es tieshi par sho teemu aizvakar runaaju ar savu koleegi :D :D jo saakaam runaat par manu mazo maasu (10 gadi), saliidzinaaju ko vinja dara un ko es dariiju, kad biju siika. Es liidz 10 gadu vecumam dziivojos Pljavniekos un Maskachkaa...atceros, ka es biju iistais IELU beerns! es to vien dariiju, kaa biju aaraa ar beerniem, speelju speeles, loznjaaju pa kanalizaacijaam, pagrabiem, daudzstaavu maaju jumtiem, vecaam strojkaam utt..utt....taa var uzskaitiit un uzksaitii, taadaa zinjaa man bija ljoti kosha beerniiba, jo ir ko atcereeties, TV skatiijos saliidznoshi maz, jo vnk nebija vajadziibas, bija citu ko dariit. Es maaceeju pati ar sevi speeleties, es atradu pilniigi jebkaadas nodarbes, ka tik nebuutu jaaseez rokas kleepii salikusi....man liekas, ka man pat sheit nepietiktu viss portaals, lai uzrakstiit, ko esmu sadariijusi :D Savukaart mana siikaa maasa, maacaas skolaa, iet uz kaut kaadaam muuzikas nodarbiibaam, maajaas skataas daudz TV un seez kompii :-/ un viena speeleet absoluuti nemaak. Kad braucam uz laukiem, vinja tur mirst aiz garlaiciibas :( viena aaraa arii neiet staigaat, jo maate neljauj, plus nemaz jau nav kur iet vairs. Agraak plavniekos bija pljavas, beerzu birzes, avenju birzes, tagad tajaas vietaas ir autostaavvietas un veikali :( nav reaali vairs vietas, kur tiem beerniem staigaat un arii droshiiba ir kaa ir. Fuu...gari sarakstiiju, bet gribeeju teikt to, ka muusdienaas beerni nemaak sevi vairs nodarbinaat taa kaa agraak, jo iespeejas ir ierobezotaakas.