jūsu feili randiņos?

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011

tā vietā,lai ik pa laikam galvā pārcilātu savus dzīves lielākos feilus randiņu laikā un gribētu ierakties zemē aiz kauna, pienācis laiks pasmieties gan pašām, gan citām :P šodien prasās liela smieklu deva :D

un tad es varu sākt ar sevi. tas bija pirms pāris gadiem. ar džeku ļoti ilgi sarakstījāmies netā, gribēja tikties,bet es kkā baigi ilgi izvairījos:D tad nu vienu dienu tāda garlaicība bija,ka sākām rakstīties un šis teica,ka pie viņa birojā ar dažiem cilvēkiem kind a pārtijs. nu neko, nopirku moku, pienu un bliezu uz turieni. vakars foršs, cilvēki kruti bla bla. visu laiku moka ar pienu, cigaretes, pica. tad jutu,ka nebūs labi :D skrēju uz wc un nepasēju līdz izlietnei. visu grīdu novēmu. stress nenormāls :D ieslēdzos,tualetes papīri tonnām, uz ātru roku kko centos savākt. bet smaku jau nevarēja dabūt ārā. ehh,neko,savācos, sapūtos ar smaržām un gāju atpakaļ. vakara gaitā,protams, neviens neko neprasīja, bet mēs tur bijām kkādi 5 cilvēki tikai un es domāju,ka lielākās aizdomas krita uz mani :D + pašai likās,ka visur vēmekļu smaka utt ;D karo4, lieki teikt,ka vairs nesatikāmies ;D

uz doto brīdi atceroties,tiešām griba ierakties zemē :D

es ceru,ka kāda padalīsies savus 'piedzīvojumos' :D

17.05.2011 22:31 |

Reitings 206
Reģ: 08.02.2010
Mana izgāšanās bija, kad satikos ar vienu džeku, kurš bija dabūjis manu numuru caur manu labu draudzeni, kādu laiku sarakstījāmies, runājām pa tel., vins neteica kur strādā, bet, vakarā, kad bijām sarunājuši satikties, viņš atrakstīja, ka atvainojas, bet 15.min.kavēsies, jo esot aizkavējies depo. Es uzreiz nosecinu, ka šis tramvaja vadītājs (kāpēc tieši tramvaja, ne trolejbusa vai busa, nezinu), ok, viņš atbrauca, izgāju un uzreiz nedaudz sašokējos, ka baigi normāli saģērbies priekš tramvaja vadītāja, nodomāju, ka baigi centies džeks. Mums bija sarunāts pastaigāties tāpat vien, staigājamies un es sāku šim prasīt par tramvajiem utt., tīri interesanti, šis mēģināja atbildēt, pēc kāda laika, prasa, ko es tik daudz par tramvajiem prasu viņam, es saku, ka Tu tak teici, ka depo aizkavējies; šis tāaa sāka smieties, viņš bija domājis veikalu, jo izrādās, ka iekārtojot savu jauno mājvietu. Es šausmīgi samulsu. Un strādāja viņš ne tuvu Rīgas sabiedriskajā. Vēl kādu laiku satikos, bet, kā jau tāda tipa cilvēki, baigais egoists izrādījās..
28.05.2011 22:43 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Man bija kādi 14 gadi. Draudzene pierunāja braukt uz kaimiņu pilsētu pastaigāt pa veičiem. Aizbraucam un izrādās, ka viņa sarunājusi dubultrandiņu ar kaut kādu čali, ar kuru sarakstījusies čatā. Viena negribējusi braukt. Nu ko, domāju, ka nevar būt tik traģiski.. Sēžam parkā uz soliņa un pie mums pienāk divi puiši- viens ar sarkaniem matiem un pumpainu degunu, otrs galvastiesu īsāks par mani un cīgu zobos. Es šokā skatos un draudzeni un mēģinu saprast, kurš no abiem teletūbijiem ir domāts man :-D (man tika tas īsākais..pēc skata vairāk par 12 nedotu). Tā nu mēs sēdējām romantiskā, odu ieskautā gaisotnē pusstundu un klausījāmies kā mans kavalieris stāsta par to, kā pa ceļam redzējis divu suņu pārošanos. Tad viņam pazvanīja mamma un pasauca vakariņās..
Tā bija pirmā un pēdējā reize, kad tos puišus satiku.. ārprāac :-D
28.05.2011 23:01 |

Reitings 345
Reģ: 07.06.2009
Ļoti interesanti, ir ko pasmieties, laba deva :))
Tā es arī atcerējos 2 gadijumus.

