo... ai, piedodiet, ja kādai nokaitināja šis teksts, tad nelasiet, nerakstiet kritiku, es vienkārši gribēju izkratīt sirdi, jo nespēju iemigt, arī tagad nav nevienas sms vai miega novēlējuma no drauga puses...

26.05.2011 04:03 |

Reitings 858
Nebūtu sestdien man uz kāzām jāiet, bļin, parādītu raksturu, bet negribu bojāt jauku pasākumu, tagad jau vispār nožēloju, ka viņu kaut kur ņemu līdzi!!!

Bet par to suni es viņam pilnīgi nopietni turpmāk teikšu, lai nopērk man mazo žurku, ar ko vakaros gulēt!!! Vai košku kkādu, zini suši mani mīļākie mani diezin ko laimīgu arī nedara!!!
26.05.2011 04:29 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
nu tak ritīgs skaistumiņš Tu esi, saule! :)

draugs neatbild? :D
26.05.2011 04:30 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Ne pa tēmu, bet kā jūs viena otru parasti atrodat - esat jau iepriekš pazīstamas vai kā? :-) Nerunāju tikai pa šo gadījumu! Man vnk ziņkāre! :-D Nakts ziņkāre :-D
26.05.2011 04:32 |

Reitings 306
Reģ: 16.05.2011
Džezenīte - viņam tajā kompānijā ir arī sievietes vai tikai veču kolektīvs?

Kisinnja - diemžēl nav gan mana bilde. Ļoti patīk, bet vismaz esmu gaišmate. (l)
26.05.2011 04:32 |

Reitings 858
Ai, Dīze (s) Paldies, par jaukajiem vārdiem!!!

Ai, ko tas mudaks var man atbildēt, gan jau acis nerāda, lai pogas nospiestu, kur nu, lai tekstu saredzetu! Rīt jau būs jaunas pasakas izdomājis!!! Nesaprotu, kāpēc ir tāda muļķa sirds, kas tur pie viena idiota?????!!! :-P
26.05.2011 04:33 |

Reitings 3096
nu lūk, Džezenīte ir pirmā meitene, kura no cosmo man ir draugos :)
Es no viņas kleitiņu nopirku, pirmajā mirklī radās tik labs iespaids, superīga meitene :)
26.05.2011 04:33 |

Reitings 858
Protams, ka bābas ir, neteikšu, ka neglītas gana seksīgas! Ai, nerunā labāk par to, tad vispār man debīlas domas nāk galvā!!! :-/

Stulbais jaunais skype (e) No rīta ierakstīju kko mīļu, tagad tā gribu izdzest, nolādētais sūds neļauj (e) Tehnoloģijas šodien nav mana puse :-D
26.05.2011 04:34 |

Reitings 858
Kadēļ, meitēn, tu neapmeklē cosmo baļļukus? :-D Sen jau būtu iepazinušās tuvāk :-) Gan jai vēl citas arī iepatiktos :-)

Bet, ja kas varam aiziet kaut kad uzsist kaut kur arī tapat kalčiņu, arī man par Tevi radās foršs iespaids (l)
26.05.2011 04:36 |

Reitings 3096
nebija sanācis :)
Bašā būšu ;)
26.05.2011 04:43 |

Reitings 858
Beidz līdz tam jau vēl vesala mūžība :-D 3x var paspēt notusēties :-D

Galu galā, ja man suns nebūs nopirkts, tad jau joprojām man būs pāri pārem brīva laika :-D Vienīgi, darbs, bet nu es priekš Cosmo meitenēm vienmēr laiku atradīšu (l)
26.05.2011 04:45 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
sms labā :D
26.05.2011 04:54 |

Reitings 3096
Džezenit, kad Tu tiec draugos, atsūti man to linku ;)
26.05.2011 04:55 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Sveika!
Kad mans draugs atrada jaunu darbu, labu,ar mainijas mana ikdiena-tada ka Tev! VIENIGAIS izpaliek peintbolli un darba allites,BET te 12 nakti kolehjei masina saluzt zvana vinam,kurs dzivo no centra 1h brauciena!Vins skrien,kaut pasam 4 jacelas jau augsa! Te otrai kkas utt...PROTAMS,saprotu,ka vinas ari palidz darbaa utt un ir vecas(kas mani mierina kaut cik!),bet kad man pieriebies daudzas situacijas,kad vinas pelnijusas vairak ka es,tad pateicu-johaidi, es ,teiksu isi-esmu saimniece virtuve, gulta milaka un draudzene!Daru daudz, lai butu jauka kopdzive,bet man neperk sampaniesus,uz Lieldienam sokolades zakjus :@ Vini tadi ir ;) Vnk pec dabas.Paldies Dievam man viss norimas, bet reizem piktojos,ka sis sivietes sanem vairak uzmanibas neka es,nerunajot,ka vins pa telefonu ar vinam runa jaukaak ka ar mani.Eh :) Mees esam no Veneras.
Esi stipra un runa ar vinu, ja nesaprot,tad negrib vnk saprast. (t)
26.05.2011 10:35 |

Reitings 2170
Vienmēr, izlasot tavu kārtējo diskusiju, man rodas jautājums - kāpēc tu uzturi attiecības, kurās esi tik šausmīgi neapmierināta par gandrīz visu? Vieglāk nav meklēt jaunu čali, nevis tikai čīkstēt par veco?
26.05.2011 10:51 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Magdalena-Katras attiecibas ir savi pipari un saals! Cilveks censas rast risinajumu! Vai tad uzreiz jameklee cits,cilveks glabj savas attiecibas un ne jau visam viegli pateikt-Asta la vista pie katra sikuma.
Cita meklee miilaako, cita kraamee mantas,vina jauta mums-ko darit, vai ir verts? Tur aklam jabut,lai neredzetu cik loti vina vinu mil,bet atnaks ta diena,kad vina zinas ko darit ar savam attiecibam un ne es,ne Tu to nepateiks.
26.05.2011 10:55 |

Reitings 15
Reģ: 26.01.2011
Izlasīju Tavu sāpi un sapratu,kad man bija 4 gadus līdzīgi. Viņam bija laiks visam izņemot mani .Kopā tikai bijām pa mājām un dažkārt viņu dzērumā braucu savākt no ballītēm .Man arī likās ,kad esmu neintresanta .Visu laiku viņš man stāstīja ,kad darbs ,kolēģi ,draugi ir svarīgāki ,jo viņam ar visiem jāiztur labas attiecības. Viss mums beidzās ar to ,kad satikāmies ar vien retāk un vairāk strīdējamies .Šobrīd man ir draugs ar kuru daudz ko darām kopā braucam pie draugiem,vecākiem apmeklējam darba balles.Džesenīte,apdomā vai Tev vajag turpināt šīs attiecības. Man šķiet ,kad esi gan jauka ,gan skaista un gudra ,gan jau satiksi puisi ,kas novērtēs Tevi . Nesen man zvanīja bijušais draugs prasīja ,kā iet pa dzīvi izrādās ,kad kolēģe dēl ,kuras izšķīramies pametusi .
26.05.2011 11:44 |

Reitings 858
Msagdalēna, tādēļ, ka man katreiz jāraksta par to, ka bija lielisks sekss, ka jautri aizvadījām kaut kādu vakaru? Tos brīžus es pavadu ar viņu un cosmo nesēžu, tāpat kā, kad ballējos ar draudzenēm. Jā, es tiešām šeit rakstu pārsvarā tad, kad sāp sirds un nav ar ko izrunāties, bet nav jau arī tā, ka viss būtu slikti. Pētrk man gan drēbes, gan uzsauc man un omītei pusdienas, kas bija visai jautri ievest omīti resturānā, daudz reiz iedod kabatas naudiņu kaut kam, ja man pietrukst nav viss tikai melns. Tas, ka es uz katra stūra nerakstu, ka esmu eiforijā nenozīmē, ka viss ir melns. Jau teicu, šeit parasti rakstu, kad gribu izkratīt sirdi, kad nostrāda stulbā sievietes domāšanā, bezmiega stundā sazin ko sadomājies un gribas tīri izrunāties.

Kas attiecas uz šķiršanos, vienreiz jau pašķīrāmies... Un??? Ar domu, ka nu viss, ka viņam ir principi un es apņemos uzsākt jaunu dzīvi āmen un punkts. Nekur talu netiku, lai arī it kā bijām šķīrušies tāpat ar kašķiem un visu citu sazinājāmies, līdz beigās sapratām, ka nevaram viens bez otra. Daudz kas, protams, ir mainījies no tā laika, kad toreiz aizgāju, par to, protams, prieks, bet vienmēr jau būs lietas, kuras gribas labāk. Šoreiz vienkārši aprakstīju, ka ir jauna situācija, pakratīju sirdi un viss, ko vēlējos sagaidīt mazliet uzmundrinājuma. Magdalēna, man prieks, ka esi no tām sievietēm, ja kaut kas nav pa prātam pasūti ratā, es sapratu, ka šobrīd emsu gatava ieguldīt savu laiku vēl, lai kaut ko labot, tādēļ atļaujos reizēm pažēloties, ja Tev tik ļoti riebjas lasīt jau diskusijas sākumā minēju, ka tās, kuras negrib un nav ko teikt, var arī nelasīt!

Heartkiller uz sms atbildēja, bet diemžēl ne par suni :-D Bija arī citas sms :-D Tātad suņa jautājums joprojām būš aktuāls :-D
26.05.2011 13:36 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Džezenit,
turies, un noveelu tev lai viss nokaartojas! taa jau ir , ka seit , kad pakrata sirdi uzreiz rodas iespaids ka viss ir slikti, bet katraas attiecibas ir tacu arii labie periodi par kuriem seit neraksta.
un ir jau viegli kaa kaut kas nepatiik pagriezties un aiziet, bet manupraat tas ir vieglaakais celjs. ir jau gadiijumi protams , kad taa ir jadara, bet nu ne jau pie siikaam domastarpiibaam. patreiz tacu nav krapsanas vai kaa taada. jums vienkarsi ir jaizrunaajas un viss. lai jums izdodas! :-) ;-)
26.05.2011 15:21 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
džezenīt, turies :)
ar manu vīrieti nav tādu problēmu, jo strādā manas ģimenes uzņēmumā, taču nezinu kā būtu, ja būtu jauns darbs, jauni kolēģi utt. gan jau,ka būtu tāda pati situācija...

es nezinu, varbūt vajag no viņa nedaudz attālināties? ne jau palikt vēsai, aizvainotai utt. bet maksimāli pavadīt laiku priekš sevis, ar saviem draugiem.un kkā nepievērst viņa izklaidēm tik lielu nozīmi. viņš pats sāks just,ka viņam pietrūksti un vēlēsies pavadīt vairāk laiku ar tevi.
26.05.2011 15:32 |

Reitings 8968
es varu iedomāties kā jūtas tavs draugs... man tāpat ir ar manu nu jau ex, ar kuru es dzīvoju kopā.... viņam vnk nav ar Tevi vairs interesanti... sorry, bet nu moška mēdz scēnas taisīt, vai pūsties, kad ejat izklaidēties, un loģiski, ka viņam to negribas visu...
26.05.2011 15:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits