Sveikas.
Tātad es mācos vienā no Rīgas skolām - vakarskkolā.
Pēc manām domām, man tur vislaik izspiež naudu un draud.
Labi, nesūdzēšos par ekskursijām u.t.t.
1.Pēdējais zvans 19.05. - gulēju mājās ar Rota Vīrusu, šodien nākot uz eksāmenu satiku skol. un viņa saka, ka man vajag obligāti samaksāt naudu par pēdējo zvanu, jo klasesbiedri saviem vecākiem klāja galdu un dāvināja puķes, un tas viss tika izdalīts uz visiem klases skolēniem. - Nesaprotu kpc. man jāmaksā nauda, par citu ēdināšanu un ziediem, jo no manējiem neviens nebija! :D
2. Jāmaksā par izlaidumu 15 ls, kaut mums izlaidums ir tikai 07.07., un es jau 05.07. braucu ar draugu ceļojumā un nebūšu - bet atkal ir obligāti jāmaksā, jo esot jāmaksā par ATESTĀTU kopēšanu :D nez meitenes, es ko tadu dzirdu pirmo reizi! :D un esot jāēdina tie darbinieki, kas nāk uz eksāmeniem - kas tur pieskata eksāmenu laikā. Tik nezinu ko viņi tur liks galdā, ja mums ir apm.septiņas divpadsmitās klases - kopā apm. sanāk 1500 lvl no skolēniem. :D
+ 9 lati fonda nauda, jo ir bijuši tēriņi - skolotājai vajadzēja nopirkt jaunus puķu podus klasē un k.kādu tāfelīti, kuru viņa neizmanto :D
VNK. esmu šokā, ka vakarskolā šitā kāš naudu,pat tad ja nebūsi!
Ko Jūs darītu manā vietā??? :) samaksātu vai nē?
Nav jau tik liela summa jāmaksā, bet ja es nebūšu uz izlaidumu un par to Pēdējo zvanu vsp. vāks. :D