jūsu feili randiņos?

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011

tā vietā,lai ik pa laikam galvā pārcilātu savus dzīves lielākos feilus randiņu laikā un gribētu ierakties zemē aiz kauna, pienācis laiks pasmieties gan pašām, gan citām :P šodien prasās liela smieklu deva :D

un tad es varu sākt ar sevi. tas bija pirms pāris gadiem. ar džeku ļoti ilgi sarakstījāmies netā, gribēja tikties,bet es kkā baigi ilgi izvairījos:D tad nu vienu dienu tāda garlaicība bija,ka sākām rakstīties un šis teica,ka pie viņa birojā ar dažiem cilvēkiem kind a pārtijs. nu neko, nopirku moku, pienu un bliezu uz turieni. vakars foršs, cilvēki kruti bla bla. visu laiku moka ar pienu, cigaretes, pica. tad jutu,ka nebūs labi :D skrēju uz wc un nepasēju līdz izlietnei. visu grīdu novēmu. stress nenormāls :D ieslēdzos,tualetes papīri tonnām, uz ātru roku kko centos savākt. bet smaku jau nevarēja dabūt ārā. ehh,neko,savācos, sapūtos ar smaržām un gāju atpakaļ. vakara gaitā,protams, neviens neko neprasīja, bet mēs tur bijām kkādi 5 cilvēki tikai un es domāju,ka lielākās aizdomas krita uz mani :D + pašai likās,ka visur vēmekļu smaka utt ;D karo4, lieki teikt,ka vairs nesatikāmies ;D

uz doto brīdi atceroties,tiešām griba ierakties zemē :D

es ceru,ka kāda padalīsies savus 'piedzīvojumos' :D

17.05.2011 22:31 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
bāc, sen tā nebiju smējusies,,par to mazgāšanos un prežiem vispār,,,,kronis visam :-D :-D
18.05.2011 19:42 |

Reitings 1492
Reģ: 19.08.2010
cik lielākoties tomēr meitenes pieklājīgas, visas tomēr kādu mirklīti nolauž ar to briesmoni :-D
18.05.2011 19:46 |

Reitings 165
Reģ: 12.08.2010
Lieliska diskusija, daudz smieklīgu pastāstu.
Ai, šito visu lasot atceros, kādi tik man tie randiņi nav bijuši! OMG! Viens: džeks atbrauca, uzdāvināja baltu rozi, piedāvāja braukt uz jūru. Labi, braucam! Laikam es biju ārkārtīgi aizraujoša sarunu partnere, ka viņš aizmiga :D :D Pats teica, ka esot nenormāli pārstrādājies. Mājās braucot arī pie stūres gandrīz aizmiga. Es tā vēlējos ātrāk tikt no tā auto ārā!
Vienā reizē atkal puisis man puķes uzdāvināja tikai pēc randiņa :D Droši vien bija nolēmis dāvināt tikai tad, ja patikšu. Ja nepatiktu, vestu mājās sievai :D
Oj, viens mani pirmajā randiņā uz rokām nēsāja. Viņam par katru cenu vajadzēja mani nest no mašīnas līdz ezermalai. Teica, ka nākamgad mums esot jāpiedalās sievu nešanas čempionātā. Lasīja man dzeju un solīja mazu mājiņu Itālijā celt :D
18.05.2011 19:46 |

10 gadi
Reitings 1283
Reģ: 19.06.2010
visaktuālākie feili, kā izrādās, ir ar puišiem, no kuriem jākaunās. :-D
tā jau ir smieklīgi palasīt un vēlāk atcerēties, bet tajā brīdi- ne tik ļoti. man pašai arī tāds ir gadījies- bija atbraucis ciemos uz manu pilsētu diezgan lielu gabalu, bet nu es viņu ieraudzīju un bez maz vai "zeme atveries!". :-D nu neko, pieklājības pēc bija jāiet pastaigāt- gājām pa daugavmalu, kur krūmi un cilvēki nestaigā. :-D Tad šis sagribēja nopeldēties, es tā kā nē, saku, ka man nav peldkostīma, a viņš- nu vienalga, ģērbies nost. :-D kamēr viņš plunčājās, sazinājies ar darudzeni, lai taisa glābējzavnu. :-D :-D
18.05.2011 19:49 |

Reitings 1569
Reģ: 25.07.2010
Āk, kādas jūs visas pieklājīgas |-) :-) :-D
18.05.2011 19:52 |

Reitings 2226
bāc,es atcerējos vienu aklo randevu :D,,,atbrauca no rīgas vairāk kā 100 km džeks,uz dāvināja rozi,bija smuks,bet gribēja krūmā,piedāvāja pat paskatiities kā šis pats ar sevi priecājas :-D,bet es sāku ķerkt :-D ,,žel jo bija simpātisks :-D :-D :-D
18.05.2011 20:00 |

