tādas man patīk , maigas un svaigas , ne saldas, ne rūgtas , bik skābenas . vienīgi neturas ilgi, tas . kaut kas līdzīgs Escada sunsetam, bet daudz svaigākas
paraudziņu dabūju dāvanā no pārdevēja . pirku pie viņa kaudzīti . dabūju 6 random par brīvu . diemžēl šo paraudziņu vairāk viņam nav . pat ja neražo , šīs smaržas iznāca 2002 vai 2003 gadā . tas nav tik sen, ka reiz vajadzetu nonākt līdz mūsu veikaliem :D
Naktsmeita, ja VAIRS neražo, tad tas nozīmē, ka pa tirgu riņķo tas kvantums, kas bija saražots. Protams, lai Tev veicas atrast, bet man tas nebija izdevies. :-D
Paskatījos Naktsmeitas smaržas un atcerējos, ka tās bija vienas no manām pirmajām smaržām.
Atceros, kad pudelītes saturs izbeidzās, noņēmu ķēdīti nost, pataisīju tās par rokassprādzēm. :D
Kādus laikus atpakaļ viņas Stockamnn maksāja līdz 8 ls.
Tiešām žēl, ka vairs neražo.
Man tagad ir iestājusies nostaļģija :D
Naktsmeita, Tev paziņu Krievijā nav? Ak, man šorīt no turienes konfektes atveda, bet tie cilvēki vairāk nebrauks tuvākajā laikā:( Pameklē internetā kādu starpnieku, lai no Krievijas atved un viss būs kārtībā. Esmu pārliecināta, ka enigme.ru kaut kas tāds varētu būt.