esmu pārāk tieva un īsa, krūtis nav, dibens ir :D ēdu es kārtīgi. Kāds var kaut ko ieteikt lai es kļūtu nedaudz apaļīgāka, vismaz lai ribas neizspiestos no miesas? ;D
Ērzelis - man tieši otrādāk, mugurkauls "gāžas ārā" :-D Ārsts teica, ka muguras muskulatūra pārāk vāja un nevar noturēt mugurkaulu vietā. Varbūt tu savu muguru esi pārkačājusi? :-D
Kas attiecas uz tēmu, kā mūžīgā tievētāja neko tev ieteikt nevarēšu kā vien ēst visu pēc kārtas.
man uzbaroties palīdzēja auzupārslu putriņas, tās ar augļu gabaliņiem. var nopirkt piemēram rimi! ēdu kādas 2 reizes dienā un pēc kāda mēneša- bums, bikses vairs neder :-D
žēl,ka taukus nevar nosūkt un pārdot,piemēram , ''tauku bankā'' - tiem kuriem vajag vairāk nekā man ! Tāpat kā ir spermas bankas, vai tie paši orgānu donori..
Es kļūtu stāvus bagāta! :-) :-D
es cenšos uzbaroties ēdot putras,arī vakaros pirms gulētiešanas tās ēst(ne vnm izdodas),treknu sieru ēst un daudz šķidrumu dzert...lēni bet masa mazliet nāk klāt!
Man triju nedēļu laikā ir 1kg klāt un tas priekš manis ir daudz. Es esmu sākusi katru rītu brokastīs ēst to pašu, ko iepriekšējā vakarā vakariņās - tik atsildītu. Jūtos apaļāka :)
samierinies, ka esi, kāda esi- priecājies, ka katra kalorija nenosēžas uz tām ribām. un piegrūst sevi ar mēsliem ar nav veselīgi. vnk ēd to, ko vienmēr esi ēdusi, bet nepārcenties ar trekno pārtiku, jo tas viss var iespaidot veselību.
ha haahahaa es tā sasmējos par to - "iedobe izskatās pec hot doga,kur jāliek cīsiņš" :-D nu man ir tāpat.. un arī tie "punkti virs dibena" ir riktīgās bedres :-D