jūsu feili randiņos?

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011

tā vietā,lai ik pa laikam galvā pārcilātu savus dzīves lielākos feilus randiņu laikā un gribētu ierakties zemē aiz kauna, pienācis laiks pasmieties gan pašām, gan citām :P šodien prasās liela smieklu deva :D

un tad es varu sākt ar sevi. tas bija pirms pāris gadiem. ar džeku ļoti ilgi sarakstījāmies netā, gribēja tikties,bet es kkā baigi ilgi izvairījos:D tad nu vienu dienu tāda garlaicība bija,ka sākām rakstīties un šis teica,ka pie viņa birojā ar dažiem cilvēkiem kind a pārtijs. nu neko, nopirku moku, pienu un bliezu uz turieni. vakars foršs, cilvēki kruti bla bla. visu laiku moka ar pienu, cigaretes, pica. tad jutu,ka nebūs labi :D skrēju uz wc un nepasēju līdz izlietnei. visu grīdu novēmu. stress nenormāls :D ieslēdzos,tualetes papīri tonnām, uz ātru roku kko centos savākt. bet smaku jau nevarēja dabūt ārā. ehh,neko,savācos, sapūtos ar smaržām un gāju atpakaļ. vakara gaitā,protams, neviens neko neprasīja, bet mēs tur bijām kkādi 5 cilvēki tikai un es domāju,ka lielākās aizdomas krita uz mani :D + pašai likās,ka visur vēmekļu smaka utt ;D karo4, lieki teikt,ka vairs nesatikāmies ;D

uz doto brīdi atceroties,tiešām griba ierakties zemē :D

es ceru,ka kāda padalīsies savus 'piedzīvojumos' :D

17.05.2011 22:31 |

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009
Satikos ar puisi.Viņam bija auduma bikses uzvilktas.Sēdējām un es pārvelku roku pār viņa kāju-kkas jocīgs.Pārvelku otrreiz-atkal tas pats.Izrādās,ka tās laikam bija viņa apenes līdz celim :-D Vai arī bija sataisījies nez kur iet peldēt,bet viņš bija tik solīds :-D Es iedomājos,cik labi,ka man ar viņu nav jālien gultā :-D
18.05.2011 14:41 |

Reitings 1569
Reģ: 25.07.2010
Haha, lasu un smejos. Čurīgā :-D
Lasot saredzēju līdzību ar Houpas stāstu :-D
Bijām klasesbiedri 2 gadus, sarakstījāmies tikai ar sms un tad pēkšņi viņš izdomāja satikties, gājām uz jūru, bija lieli klusuma brīži, un sarunu centos uzturēt es :-D Viņš baigi kautrīgais bija. :-D
Beigās, jau aizgāja runa par laika apstākļiem :-D
18.05.2011 14:41 |

Reitings 59
Reģ: 24.04.2011
Malibu,sasmeejos. :D
18.05.2011 14:45 |

Reitings 503
Reģ: 29.07.2009
Meitenes, vēl kādu stāstu, lūdzu!! (l)
Es lasu jau otro reizi visu cauri un atkal smejos :D
18.05.2011 14:55 |

Reitings 2226
He he,jūs te par pirmajiem randiņiem,es par pēdējo ar savu ex :-D,es jau stingrā pārliecībā,ka visam jāpieliek punkts un tā jau dikti priecīga ka šis uz UK laiž prom pēc pāris stundām,nu noķer mani vēl rīgā,pavada līdz autobusam, visu laiku gar mani čubinās un ņemās,kā tāds zīdainis,a man kauns sametās un galīgs pofigs,jo jau zināju rezultātu,tad nu es viņam arī nevis normālu buču uz atvadām,bet tādu fikšo mazo bučiņu,izrāvos no rokām un skriešus ielēcu autiņā,,šis nabags gandrīz apraudājās,māja man ar ročiņu a es skaļā balsī par to aiz prieka iesmējos,jo tanī brīdī norpiecājos ka tieku vaļā un taipat laikā nodomāju,fuj,kā es varēju ar tādu pielaizekli vispār sapīties :-D :-D, es ar viņu jutos vnk nožēlojami,visa čubi čubi,bučiņas,rociņas,saldi vārdi - meli,nu tāada izlikšanās :-D,jā un viņš arī izlikāska katru otro biezo personīgi pazīst :-D
18.05.2011 14:59 |

Reitings 2943
Reģ: 29.01.2009
Tik smieklīgi stāsti. :-D Laikam jau reti kura tīņa gados nav bijusi uz aklo randiņu ar "princi baltā zirgā" kas beidzot izrādās tāds knaps sprīdītis. :-D

Arī man tā bija kādos 15 gados. Nez no kurienes man sāka rakstīt sms viens čalis manā vecumā. Tā sarakstijāmies līdz šis vienā vakarā piezvanīja. Bildi nebiju redzējusi, bet pēc balss baigi foršs likās. :-D Vienā 7dienā šis zvana ka brauc uz skolu ātrāk manā pilsētā un varam satikties centrā. Mamma vēl brauca pie draudzenes un mani aizveda pa ceļam. Stāvu gaidu skatos nāk viens lūzers ar garu sarkanu rozi rokās. Rozei vēl tāda spīdumaina maliņa- nu traki skaista. :-D Jā, "manējais" čalis- jau tad sapratu kā ātri jādomā kā notīties, kamēr neviens neredz mūs kopā. Tā mēs ātrā solī iztaigājām parku nepārmijuši pilnīgi nevienu vārdu, es tikai noteicu ka man jāiet, mamma gaida un ātri šagoju prom. Tas bija drausmīgi un no tā laika nepiekrītu pilnīgi nevienam aklajam randiņam. ;-)
18.05.2011 15:01 |

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009
:-D
Ar savu Ex vnk bijām kā parauti uz skūpstīšanos-vienmēr gribējās,vienalga kur un vairākas reizes,lai vai kā,bet vajadzēja,ka uznāca :-D
Bija pusdienas laiks.Abi ēdām-šis pie galda istabā,es dīvānā.Viena no ēdiena piedevām bija siers :-D Sēžu,šis pienāk un sāk man uzmākties,skūpstīties.Zinat-bija pretīga siera garša viņam mutē :-D Tik sūra!!!Ok,pacietu,paskūpstījāmies un jutu,ka šim vēl drusku pilna mute :-O Beigās šis man saka-paga,man kkas kaklā ieķērās :-D :-D :-D Es domāju,cik labi,ka turpat neizvēmās :-D
18.05.2011 15:06 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es pirms pāris gadiem sarunāju aklo randiņu ar vienu baaaigi seksīgo krieviņu. Nezinu kas viņam to bildi bija uztjūnējis, bet ieradās konkrēts lamzaks, apmēram 1.90garš, sakumpušu muguru, kkādā pārlieku lielā jakā, pelēkās uzvalka biksēs, kuras viņam bija konkrēti par īsu un brūnos puszābakos uz platformiņas pāri potītei. skats bija tik graujošs, ka es no šausmām gandrīz iekliedzos. Bet nu tā kā bija nakts un es biju viena, bet viņš kopā ar draugu, kurš bija taksists, man nācās braukt ar viņu parunāties (lab, es nesaprotu kādēļ braucu, sīka lose biju). Nu karoč, aizbraucam pie viņa paob6atsa, dzīvoklis vnk krimināls. Kkādai vecai tantei piederēja, viss oda pēc naftalīna, visur bija kkādas nogludinātas zīdīgas segas saklātas un mežģīņu galdauti, mākslīgās puķes un pusnorautas tapetes. Šis baigi lepni cienāja mani ar konjaku un keksu (psc salikums), kko tur sāka grābstīties gar mani, es teicu, ka baigi nāk miegs (man vsp nebija ne jausmas kur es atrodos, tādēļ nelasījos prom), nu ķipa šis uzklāj man gultu un aiziet gulēt, es gulēju uz savas jakas, lai man nevajadzētu ar to smaķeli savilkties :-D pa nakti es aiztinos prom. tas bija tāds reti bailīgais randiņu feils :-D
18.05.2011 15:11 |

Reitings 503
Koshlene, tas ir kaut kas - konjaks ar keksu :D :D
18.05.2011 15:20 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
jā, kekss vēl bija tāds pusapkaltis :-D
18.05.2011 15:21 |

Reitings 1569
Koshlene, tur gadījumā vēl nebija lielais pulkstenis , kur dzeguze kūko? :-D
Ah, jūtu līdz :-D
18.05.2011 15:38 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
un tepiķis pie sienas? :-D
18.05.2011 15:39 |

Reitings 1569
katte :-D :-D :-D
18.05.2011 15:40 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Katte un Malibu :D :D :D :D :D

Es pat parakstīt nevaru, kā jārēc! :D :D :D :D :D
18.05.2011 15:50 |

Reitings 8
Reģ: 18.12.2009
Man te tāds vecs stāsts aizķēries, laikam mūžīgi atcerēšos.
Bija man kaut kādi 16, kad sāku gūt pirmo pieredzi attiecībās, pēc fiziskā stāvokļa vēl biju jaunava :-D Tikos ar tēva paziņu, diezgan vecāku par sevi (tāda nu man tā gaume). Protams, ka viņam pieredzes daudz vairāk kā man. Vienreiz te pie mums viņš kaut ko darīja ap mūsējo mašīnu un pēc tam abi ar tēvu bik iedzēra. Darbs bija pabeigts, un šis nu sāk savu daļu brīvā laika veltīt man, vazājas pakaļ. Toreiz lopus turējām, mamma ar tēti laikam pie govīm bija aizgājuši, es arī taisījos, bet kaut ko izmisīgi pa savu istabu meklēju un atrast nevarēju. Ienāk viņš, prasa ko daru. Saku, ka kaut ko tur meklēju. Viņš man tā saka, lai pameklējot viņa kabatās. Tiesa, nekas viņam kabatās neesot, tikai prezervatīvi. :-O Viņš toreiz stāvēja tieši priekšā istabas durvīm, logs arī vaļā nebija, vēl kkāds februāris bija. Es domāju, ka es no tās frāzes varētu izkūpēt tur uz vietas gaisā vai ierakties grīdā aiz kauna. :-D Meitenīte bez pieredzes un šādu faktu izdzirdēt... Tolaik tās bija šausmas. Nu tagad jau būtu gatava atbilde, bet tas bija trieciens. Pēc tam mammai pastāstīju, abas norēcāmies. :-D
18.05.2011 16:02 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
es te pie kafijas krūzes atcerējos vēl vienu randiņa feilu :D
man bija 14, toreiz modē bija disenes vietējā kultūras namā. aizgāju ar druškām,tur tāda patumsa, sejas īsti nevarēja redzēt :D pienāca viens džeks dejot. nu neko padejojām un viss. pēc dažām dienām šis sāk sūtīt sms, ka varētu satikties bla bla :D es neko, domāju,ka jāaiziet arī. satiku. karo4 kājās bija kkādi galošveidīgi apavi, trenuškas, milzīga pelēka pufaika un līdz plecam skruļļaini mati :D es šokā,bet nu neko, rajonu apstaigājām :D kad viņš runāja,viņam lūpu kaktiņos krājās baltas putainas siekalas :D :D :D
pateicu,ka man ātri jābūt mājās.
šis prasa, vai mēs piepildīsim laimīgu filmu beigas :DDDDDD
pateicu - ceru,ka šīs vēl nav beigas- un aiztesu mājās. uz sms vairs neatbilldēju un uz zvaniem necēlu :D
18.05.2011 16:55 |

Reitings 2226
dream-liqid bāc kā es smējos :-D :-D :-D
18.05.2011 17:10 |

Reitings 181
Reģ: 01.11.2010
hahahahahahhaha :-D laba diskusija.
Man arii ir bijis daudz kas amizants,piemeeram,ar draudzeni gaajaam pa Vecriigu balleeties (pirms kaadiem 5iem gadiem) un kaut kaadi chalji pieshuvaas. Nu briesmiigi vienkaarshi,draudzene bija jau normaalaa paali,bet nu vinjai gaume arii nav,un vinji piedaavaaja iet pie vinjiem uz maajaam,a mums kkaadi 15 gadi,vinjiem bija ap 20,es protams izdomaaju ka braukshu maajaas,vinja gribeeja palikt,draudzeni vienu negribeeju atstaat.. es biju nobijusies,un vinja mani knapi pielauza (Tagad atceroties,drausmas cik stulba biju) un aizgaajaam. Tie chalji kaut kaadaas trennuuzenees - ADIBAS :-D :-D :-D
laigan bija latvieshi,mati netiiri un izpuurushi,apvemties vareeja. Dziivoklis bija normaals tikai baigaa nekaartiiba,un es jau protams chiiksteeju ka braucam maajaas,a vinja tur noluuza. KO MAN BIJA DARIIT? :-D es paliku viena ar tiem diviem tirlinjiem. Vinjiem tur arii kaut kaada veca ome bija,teeju piedaavaaja un pashceptus cepuminjus :-D
es seedeeju taada sabijusies kaut ko domaaju,ko lai dara.. kameer viens no vinjiem taaaaaaaa nopirdaas :-D :-D :-D :-D abi divi smeejaas par baigo "joku" un es vienkaarshi nezinaaju,smieties vai raudaat :-D
beigaas pajautaaju vai nevar atnaak viena meitene,kjipa "buus interesantaak" tie jau baigi sapriecaajaas,saaka prezhus mekleet,bet manai draudzenei bija 18,vinja atnaaca un vienkaarshi pateica ka mums jaaiet. Tie idioti aizgaaja nomazgaaties,es taaaaaaa reecu :-D
18.05.2011 17:33 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
Naima, piedod, bet tas bija izcili debīli...
18.05.2011 17:53 |

Reitings 135
Reģ: 09.12.2010
Aizgāju uz randiņu ar internetā iepazītu puisi. Džekam kādi 26 gadi. Bija vasara, satikāmies 11. Novembra krastmalā pie Daugavas.
Bildēs viņš izskatījās tīri ok, bet kad ieraudzīju dzīvē, domas mainījās - saburzīts krekls, bikses līdz potītēm, visam klāt iesvīdūšas paduses. Nu galīgi ne manā gaumē. :-D Bet nu izdomāju, ka pieklājības pēc mazliet jāparunā ar viņu. Īsti gan nebija par ko. Viņš vislaik čīkstēja, ka nav naudas, darba. Pusstundas laikā divas reizes viņam zvanīja mamma un jautāja, kur viņš ir :D Vislaik domāju, kā notīties, beigās notēloju, ka zvana draudzene un saka, ka man steigšus jābrauc pie viņas. Lieki teikt, ka uz viņa sms vairs neatbildēju. :-D
18.05.2011 19:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits