sveikas. šodien biju pie zobārsta, man izņēma nervu un ielika pagaidu zāles un pagaidu plombi. Piektdien man ir saplānota ballīte un es gribēju pajautāt vai es drīkstu lietot alkoholu? :-D
Tad jau drīksti. Piesardzības nolūkos nebūtu diži ieteicams dzert alu un dzirkstošo vīnu/vīnu, bet visu uz šņabja bāzes un nerūgstošu noooteikti var. :-P
Āfrika, Tev bija iekaisums(strutas, sāpes, pampums)? Ja jā, tad varbūt ieteicams nelietot rūgstošus dzērienus! Bet plombu tas neietekmēs. Bet domāju, ka vari svinēt, viss būs ok.
Āfrika, Tev bija iekaisums(strutas, sāpes, pampums)? Ja jā, tad varbūt ieteicams nelietot rūgstošus dzērienus! Bet plombu tas neietekmēs. Bet domāju, ka vari svinēt, viss būs ok.
Ja ļooti gribās, tad TIKAI stipros dzērienus!!! Nekādā gadījumā vīnu, alu, kokčikus!!!! Pēc pieredzes saku! :D Jo pirmkārt var palikt slikti, otrkārt zāles neiedarbosies pilnīgi un nesadakterēs zobu! Bet ja zāles ir ieliktas uz ilgāku laiku kā pāris dienām, tad alko vsp neiesaka lietot, tas tikai pašas labā! ;)