Man tā grūti pateikt, uz tās modeles augumu liekas tā puķe OK, man arī, iespējams būtu par lielu, bet, var jau apgriezt ziedlapas! :D :D :D (Labi, es varētu palūgt, lai taisa mazāku, bet ne pārāk, jo man tas zieds arī galvenokārt paķēra)
aj,man liekas,tas jau baigi vispār tiešām atkarīgs no figūras. ir tādas,kurām arī kartupeļu maiss piestāvētu :p
bet nu man nebūtu drosmes uzvilkt kleitu ar tik lielu aksesuāru ;D
Tā otrā kleita man ļoooti patīk, bet man jācenšās izvairīties no tādām, šodien sapratu, ka man nepatīk, kā bildēs izskatās, liekas, ka es baigā bumbiņa būtu, labāk pieguļošās.. :-D
Hey...
Nu jau pa manu logu manāma tumsa, bet vēl pirms stundas spīdēja burvīga saule (l)
Cerams, ka rīt būs saulains, lai darbā valdītu optimisms. :)
Nevaru sagaidīt 5dienu, kad varēšu samīļot un sabučot savu mīļumu (l)
laba doma par to pielaikošanu (l)
man liekas,ka tā puķe varētu "izvilkt" to kleitu :-D
a kā ir ar jums,jūs izvēlaties vienu dārgu lietu,piemēram,kurpes, vai arī pa to naudu sapērkaties vairākas lietas?
man itkā viss ir un pietiek,bet man kā sievietei vienmēr gribas vēl un,tad es domāju,vai pirkt turpmāk vienu dārgu,kas man patīk un,kas izskatās zolīdi,vai vairākas lētas..
Es skatos, cik lietderīga būs šī dārgā lieta. Zelta krāsas kurpes uz 12 cm papēžiem nepirktu, jo skaidrs, ka uzvilktu labi, ja reizi. Bet pasakaini skaistu baltu blūzi, ko varētu piekombinēt pie daudziem saviem apģērbiem, pirktu.