1. Iepazinos netā ar vienu puisis, sarakstijāies, tāds ar labu augumu, likās pievilcīgs, tad nu nolēmam satikties..
Satiekamies, skatos brauc tāds mazs "drunduļets", pieeju tuvāk, neko sasveicinamies, ejam pastaigāties, sis izkāp . Izrādās čalim labi ja 153 augums :D!
Uz pusi kā es.
Es protams, jūtu ka vēlos jau mājās, un izspļauju, labi- man rīt agri skola, dosos mājās.Viņš tāds- varbūt aizbraucam paēst kur?
Es protams- man kkā galva sāka sāpēt.
Viņš- paēdīsim, pāries:)
Klusuma pauze, mazliet nomainam tēmu..
Pēc brīža es--->>
Es- ai nē,man jādodās man vel ēst āuztaisa, visu dienu neko neēsmu ēdusi.. :-D :-D
29.05.2011 01:36 |

Reitings 345
Reģ: 07.06.2009
Otrs gadijums!
Sēžu pie vienu puisi, skatamies Tv ,smejamies utt..
Pēkšņi kko sākam runāt par kājām, un es viņam izspļauju, vai kādas tev kajas :D!
Šis pielec kājās- atskrien ar lielu mapi rokā, atver-- Skaties, skaties, redzi reku manas kājas, tika izvēlētas reklāmai, takā nesmejies! Un reku vel es, reku vel...
Es kā LOSE- Ko tu tagad šitā krāj par sevi kkādas bildītes par piemīņu, un līmē kladītē??
Un smejos
A šis- Tu jocīgā, tas nav smieklīgi un tā nav kladīte, bet portfolio : :D :D!
Jā, ... :D
29.05.2011 01:40 |

10 gadi
Reitings 191
Reģ: 23.02.2011
Un kā lai es tagad. šito izlasījis, tagad ar kādu meiteni aizeju uz randiņu? :-/
aiziešu, un kļūšu arī par vienu no stāsta "varoņiem" - par kuru te varēs parēkt :-( :-D
12.08.2011 15:19 |

Reitings 2494
vai kādai nav kaut kas jauns? Man tā patika stāstiņi .. :D
12.08.2011 15:47 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Vasaras sākumā viens puisis mani uzaicināja uz ballīti pie viņa pirtī, jautāju, kas tur būs viņš teica ka viņa draugi un māsa ar draugiem :-D Aizbraucu uz to vietu skatos, kkā nevienu draugu neredzu tikai kkadu pavecu onkuli un sievieti ap 30gadiem ar bērniem, jā protams, vecais onkulis ir tēvs un viņa māsa ar bērniem un vīru :-D Protams, vēlāk atbrauca pārējie radi nu nezinu visiem tur bija ap 40 un bērni, sajūtos ļoti stulbi. Visi man lika iet pirtī, kaut gan viņam teicu, ka man parasti pirtīs slikti paliek :-D
Tā tur sēdēju pie galda tad sākās pats jautrākais man bija jāsaka kkads novēlējums, ko vēl māsa filmēja.Tam džekam bija aukstumpumpa un viņš kkadu smēri tur smērēja.. Tad viņa tēvs izmeta kkadu stulbu joku, ja jau mīl tad arī var noskupstīt viņa dēlu ar visu aukstumpumpu, reāli tur sēdēju un sajutos kā nezinu kkadā eksāmenā kur visi brūk virsū.
Tā "ballīte" bija paredzēta divas dienas kkados laukos, es vnk paņēmu mantas un aizgāju uz tuvējo pieturu, kur pēc kkadām 2h atnāca autobuss uz Cēsīm un no Cēsīm braucu uz Rīgu, tā arī viņš man vairs nav neko rakstījos vai zvanījis, paldies Dievam :-D
12.08.2011 16:02 |

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011
girl.,forši draugi džekam. Ko darīji tās 2h,kamēr gaidīji autobusu? :-D
12.08.2011 16:07 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
ā vispār es pieturā pārģērbos, man bija fočiks līdzi man ir fail bildes no tā randiņa, tad zvanīju draudzenei un smējos, par visiem stulbajiem notikumiem, un kā gopņiks klausījos mūziku telefonā :-D Vispār tajā dienā bija baigie notikumi laikam visu mūžu atcerēšos :-D
12.08.2011 16:11 |

Reitings 99
Reģ: 04.07.2011
Tas nebija mans fail, bet puiša fail.
Tas notika pirms kādiem pieciem gadiem

Bijām jau pirms tam pazīstami, bet tikai kā draugi, teica, ka patīkot, ka vēlas aiziet uz randiņu. Nu ok. Bijām vairākos bāros, visā visumā vakars normāls, bet dodoties mājās šis man pa ceļam pajautā vai sniedzu orālo seksu :-D man tāds wtf?! uztaisu lielas acis :-D džeks saprata, ka laikam tā tās lietas nenotiek, atvainojās un novēla vainu uz to, ka pa daudz ir iedzēris :-D

Kā jūs domājat vēl kāds randiņš sekoja? I don`t think so :-D

Ir sanācis viņu vēl dažas reizes pēc tā gadījuma satikt, bet acīs viņš man paskatīties nevarēja, laikam vēl kauns.
12.08.2011 16:34 |

Reitings 1153
Reģ: 16.08.2012
Paceļu, jo šitā ir ļoti forša diskusija, un te nekas gadu jau nav rakstīts. :D
23.08.2012 18:07 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja reiz veca diskusija ir gaisma celta, tad varu piebilst vien to, ka sanak diezgan stulbi justies sada situacija:
meitene saposusies randinam, bet dzeks atnak tads ka no darza...:D
23.08.2012 19:42 |

Reitings 3350
Biskin palasiju, tik smiekligi! Atceros ar smaidu tos laikus, kad bija populari iepazities chatos un uz randiniem gaja ar draudzenem.
Es kaut ka vairs neatceros feilus, bet nu vienereiz baigi iekritu, jo teicu, ka man ir 17 gadi, bet isteniba man bija 16. Tad nu vins mani uzrava, jo stastiju, ka skola jalasa kaut kada gramata un vins teica, ko to jau 9 klase lasa, nevis 10!
23.08.2012 19:49 |

Reitings 51
Labi stāstiņi :D Man ar ir bijis pāris gadījumu...

Internetā kaut kur sačatojos ar vienu puisi, kurš uzaicināja satikties. Es — tolaik 1. kursa pašā sākumā, darīt īsti nebija ko, tad jau kāpēc ne, aizgāju ar, lai gan jau iepriekš no tekstiem tāds jokains bija licies.
Pats randiņš nu tā — vazājāmies pa centru, pasēdējām uz viena soliņa... tas arī viss. Jā, un viņš vēl pažēlojās, ka saulesbrilles aizmirsis mājās, jo viņam nepatīkot ar cilvēkiem runāt, ja viņam nav saulesbrilles uz acīm. Neatceros, ko īsti runājām, bet teica, ka esot vīlies, jo es esot īsāka, nekā gaidījis (viņš pats bija īsāks par mani). Viņam, lūk, ex bijusi kaut kāda tur goliāte. Tā viņu pametusi, un tad nu tagad meklējot kādu viņai pēc iespējas līdzīgāku un vispār nevarot saprast, kāpēc pametusi, utt. Noskaidroja vēl manu kājas izmēru; kad prasīju kāpēc, atbilde bija - viņam mājās esot ex kurpes palikušas uz lielas platformas+superaugsta papēža, cerot, ka man derēs. Es par viņu neko īpašu nedomāju, jo nebiju to uztvērusi gluži kā randiņu (es mēdzu reizēm randomā tikties ar netā iepazītiem cilvēkiem bez dziļākām domām). Pateicu, ka bija interesanti un tā.
Pēc tam viņš sāka ar mani baigi skaidroties internetā: es esot jau baigi smalkiem viņa kaut kādiem tur filtriem tikusi cauri, bet tomēr mums nekas nesanākšot, jo... es esot viņam par īsu :D Sekoja vēl kas labāks — viņš bija (atkal netā) atradis kaut kādu meiteni, kas uzskatot sevi par baigo princesi neatvairāmo, un viņš tagad viņu pavedīšot un tad pasūtīšot un visu to atreferēšot man :D Tad gan mans mērs bija pilns, pasūtīju tālu tālu un pieteicu ar mani vairs nekontaktēties :D
05.09.2012 15:50 |

