Mīļās foruma dāmas!Man tuvojas augstskolas izlaidums un lūdzu iesakat veikalus Rīgā,kur būtu labas kleitiņas šim pasākumam... ;-) Uz kurām ielām?Jo Alfā nekā prātīga nav.. :-/
Es atradu bezmaz pēdējā dienā. Nejauši.
Un man arī bija izmisums, ka neko neatrodu.
Iegāju tādā veikalā, kurā parasti neeju.
Un tur bija satīna kleitiņa.
Sveika!
Radot apģērbu kolekciju esmu daudz ekspermentējusi ar audumiem un pārdomājusi, ja vēlies dažas kleitiņas par pašizmaksu(audums + darbs) 16,50- 40ls, tad raksti uz [email protected] un nosūtīšu bildītes.
Turklāt šāda modeļa kleitiņas nebūs nevienai.
man arī vajag, tāpēc pirmo reizi dzīvē laikam mēģināšu ieplānot došanos uz Andeli! veikalos pagaidām esmu atradusi tieši vienu (!) kleitu, kas ir daudz maz atbilstoša manām vēlmēm, bet nu arī ne gluži tas, ko es gribētu.
Neiesaku Čaka ielas veikalus.Kad meklēju savam bakalaura izlaidumam kleitu,tad vienīgais ar ko tur sastapos bija lielas cenas,briesmīga paskata kleitas,gandrīz nekādas variācijas izmēros un vēl briesmīgāka attieksme no krievu vecenēm-pārdevējām.
Iesaku to Andeles Mandeles īpašo izlaidienu,kas drīz būs.Vismaz tur solās būt glītas drēbītes un cenas gan jau arī būs ok...Vismaz vērts aiziet iečekot. :)
Nesen iemaldījos vienā populārā UK interneta veikalā un vēl nodomāju, ja man vajadzētu izlaiduma kleitu pamēģinātu pasūtīt no šejienes ;) http://www.asos.com/Women/Dresses/Cat/pgecategory.aspx?cid=8799
Burbuļgalva,tas nav viekals,bet tāds tirdziņš,kas ik pa laikam notiek.Meitenes pārdod savas drēbītes.
http://www.draugiem.lv/andele-mandele/news/?p=4904813
Uz Martas ielas tajaa diivaa, vai kaa tur sauca, tieshaam skaistas kleitas... unnnnnn pie Beernu pasaules uz čaka ielas pusi arii kleitu veikali, nezinu gan cena,s bet shodien noskatiijos, ka baigi skaistas kleitinjas :)
Man nākošgad sanāks lielā kleitas meklēšana. Varbūt jānopērk jau šogad? :-D Jo ar mani un kleitām vienmēr ir tā- kad nevajag, tad veikalos redzu daudz ļoti skaistu kleitu manā gaumē, kad man vajag kleitu- nu nav nevienas. :-D
Nesen redzēju vienu kleitiņu, kurā vienkārši iemīlējos. (l) Bet tā kā man tuvākajā laikā pēc tādas nav vajadzības, atstāju veikalā kādai citai. Šis burvīgo kleitu veikals gan nav Rīgā.