jūsu feili randiņos?

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011

tā vietā,lai ik pa laikam galvā pārcilātu savus dzīves lielākos feilus randiņu laikā un gribētu ierakties zemē aiz kauna, pienācis laiks pasmieties gan pašām, gan citām :P šodien prasās liela smieklu deva :D

un tad es varu sākt ar sevi. tas bija pirms pāris gadiem. ar džeku ļoti ilgi sarakstījāmies netā, gribēja tikties,bet es kkā baigi ilgi izvairījos:D tad nu vienu dienu tāda garlaicība bija,ka sākām rakstīties un šis teica,ka pie viņa birojā ar dažiem cilvēkiem kind a pārtijs. nu neko, nopirku moku, pienu un bliezu uz turieni. vakars foršs, cilvēki kruti bla bla. visu laiku moka ar pienu, cigaretes, pica. tad jutu,ka nebūs labi :D skrēju uz wc un nepasēju līdz izlietnei. visu grīdu novēmu. stress nenormāls :D ieslēdzos,tualetes papīri tonnām, uz ātru roku kko centos savākt. bet smaku jau nevarēja dabūt ārā. ehh,neko,savācos, sapūtos ar smaržām un gāju atpakaļ. vakara gaitā,protams, neviens neko neprasīja, bet mēs tur bijām kkādi 5 cilvēki tikai un es domāju,ka lielākās aizdomas krita uz mani :D + pašai likās,ka visur vēmekļu smaka utt ;D karo4, lieki teikt,ka vairs nesatikāmies ;D

uz doto brīdi atceroties,tiešām griba ierakties zemē :D

es ceru,ka kāda padalīsies savus 'piedzīvojumos' :D

17.05.2011 22:31 |

Reitings 1468
mazmaz, un tu nepiekriti to izdarīt? :OOOO
es šokā, tu tak hamburgeru būtu dabūjusi :DDDDDDDDDDDDDD
21.05.2011 03:01 |

Reitings 744
Reģ: 29.01.2009
maz maz - un tu tādu izdevību garām laidi :D
21.05.2011 03:02 |

Reitings 2840
es vēljoprojām mokos vainas apziņā un lielajā iespējā tikt tā sakot par brīvu pie hamburgera ;( esmu muļķe, ko lai saku ;( :D
21.05.2011 03:03 |

Reitings 1468

bieži vien vīriešu idiotismam nav robežu :D bet jāsaka,ka ļoti kreatīva pieeja :D
21.05.2011 03:06 |

Reitings 2840
un izdomai arī :D
21.05.2011 03:09 |

Reitings 1202
Man patika, ka hamburgerdžeks nevis jautāja pa tiešo, bet sūtīja sms:D

Man ar sms ir tā bijis, ka pirms miljons gadiem tā kā aizgāju uz pāris randiņiem ar vienu džeku, bet nekas mums tur nesanāca, nebija, par ko runāt un vispār nebija īstais variants. Un pēc ~4 gadiem viņš man atsūtīja sms un gribēja zināt, kā man iet. Neko, drusku parakstījām viens otram tā pa draudzīgo. Un vēl pēc pāris gadiem viņš atkal gribēja zināt, kā man iet, es jau rakstīju, bet tad viņš man pajautāja, vai es ar viņu pārgulēšot! :D Ne es vairs zināju, kā šis izskatās, ne arī gribēju ar viņu gulēt! :D Bet nu bāc, viņš vēl teica, ka gribētu atjaunot attiecības... Es pateicu, ka tā to nedara:D
21.05.2011 03:17 |

Reitings 528
Reģ: 10.08.2009
maz...maz -tas tavs burgeru džekiņš gan jau ka no šīs filmas bija iedvesmojies: :-D
http://www.youtube.com/watch?v=H_4nupAxvNw&feature=related
21.05.2011 03:37 |

Reitings 60
Reģ: 27.06.2009
haha.. :D labākā diskusija, ko pa ilgiem laikiem te esmu lasījusi..

Kad tā padomā, tad jā, tajos 14, 15 ar ir bijuši visādi gadījumi.. :D

viens bija, ka ar kaut kādā čatā sapazinos, uzzināju, ka no manas pilsētas, pavisam jauki.. uzreiz jau nesatikos, pasaucu māsīcu un draudzeni, lai viņas ķipa aiz stūra vaktē, un nāk mani glābt, ja briesmīgs. Es, protams, noraustījos, negribēju iet, beigās tās abas aizgāja pie viņa, pateica, kur es esmu, lai viņš varētu mani satikt, jo viņam bija roze. es biju tik dusmīga uz viņām par nodevību.. džeku īsti neatceros, kā izskatījās, bet nekāds skaistulis nebija.. viņa divus gadus jaunākais brālis vēl pēc tam rakstīja gan man, gan manām draudzenēm, ka ar grib satikties un iepazīties.. Noignorējām abus..

otrs gadījums, vēl smieklīgāks, par džeku, kurš dzīvoja patālu, tāpēc ilgu laiku tikai sarakstījāmies, bildes biju redzējusi, izskatījās tāds neko.. Beigās sanāca, ka viena draudzene tieši brauca ar komandu spēlēt futbolu uz to pilsētu, kur viņš dzīvo, paņēma mani busiņā līdzi. Tādā šokā biju, kad ieraudzīju, viņš bija milzīgs, viss proporcionāli lielāks nekā bildēs izskatījās. Uzdāvināja man puķu vietā čupačupus [es nezinu ar kādu zemtekstu], un veda pa pilsētu pastaigāties. Labi, ka biju pilsētā, kur neviens mani nekad vairs neredzētu, šis gan satika kaut kādus pacanus, un sāka lielīties, ka es esmu viņa draudzene. Biju gatava raudāt, gribēju mājās, ka pat nespēju sagaidīt tās daudzās stundas, kad mana draudzene beigs futbolu spēlēt, vnk paņēmu un pa pēdējo naudu nopirku autobusa biļeti.

Vēl lielāks fail sekoja pēc tam, jo čalis bija sapratis, ka man patīk, turpināja rakstīt, kad centos atšūt, sāka pārdzīvot, sūtīja bildes, kur viņš uz rokas ieskrāpējis ar žileti vai ko tādu manu vārdu [vnk WTF??] lieki teikt, ka tas nebija glaimojoši un mani aizbaidīja, bet tagad joprojām par tām bildēm ierēcam ar draudzenēm.. :D
21.05.2011 05:34 |

Reitings 21
Reģ: 13.03.2011
Ir bijuši vairāki :-)
Īsti ne no manas puses, bet nu tomēr.

Pati esmu no Ventspils, tik studēju Rīgā. Tā nu esot Ventspilī iepazinos ar čali no Rīgas. Tā nu bija sanācis, ka pēc prakses savā pilsētā, nācās braukt uz Rīgu atdod dokumentus, Tad nu sarunājām, ka tiksimies. It kā jau nav mans tips, tāpēc mēģināju notīties. Saku, ka man vajag aizbraukt uz dzīvokli mantas nolikt. Šis tāds ok, braucam. Tā nu mēs braucam ar tolejbusu un iekļūstam sastrēgumā. Un pēkšņi viņš pielec kājās un sāk pa visu trolejbusu bļaut uz šoferi - tu kusties! par ko es tev maksāju? mums tak jāsteidzas a tu te staavi! Biju gatava zemē ielīst. Lieki piebilst, ka noliku mantas, un atpakaļ ceļā uz centru viņš pats laikam bija sapratis ka nekas nesanāks - notinās. :-D

Viens man stāstīja, ka pēc randiņa iešot sev jaunas zeķes pirkt, jo tās ks viņam ir, esot netīras. :-D

Pēdējais lielākais bija ar savu tagadējo draugu. Iepazināmies internetā. Apmainījāmies ar bildēm, viss vnk ideāli. Pienāca liktenīgā diena satikties. Norunājām pie foruma galvenās ieejas. Es aizeju, skatos nav neviena, nostaigāju vēlreiz garām, nevienu nemanīju. Pēc pusstundas man zvana, kur es esot. Lieki piebilst, ka viņš bija dusmīgs, kad dabūja atbilsi - ķemmēju veikalus. Bet nju beigās satikāmies un viss ir ļoti labi :-)
21.05.2011 13:38 |

Reitings 399
riktīgi labi stāstiņi. :-P
tādus beigos feilus neatceros savā pieredzē, bet nu viens bija gan pirms kādiem gadiem 7-8 varbūt:
strādājot kādā masu pasākumā skonto hallē, man sāka pievērst uzmanību viens policists. prasīja manu numuru, teica komplimentus, es sakautrējos (s) :-D īsti nenopētīju, kāds viņš ir, bet viņš bija neatlaidīgs un iedevu arī savu numuru, lai tik atšujās, nav jau man ar viņu jāsatiekas pat, ja šis zvanīs.
neatceros kā tieši, bet nolēmu ar viņu satikties, laikam draugiem.lv jau man viņš bija - smuks jauns puisis tas policists izrādās :).
randiņš nekas satriecošs, vienkāršs ar rozi un pastaigāšanos pa parkiem, puisi smuks, kauns nav, BET ja vien viņš neslimotu ar NARCISMU. Goda vārds, līdz tam biju domājusi, ka narcisms ir tikai tajā pasakā. izrādās, patiešām arī dzīvē. tā kā tas bija sen, tad neatceros vairs tās sarunas precīzi, bet visu laiku sitās cauri tas, cik viņš smuks, cik es smuka, cik mēs ideāli, cik viņam ideāla māja Mārupē, nu īsāksakot, īstākā dieva dāvana viņš man :D tas TĀ atsita, ka beigās jau knapi valdīju dusmas un nievas. pēc randiņa, neatceros, es pirmā vai viņš deva ziņu, bet es konkrēti pateicu, ka nekas mums nesanāks. tad šis zvanīja un, NEPĀRSPĪLĒJU, gandrīz raudāja, bija šokā, teica, ka viņš taču esot PRINCIS BALTĀ ZIRGĀ utt...
pēc sarunas viņš drīz vien mani izdzēsa no saviem draugiem un droši vien paraudāja spilvenā. :-P
21.05.2011 13:59 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
ņaņa - Tu to patmīli satirieci mazos gabaliņos - viņam trauma uz mūžu :D:D:D:D
21.05.2011 14:01 |

Reitings 399
jā :D žēl, ka es neatceros ne viņa vārdu, ne uzvārdu - varētu paskatīties, vai vēl pie dzīvības :D
21.05.2011 14:12 |

Reitings 84
Reģ: 26.05.2010
Nazinu vai to var nosaukt par feilu..bet nu !
Pāris gadus atpakal biju sarunājusi randiņu!Vasara,silts,laiks vienkārši ideāls,bet puisis... :-/ Tā nu staigājam,runājamies,un šis ta pekšņi sāk teikt:" Es vienreiz pieplūtiju šīs baltās bikses,skrienot uz autobusa pieturu" :-D
Sajutos vienkārši debīli,ātri atkratījos un devos mājup!Tā bija man pirmā un pēdēja saruna ar viņu!ljah :-D
21.05.2011 15:07 |

Reitings 84
Nazinu vai to var nosaukt par feilu..bet nu !
Pāris gadus atpakal biju sarunājusi randiņu!Vasara,silts,laiks vienkārši ideāls,bet puisis... :-/ Tā nu staigājam,runājamies,un šis ta pekšņi sāk teikt:" Es vienreiz pieplūtiju šīs baltās bikses,skrienot uz autobusa pieturu" :-D
Sajutos vienkārši debīli,ātri atkratījos un devos mājup!Tā bija man pirmā un pēdēja saruna ar viņu!ljah :-D
21.05.2011 15:07 |

Reitings 84
atvainojos,pa daudz saspiedu podziņas
21.05.2011 15:08 |

Reitings 879
fionchik, kaut kāds ārprāts :-D :-D :-D
21.05.2011 15:09 |

Reitings 1468
fionchik :D :D :D :D :D :D :D :D
tik pretīgi :D
21.05.2011 15:09 |

Reitings 84
Pat atceroties pretīgi paliek :-D nu kur tadi " cūkas" rodas? :-D
21.05.2011 15:12 |

Reitings 1202
Vienreiz tais laikos, kad vēl visi dalījās ar kkur sadabūtiem telefona numuriem, ar kkādu džekiņu piekritu satikties. Draudzene jau teica, lai es neejot, jo bija viņu redzējusi, bet es nospriedu, ka nevar jau būt tik traki. Bija vēl trakāk! :D Pirmkārt, viņš izskatījās pēc kakas, otrkārt, viņam līdzi bija draugs (nu drusku normālāks, bet arī nekas dižs) un viņi prasīja, kāpēc es esot viena atnākusi. Tad pieklājības pēc ar viņiem pastaigāju, tas džeks man rādīja savā telefonā, kādas viņam ir grafiskās īsziņas:D Tad pateicu, ka man jābrauc mājās, paslīdēju uz ledus un nokritu, tas bija briesmīgi! :D
21.05.2011 15:16 |

Reitings 2087
Man patīk tēma par meiteņu feiliem, kur viņas at lielāko prieku uzskaita puišu pieļautās kļūdas un lielākās izgāšanās! Sevī laikam vienmēr vieglāk ir tikai labo redzēt:)
Par maniem feiliem runājot, pavisam nesen tikos ar kādu vīrieti, kurš jau randiņa sākumā atzinās, ka viņš ļoti mīl savu mašīnu+rotaļlietu, ko saņēmis dāvanā no meitenes, kuru mīlēja. Mašīnā ēst viņš nevienam neļāva, taču es čīkstēju, ka vēlos būt izņēmums. Ēdu rabarbermaizīti, kad gabaliņš no tās uzkrita uz mašīnas sēdekļa, neveiksmīgi ņēmu nost un nosmērēju sēdekli. Tad kāpu laukā no mašīnas, lai sāktu visu tīrīt, bet pamanīju, ka kaut kādā veidā biju iesēdusies kožļājamajā gumijā, tā arī bija izsmērēta pa jau tā manis dēļ netīro sēdekli. Ļoti atvainojos, stresā paņemot rokās viņam svarīgo rotaļlietu, un salauzu to. Vairāk mēs neesam tikušies
21.05.2011 15:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits