Naudas izspiešana?! ;/

Reitings 80
Reģ: 29.01.2009

Sveikas.

Tātad es mācos vienā no Rīgas skolām - vakarskkolā.

Pēc manām domām, man tur vislaik izspiež naudu un draud.

Labi, nesūdzēšos par ekskursijām u.t.t.

1.Pēdējais zvans 19.05. - gulēju mājās ar Rota Vīrusu, šodien nākot uz eksāmenu satiku skol. un viņa saka, ka man vajag obligāti samaksāt naudu par pēdējo zvanu, jo klasesbiedri saviem vecākiem klāja galdu un dāvināja puķes, un tas viss tika izdalīts uz visiem klases skolēniem. - Nesaprotu kpc. man jāmaksā nauda, par citu ēdināšanu un ziediem, jo no manējiem neviens nebija! :D

2. Jāmaksā par izlaidumu 15 ls, kaut mums izlaidums ir tikai 07.07., un es jau 05.07. braucu ar draugu ceļojumā un nebūšu - bet atkal ir obligāti jāmaksā, jo esot jāmaksā par ATESTĀTU kopēšanu :D nez meitenes, es ko tadu dzirdu pirmo reizi! :D un esot jāēdina tie darbinieki, kas nāk uz eksāmeniem - kas tur pieskata eksāmenu laikā. Tik nezinu ko viņi tur liks galdā, ja mums ir apm.septiņas divpadsmitās klases - kopā apm. sanāk 1500 lvl no skolēniem. :D

+ 9 lati fonda nauda, jo ir bijuši tēriņi - skolotājai vajadzēja nopirkt jaunus puķu podus klasē un k.kādu tāfelīti, kuru viņa neizmanto :D

VNK. esmu šokā, ka vakarskolā šitā kāš naudu,pat tad ja nebūsi!

Ko Jūs darītu manā vietā??? :) samaksātu vai nē?

Nav jau tik liela summa jāmaksā, bet ja es nebūšu uz izlaidumu un par to Pēdējo zvanu vsp. vāks. :D

23.05.2011 20:33 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Nu jā... Ir stulbi. Bet, kad izlasīju, ka jāmaksā par eksāmenu darbinieku ēdināšanu, gan sašokējos. No kura laika jāēdina eksāmenu darbinieki!? Beigās no visiem arī sanāk kopā laba summa un it kā viņi paši nevarētu sev paņemt kaut ko ēdamu līdzi. :-/
23.05.2011 21:57 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Es tavā vietā neliktos ne zinis, kamēr vēlreiz neatgādina, un tad tā domīgi noteiktu- nez, nemanīju, kurā likumā šādi obligātie tēriņi paredzēti, hmm, uzrakstīšu iglītības ministrijai, lai man paskaidro. :D Uzreiz liksies mierā.

Atceros, ka līdzīgu gadījumu rādija pa TV par BKI ,un viņi bija pasūtījuši lasi un vēl sazin ko. Kad žurnālists prasīja, kāpēc viņiem tāds saraksts, skolotāji atbildēja, ka studeni labprātīgi to noorganizējuši un viņiem pašiem nav par to nekas zināms. :D
23.05.2011 22:12 |

Reitings 671
Paris, bet ko saka citi skolasbiedri?

Man teiksim, kad uz žetona vakaru vāca naudu, pat nezinu kam, jo gredzeniem atsevišķi, tad ja kāds laikā nesamaksāja, tad pārējie kursa biedri tā sāka braukt virsū, ka tagad bail domāt, ko teiks, man kad nemaksāšu :D
23.05.2011 22:15 |

Reitings 80
Hm, daudzi samaksāji, lai liktos mierā un katru dienu neapkaunotu, pa visu klasi prasot, kad maksāsi naudu?! :D
Pārējiem vnk. ir daudz liekas naudas ko maksāt - laikam.
:)
23.05.2011 22:32 |

Reitings 87
Paris, vari iedot savu epastu? Gribu tev šajā sakarā aizrakstīt nepiedienīgu piedāvājumu. :D
23.05.2011 22:38 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Mums klasē ir jamaksā 5 Ls fonda nauda mēnesī, tieši 12ajā klasē, es domāju! Man tas šķiet daudz par daudz! vecāku sapulcē arī tika apspriests šis jautājums, prasīja vai visi ar mieru, bet, manuprāt, muļķīgi uzdod šādu jautājumu, jo tie, kam ar naudu grūti, taču negrib to izdarīt!

Vēl vairāk mani šokē, kā šī nauda tiek ižšķērdēta! Žetonu vakar galds maksāja vairākus simtus, lai gan tur nebija nekā īpaša, varējām kādā veikalā nopirkt visu un paši smuki saservēt, bet klasē ir gudrākas galvas! Pēdējā zvanā vēl daži indivīdi vēlējas ierasties ar helikopteru vai zirga pajūgā, kas no katra prasītu apmēram 20 Ls, pa laimi nekas tāds netika akceptēts! Tad vēl dāvanas skolotājiem, pilnīģi nelietderīgas, bet galvenais, lai ir! Nu muļķīgi, tad jau puķes mīļāk būtu! (e)
23.05.2011 22:40 |

Reitings 80
[email protected]

- mums žetonieks nebija! :D
23.05.2011 22:44 |

Reitings 87
Paris, tev epasts ;)
23.05.2011 22:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits