Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

tīrīšana

Reitings 108
Reģ: 29.01.2009

varbūt kāda zina no pieredzes ieteikt, kā vislabāk tīrīt gaišu paklāju, ar ne pārāk lielu pūku un aitas vilnas segu? (bez ķīmiskās tīrītavas)

23.05.2011 19:02 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
Mani arī interesē šis jautājums, jo savu gaišo paklāju tā pa riktīgo tā arī neizdodas iztīrīt!
Labākais, ko pašlaik esmu atradusi ir Vanish pulveris, ko sākumā jāieberž paklājā, pēc tam jāizsūc.
Vanish šķidrais līdzeklis vispār neko netīra; arī manis pirktie bio līdzekļi izrādījās nekam nederīgi.
Ehh, laikam vajadzēja man likt laminātu (t) :-D
23.05.2011 19:10 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Man jautājums par paklāju tīrīšanu arī. Tie pulveri,kuri jāizsūc pēc tam-var sūkt tikai ar tādu sūcēju,kuram ir ūdens filtrs? Vai arī ar parasto var?
23.05.2011 19:28 |

Reitings 108
Reģ: 29.01.2009
Carmela, ar parasto jāsūc, jo tas pulveris sākotnēji ir mitrs. ieberž paklājā, pagaida kamēr izkalst un tad izsūc.
pārbaudīju to pulveri - uz mana paklāja darbojās lieliski, visus šokolādes traipus (pat baigi vecus (s)) iztīrīja.
bet šķiet, ka tā vienkārši ar birsti pārslaukot, lai tie pulvera graudi iekļūst dziļāk paklājā, nebūs efekta. es tā riktīgi ieberzu un ir ok.
tas tā - padalos 4dienas priekā :-D
26.05.2011 16:07 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits