Drauga brālēns savās kāzās dejoja vnk deju, bet tiešām skaisti viņiem sanāca. Visi viesi bija sastājušies aplī un jaunais pāris pa vidu, viesi pūta ziepju burbuļus, fotogrāfijas sanāca vnk dievīgas (l)
Tas atkarīgs no pāra vai viņi var tā vnk kko nodejot. Ja neprotat neko, tad labāk paņemat kādu palīgā, lai iemāca tos pāris soļus valsim. Skaisti izskatās, kad jaunais pāris dejo pirmo valsi + var painprovizēt, ja soļi ir zināmi.. esmu redzējusi vnk mīdīšanos uz vietas <-- nav smuki :/
Mums bija tas pats. Bet mēs atradām skaistu dziesmu un mājās patrenējāmies valsi ar pāris griezieniem. beigās nolieciens un buča.
draudzenes kāzās bija valsis mazliet un tad deja ar interesantu uzvedumu.
iesaku apdomāt un nodejot skaisti nevis parasti. Tev būs brīnišķīga kleita, vīram smokings, atmosfēra un visu skatieni tikai jums. šādu iespēju vajadzētu izmantot, lai pēc tam nav žēl, ka vienkārši pamīdijāties, kā raksta augstāk :)
cik bieži ta precās ? kāzu valsis katru nedēļu nebūs :)
Mēs ejam mācīties :) Un kopumā nemaz nav dārgi, ja atrod kādu, kas māca privāti (deju skolās, protams, pavisam citas cenas). Katrā ziņā iesaku pamācīties, mums tas ir ļoti jauki pavadīts laiks kopā (l) (l)
Es biju paris gadus atpakal kazas,kur jaunie dejoja pie Bocelli muzikas-tas bija tiesam neatkartojams moments :-) !Vispar kazas bija tadas loti pardomatas-vienas no skaistakajam ,kuras esmu bijusi! (l)
aisse, mēs izvēlējāmies tieši šo dziesmu, jo ārkārtīgi skaista. Tikai ritms, manuprāt, tāds, ka grūti kaut ko piedejot. Drīz iesim mācīties dejot, tad redzēs, ko mums ieteiks, bet ir sagatavots arī rezerves variants.
Es laikam tāda netradicionāla, jo gribētu sev tādu - visādiem griezieniem, atliecieniem, iekļaujot dažādu deju elementus. Un pārāk lēnu deju arī nē, nemaz nerunājot par mīdīšanos. :) Tā gaumīgi un interesanti.
es ļoti gribētu tādu ar ritentiņiem, mētāšanām un visu pārējo, bet, nu, jā, diez vai varētu atrast tam piemērotu kāzu kleitu. :-D
es esmu bijusi gan tādās kāzās, kur iestudēta deja un dziesma, gan tādās, kur pat dziesma nebija izdomāta, bet sanāca tā, ka muzikants tieši vienu ļoti skaistu pašsacerētu dziesmu nosplēlēja/nodziedāja. :-) Abējādi bija skaisti.