Stasts ir tads ka pirms 4 gadiem satiku savu pirmo milestibu,toreiz mums bij attiecibas tikai paris menesus,bet paspeju iemileties vina.Izskiramies jo vins ta gribeja.Bet tik vai ta ik pa laikam mums bija seks..ta tas turpinajas, kadus nepilnus 2 gadus... lidz es aizbraucu uz arzemem un man bija cita dzive un citi cilveki.bet tad sanaca ta ka no tas valsta kura stradaju man bija japazud,un jaatrod steidzami darbs kur citur,ta ka mums bija samera normalas attiecibas palikusas ar so puisi, tad sanaca ta ka braucu pie vinja, jo vins ari stradaja arzemes, un vaeja palidzet atrast darbu man tur... man jau visas ceribas bija izgaisusas, ka mums kadreiz varetu vel kaut kas sanakt... ta es menesi nodzivoju pie vinja, darbu neatradu, bet tas meneesis bija aizraujosh, labi pavadija laiku kopa utt. tad man bij jadodas prom, kur citur meklet darbu, jo tur to nevareja atrast.braucot vilciena vins uzrakstija man sms,atnacu majas un sapratu ka man tevis loti pietrukst... ta nu mes nolemem meginat velreiz veidot attiecibas.... tagad esam kopa,un esmu staavokli.. Vienu dienu nolemu vinjam pajautat kadas vinjam ir jutas pret manim,un isi sakot ir ta ka milestib vinjam pre manim nav,tas ir k kasmazliet mazak, nezinu kapat t nosaukt.ta vins ari nekad konkreti nevar pateikt kas, tad tas isti ir....un tad man ir jautajums, vaai jus paliktu kopa ar puisi, kuru tik loti gribejat,pat ja vins jus nemil? tad sanak vnk berna del plikt kopa? ka jus daritu? jutos vnk briesmigi, kops ta laka kad vins to pateica..nezinu ko domat, ko dait, tgd vnk censos lai laiks pats vissu saliek pa vietam.
PS.piedodiet ka tik gari.