Kā kuru reizi, citreiz pietiek arī ar pāris minūtēm. Retāk var turpināt tā pat, bet tad jābūt ļoti neķitrais un seksuālai būtnei blakus, lai varētu visu nakti draiskoties.
Diemžēl, tādu ir ļoti, ļoti maz. Bet jebkura varētu tāda būt, tikai ne visas man gribās atvērt, prasa daudz laika un pūles. Ne visas sievietes mani tā uzrunā, lai veltītu tik daudz laikā.
Man personīgi tā ilgā muļļāšanās bieži vien noved pie tā,ka vairs neko negribās :D
Man daudz labāk patīk pats seksa process.Un par to,ka sieviete bez priekšpēles nemaz nav gatva..nu kā kuria.Man bieži vien pietiek jau ar domu vien,ka tulīt būs sekss un esmu jau gatava :D
Parasti ir tā, ja ir tikko iepazīta meitene un jaunas, svaigas attiecības, tad priekšspēle ir uz 100%, bet kad attiecības ir ilgākas, tad no priekšspēles nepaliek gandrīz nekas...
Tām, kas domā, ka priekšspēle nav sekss un vienu no otra var nodalīt. Jautājums, vai jūs tāpat domātu arī tad, ja vīrietim nebūtu sekss ar citu sievieti, bet tik tāda "priekšpaspēlēšanās"? :-D
Ja, Caramelu esmu ieverojis, un vinas domu gajiens sakrit ar manejo. Tik neskadirs paliek, vai tad bucas, glasti nav prieksspeles elementi? Nu tas nekas, ka maigie pieskarieni nav tiesi pirms seksina, bet jau laikus.
Ja tu to attiecini uz manis rakstīto-tad doma bija,ka pārāk ilga priekšspēle man nepatīk. Principā 5-10min pačubināšanās man ir pilnīgi pietiekama. Reizēm vīrietis ir pārlasijies padomus,ka jo ilgāk jo labāk ,bet ne visām tas patīk.Man pa to laiku jau paspēj pāriet viss uzbudinājums.
Protams skūpsti un apskāvieni ir svarīgi.Es jau nesaku,ka tos nemaz man nevajag ,protams,ka vajag :D
Katra sieviete taču ir savādāka.
Carmela - jautaji, kas, manuprat, ir prieksspeli - to gruti definet. Robezu starp seskinu un prieksspeli gruti novilkt, ja pieksarieni sak notikt ipasas vietinas. Un diez vai var par prieksspeli saukt pabucosanos, kurai seksins neseko. Man ar ta ilga prieksspeli nav nepieciesama... Ievads nedriktetu but garaks par iztirzajumu... Bet bez ievada ari nevar.