Reitings 345
Reģ: 21.07.2010
Cik mēs meitenes līdzīgi domājam, ja ģīmis nekāds, tālāk prom no centra, kur varētu kādu paziņu sastapt.. :-D
~ ~ ~
Mums ar draudzeni arī bija piedzīvojums, tālajos gados, kad vēl bija 15. pa vasaru bijām devušās uz laukiem pie savas vecmammas, tur parasti gana liela garlaicība, vienaudžu normālu nebija...
Bet toreiz pēc vētras bija ieradušies "vētras seku likvidācijas komanda" - mežstrādnieki..
Un kā tas teiciens: velns bada laikā pat mušas ēd, satusējām ar diviem..
Vēl braucot atpakaļ uz Rīgu ar draudzeni pārdzīvojām...(tāds kauns, par tāaaaaaadiem)..
Pēc kādām 2 nedēļām "manējais" zvana, saka ka ir Rīgā, davai tiekamies.. Es saku- nu labi, bet draudzeni paņemu līdz. Tiekamies pie stacijas pulksteņa(citas vietas viņš īsti nezināja).. Ieraugot viņu pūlī mans pirmais izsauciens draudzenei bija - ejam prom! (laikam biju aklimatizējusies atpakaļ pēc Rīgas standartiem :-D) bet pa nelaimi tieši tajā brīdī viņš mūs pamanīja..Lēta alus pudele rokā, pats "nevāji sapucējies", nu pilnīgs ārprāts. Tā nu staigājām TĀLĀK PROM NO CENTRA, līdz sastāstījām, ka jāskrien mājās mizot kartupeļus, un nu nekādīgi vairs ilgāk nevaram palikt.. Nākamajā viņa zvana reizē pateicu visu ko domāju par dzeršanu randiņu laikā, par uzvedību un pārējo...

Bet vēl šobrīd ar draudzeni nosmejam par vārdu "mežstrādnieki"...
18.05.2011 20:25 |

Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
dream_liquid, man ar mokku un pienu beidzās tā, ka netiku no Londonas uz Latviju, jo uz poda sēžot nokavēju lidmašīnu.
Randiņš smieklīgs - bija sieviešu diena, mans tā brīža nopietnais draugs atbrauca man pretī ar mašīnu un mēs plānojām doties romantiskās vakariņās. Nekas, ka man bija 15 vai 16 :-D Iekāpu mašīnā un paliku apmulsusi, ka viņam nav puķu. Nu neko, aizbraucām, paēdām, vakars uz beigām, viņš mani pavada līdz druvīm un noskūpsta un tad pasaka, ka bija jau arī sagatavojis ziedus, bet es tos esot samīcījusi.
Bija tā, ka kāpjot mašīnā vienkārši uzsēdos virsū un viņš neko nepateica :-D
18.05.2011 21:00 |

Reitings 6324
Sāku lasīt Jūsu un saprotu, ka pusi esmu piedzīvojusi.
Vēl man bija labs atgadījums - Lulupicā - pa sienu tarakāns sāka rāpot un mēs tur ēdām picu, nu es gandrīz apvēmos un no tā ātruma, kādā mukām prom, aizmirsu savu saulespuķi :-D Lieki piebilst, ka man saulespuķes patīk tikai dabā :-D
Un tas puisis visu laiku runāja par Matrix filmu, jo es redz nebiju redzējusi viņa mīļāko filmu. Šis jau bezmaz vai gribēja iznomāt un iet ar mani skatīties :-D :-D :-D
Tad man vēl bija super kuriozs :-D
Ar draugu ar kuru iepazināmies apollo čatā braucām draudzīgi ciemos pie citiem čata dalībniekiem uz Lielvārdi. Tur arī bija "pāris". Kad aizbraucām, tad tas puisis pie kura bijām ciemos mūs veda ekskursijā un visu laiku kantējāš klāt, puisis jau foršš utt, bet es takš ar draugu biju atbraukusi :-D Draugs pēc tam vēl visu laiku atpakaļceļā smējās. Jo šis vēl īsziņu atsūtīja, ka esot paticis ar mani pavadīt laiku un vai negribot vēl kādu reizi tikai es un viņš :-D :-D
Pēc tam, kad izšķīros no tā drauga, uzreiz bija plāksteris :-D Un sekss bija lielisks. (l)
18.05.2011 21:40 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
kristīn, jā,lai arī tā moka garšīga, bet nu.. sekas interesantas gan tavā,gad manā gadījumā :D
18.05.2011 21:55 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Viens puisis uzzaicināja uz ballīti, teica, lai paņemu arī kādas draudzenes līdzi, bet toreiz laikam neviena netika, bija barga ziema, kad aizbraucu izrādījās - ballīte notiek pagrabā! Tiešām vārda nozīmē. Tur bija sasodīti auksti, netīrs, viens sēdeklis no auto aizmugures un kkādas noputējušas, briesmīgas ierīces. Skanēja kkas līdzīgs Sjavas lieliskajiem garadarbiem un pēdējais auto buss bija nokavēts. Domāju, ka būs jāpavada visa nakts 2 izcili pretīgu puišu sabiedrībā, bet par laimi ieradās vēl divas meitenes, kuras arī bija domājušas, ka brauc uz normālu ballīti :D Pasmējāmies ar viņā, iedzērām bišķiņ un tad jau viss okey bija, puiši gan visa vakara garumā turpinājam līst klāt un nekaunējās uzzaicināt uz vēl kādu ballīti :D hah
18.05.2011 22:25 |

