Dikti iedziļināties negribu, jo tādā veidā es sabojāšu sev garastāvokli! Kotnrolē un diezgan! Kopā ar viņu nedzīvojam, bet tas neattur viņu no vēlmes visu mūsu iecerēto noliegt!
Pēdējais piemērs - mana meita grib grib gultu, kur jāguļ augšā, tā kā man drusku bail bija, atradām tādu, kam apakšā tukš, bet pati gulta ir augstāk, bet ne pārāk - 1,50 m, tā gulta man liekas OK, ir arī aizsargmalas un iespēja nolikt kā parasto gultu (tas tā priekštatam :D), kad kaut kā ieminējāmies par to variantu, pirmais, ko viņa pateica, izkritīs, nepērciet tādu, kāpēc Jums jāpērk, pērciet parastu gultu! Kad pateicu, ka tur ir aizsargmalas, vienalga nelīdzēja. Bļin, kāda velna pēc man savam bērnam jāpērk parastu gultu, ja viņa tik ļoti grib gultu, kur varot uzkāpt un gulēt augšā. Es pat nezinu, kur mana meita to gultu ieraudzījusi, bet tādu vēlmi viņa izteica!
Un tā ir vienmēr, ja es gribu pirkt 2% pienu, tad viņa bāžas virsu, ka jāpērk 3,8%, to, ka man velk uz sliktu dūšu tik trekns piens (nav vērt teikt, es runāju ar sienu).
Ah! :D
Tā jau viss būtu normāli, ja viņai nebūtu šī pārlieku lielā kontrole un jaukšanās! Mēs spētu normāli komunicēt, ja viņa visā, ko mēs ar draugu iecerējuši, nesaskatītu mīnusus! Tā nu tas ir, tāpēc, pie viņas ciemojoties, es visu laiku izeju uz to, lai viņa stāsta par savām iecerēm, sēžu un klausos, un smaidu! :)