* Es dodu priekšroku skatīties mājās, DVD atskaņotājā. (Kas tagad būs arī īstenojams - šodien iemācījos ierakstīt filmas diskā, tāpēc tagad došos uz veikalu pakaļ vēl kaudzītei disku, jo ir atlaides. (l) :-D )
* Vairāk gan skatos seriālus, bet tā - romantiskās, šausmu un trillerus. Bet laika periodi - visdažādākie. Man patīk arī deviņdesmito gadu filmas, tām esmu pievērsusies tagad (pievērsusies nenozīmē, ka esmu sākusi skatīties, bet gan to, ka IMDB atzīmēju watchlistā. :-D Tagad gan - salādēšu dažādas filmiņas un sarakstīšu diskos)
* Pēdējā labākā? Hm, mana visu laiku labākā ir Just Like Heaven, ne no kāda mākslinieciskā viedokļa vai vērtīguma, bet gan tīri no sajūtām un tām emocijām, ko šī filma man dod. Pēdējā labākā gan būs Changeling, bet arī tā tomēr nav īpaši jauna. Es lielāko daļu filmu skatos ar milzu kavēšanos.
Seriāli - esmu noskatījusies Supernatural, paspējusi noskatīties Vampire Diaries un iemīlēties tajā. :-D Tagad jāgaida līdz septembrim abi šie seriāli, tāpēc meklēju kādu aizvietotāju. Pašlaik esmu ielādējusi Pretty Little Liars pirmo sēriju, bet vēl neesmu noskatījusies. Kā arī turpinu skatīties Prison Break ceturto sezonu, jo agrāk dikti mīlēju to seriālu, bet pēdējo sezonu tā arī neesmu noskatījusies. (s)