Reitings 6
Sasmējos, par to putukrējumu it īpaši :D un par tiem krūmiņiem :D

Tātad viens no maniem lieliskajiem randiņiem apm. 15gadu vecumā, draudzene ļoti gribēja, lai satiekos ar vienu puisi, jo viņam es ļoti patiku, mēs it kā sarakstījāmies, bet man kaut kā galīgi negribējās, tad nu vienu dienu man bija pārsteigums, viņa pierunāja ar viņu aizbraukt ar viņu pastaigāt. Tad nu, protams, priekšā lieliskais puisis un viņa draugs, tas jau vēl nebūtu tik briesmīgi, ja viņš vismaz ar mani runātu, bet puisis šausmīgi sakautrējies. Bet tie abi tik neatlaidīgi un izdomāja mūs ieslēgt kāpņu telpā, protams, ja viņš pat censtos mani nobučot es laikam tiešām gāztu, bet nu kad saprata, ka nekas nesanāks, viņi ar draugu centās demonstrēt savas lieliskās spējas, viens spļāva uz otro stāvu otrs centās tam pirmajam trāpīt, ļoti romantiski un protams atstāj lielisku iespaidu, bet uz draudzeni es tiešām biju ļoti dusmīga, bet par to spļaušanu mēs vēl tagad smejamies.
19.05.2011 04:21 |

Reitings 72
Reģ: 22.07.2010
kad man bija 12 gadi, satikos ar vienu puisi, aizvedu viņu uz manām mājām un vienkārši sāku zivīm tīrīt akvāriju. Tas bija pirmais mūsu randiņš. :-D

ok, vēlāk satikāmies vēl un viss bija ok. :-P ik pa laikam vēl sarakstamies un parēcam! :D
19.05.2011 05:44 |

Reitings 503
Izskatās, ka 15 gadi ir kritiskais vecums pārsvarā visām :D:D
19.05.2011 12:11 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
atcerejos draudzenes randinu,kura piedalijos ari es.
saksim ar to,ka man laikam ir loti specifiska, citi teiktu berniskiga balss, jo biezi vien kads par to man izsaka kadus komentarus. Kadreiz es medzu apvainoties,jo nesapratu,ko var piesieties,ipasi pie kautka tada,ko nav manos spekos mainit.
Labi runajot par randinu, draudzene satiekas ar savu jauno dzeku un es liidzi. Sezam McDonald un runajam un tad tas dzeks pasaka man "Tev balss ka mazai lellitei". Tad sakas jautraka dala, es tur gandriz asaras, bet draudzene keerc uz to dzeku,ka vins vinai nekad vel nav pateicis neko tik loti miilu kaa man :-D :-D
20.05.2011 00:32 |

Reitings 2226
itaalija90
kā mazai lellītei :-D
20.05.2011 13:43 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
skābenīte tas jau vel nav nekas, tagad,kad man ir 20 gadi un es zvanu uz majam un ome pacel, vina doma, ka mazais Karlitis no kaiminiem zvana, vins iet pirmaja klase :-D es ceru, ka omei neriktiga dzirde :-D :-D
21.05.2011 00:49 |

Reitings 744
mazais Kārlītis :D
21.05.2011 00:57 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
tā vien gribētos dzirdēt mazā Kārlīša [lasīt - itaalija90] balsi! :-D
21.05.2011 01:20 |

Reitings 1202
Man atkal par balsi pretējais variants - tāda diezgan zema. Kādreiz gadījās visādi pārpratumi, kad vēl bija aktuāli fiksētie telefoni - viens uz ģimeni:D

http://cosmo.lv/mine/forum/6/topic/20873/?rand=1995727310&ListPage=1 te arī ir daudz visādu superīgu randiņu:D
21.05.2011 01:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits