Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nerēķināšanās

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011

Man šovakar ir baigās dusmas! (e)

Kāpēc daudzi cilvēki ir tik maitiski (atvainojos par vārdu,bet tiešām ir dusmas!),ka vnk nerēķinās ar mani un uzskata to par normālu lietu? (s)

Tagad pat vienam draugam jautāju,kāpēc jau nedēļu man nekādu ziņu nedeva un tā,šis bez emocijām atbild-ai,man bija jāsadara savi darbi,negribēju ne par ko citu domāt un tā...bet vai tad cilvēcīgi nebija pabrīdināt???Saka,ka,protams,vienmēr var tam atrast laiku,lai uzrakstītu,bet viņš gribēja ne par ko nedomāt (e)

Saprotu,ka man aizvien grūtāk vispār paliek rēķināties ar puišiem,jo tieši ar solījumu nepildīšanu tieku apchakarēta (e) (t) Sāpīgi....

19.05.2011 01:27 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
hmmm nu arī man bieži uznāk periodi, kad nu negribas šitādas pieklājības sarunas, negribas nekādu kontaktu ne ar vienu, neko negribas kā tikai būt pašai ar sevi. Ok, ja jums tur kaut kas bija stingri norunāts, tad, jā, vajadzēja tev ko pateikt, bet ja nē, tad neredzu iemeslu dusmam un sāpēm ;-)
19.05.2011 01:39 |

Reitings 2329
Bija sarunāts,tur jau tās dusmas sākas...
Šodien vispār viss sakāpis uz nerviem (t)
19.05.2011 01:41 |

Reitings 2329
Vispār ar katru dienu aizvien vairāk un vairāk saprotu,ka cilvēki ar mani nerēķinās (pazīstamie!), tāpēc saprotu,ka nevienam,vairs NEVIENAM nevaru uzticēties,jo vienmēr palieku muļķa lomā (t) (e)
19.05.2011 01:43 |

Reitings 2925
Reģ: 29.01.2009
nu jā,es arī nesaprotu,ka cilvēki sastrīdas par kaut kādu muļķīgu iemeslu un tad vairāk nekomunicē,nu nevajag,nevajag..

esmu jau pietiekami par visu ko pārdzīvojusi,es cenšos dzīvot bez liekiem stresiem un satraukumiem,tāpēc arī laikam mans viedoklis atšķiras no citiem,jo es cenšos neskriet laikam pa priekšu.

bet ja man ir daudz darba un liels nogurums,tad,protams,ka uznāk,ka gribas no visa atpūsties.
19.05.2011 01:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)