Es vēlētos pajautāt jums-kā jūs bildinātu vīrieti lai tas zskatās efektīvi un nepārspējami!Var tak reizi mūžā izdarīt kko tik traku!?Palīdzat ar saviem padomiem lūdzu! :)
Es atceros ,ka teicu savam pirmam viram ,ka mes loti labi saderam kopa,jo abiem RH-negativs!!!Atceros ,ka vins vel radija pasi,kur tas bija ieksa iespiests! :-P (l)
es nebildinatu, jo viriesiem sieviete jabildina. pat ja butu to darijusi, vins teiktu ja, mes apprecetos, man vislaik liktos, ka esmu uzspeidusi, vins to nemaz nav gribejis.
vsp es justos pazemota, bildinot virieti, man kops dinozauru laikiem laikam ir savi principi, stereoptipi, kurus es neparkaptu.
Tas vards bildinat uzreiz asocejas ar kaut ko tadu...sliktu visam,bet ja labi padoma,noteikti var tomer ievirzit sarunu uz tadu temu.Man ir viens piemers no dzives-loti interesants,kad sieviete pati it ka izmeta,ka velas apprecet virieti-tas notika vel mana klatbutne :-) !Man tas likas loti sarmanti-vini ir precejusies,jau mazais bernins!Viss notiekas (l) !Virietim loti patika ,ka sieviete to pateica ar humora pieskanu! :-P
Kadreiz bija sadaliti pienakumi - virietim, sievietei. Tagad mode ta vienlidziba - musdienas no viriesa preteji tradicijai prasa darit sieviesu darbus (bernu auklesana, est gatavosana u.c.), tadel ari sievietei jakeras pie tradicionalajiem viriesu pienakumiem, ari bildinasanas.
Varbut musu dzive ir tapec tada,ka ieprogrameta-neko nevar darit citadi,ka parejie...citadi ,ko padomas,teiks uttMan liekas kadreiz tiesi interesanti ,ka notiek kaut kas tads,ko neviens nav paredzejis-kaut kas loti spontans!!! (l)
sieviete ir taa, kuras priekshaa ir jaakriit celjos un kurai jaaskrien pakalj, nevis otraadi! ;)
nebildinaatu un neuzskatu, ka vispaar dziivee ir jaaprecas. daudzi noturas lauliibaa tikai taapeec, ka vinjus vieno gredzens un soliijums altaara priekshaa, bet taadu soliijumu varu sniegt viirietim taapat un romantiskaa gaisotnee bez gredzena. un tas ir paarbaudiijums abiem, vai tieshaam gribam buut kopaa liidz muuzha galam un vai to vispaar varam.