Reitings 421
Reģ: 03.07.2009
15 gados satikos ar 19 gadīgu čali ,ķip gājām satikties ar vienu manu draudzeni. Pa ceļam šis izmaksāja fizu, es mierīgu dzēru un šis sāka uzmākties,es no izbīļa visu fizu kas man bija mutē izpūtu viņam uz krekla... :D tagad to atceroties man bik kauns viņam acīs rādīties.. :D

16 gados gulēju slimnīcā, pie manis atnāca mans tā brīža puisis-atnesa visādus gardumus un rozi.. :D un divu stundu laikā pats visu aprija... :D
nujā un kad viņš aizbrauca... (pēdējā reize kad viņu satiku... :D )
gājām ar meitenēm uz puišu palātu -tur jauniņais-simpātisks čalītis-ēriks - okey sapazīstamies.
nākamā dienā.. ejam atkal pie tā puiša- bazarējam utt. ierauziju ka viņam D&G siksna biksēm,un tad jau man viņu vajadzēja dabūt-ienāca medmāsiņa ar ārstu brigādi,ērikam bija vaļā bikses un siksna bija man rokās.. :D
kopš tās reizes mani vairs nelaida pie puišiem.. :D
05.09.2012 16:09 |

Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
mincite_666, tev vajadzēja dabūt Ēriku vai viņa D&G siksnu? :D Drosmīgi 16 gados :D
05.09.2012 16:16 |

Reitings 421
Reģ: 03.07.2009
Renesanse man jau tikai siksnu... :D bet sanāca tāds dīvains paskats.. :D
05.09.2012 16:23 |

Reitings 9
Reģ: 19.08.2012
Visu mūžu atcerēšos savu pirmo randiņu ar puisi. Tas gan bija ļoti sen,tomēr atmiņā neizdzēšams :D
Sarunājām satikties bērnu laukumā pie ķēžu šūpolēm. Viss ok,satikāmies un viņš piedāvāja mani pašūpināt. Es piekritu. Viņš šūpoja,šūpoja mani,un es vēl kliedzu-es varu pat bez turēšanās :D Lieki minēt,ka nesen bija lijis un tieši zem šūpolēm izveidojusies bedre,kura nu pilna ar ūdeni. Visas noteikti var uzminēt,kas notika tālāk... Izkritu no šūpolēm tieši,tieši dubļu peļķē. Kad apjēdzu kas noticis,gribēju celties augšā,puisis teica-tikai necelies tgd,jo šūpoles taču turpināja šūpoties,bet es tomēr nepaklausīju. Rezultātā-šūpoles trāpīja man pa galvu un es biju atpakaļ peļķē :D + man vēl bija jāiet mājās caur visu pilsētas centru :D FAIL!
05.09.2012 20:16 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
kad tikos ar savu pirmo puisi, tad kino seansa laikā skūpstījāmies, nolaizīja man visu kosmētiku :D es pēc tam filmas laika, tumsā, viņam neredzot mēģināju uzkrāsot pūderi, lai neredz mani bez kosmētikas, bet pūderis ar blīkšķi nokrita zeme, kīno krēsliņi palika oranži un ieslēdzoties gaismai man seja bija kā vasavīksne :D :D
labi, ka vairāk nekrāsojos tā :D :D
05.09.2012 20:21 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Atceros, ka vienu reizi satikos ar vienu džeku caur internetu, ilgu laiku sarakstījāmies, un beidzot satikamies. Viss bija normāli līdz brīdim, kad sēdējām kafejnīcā, runājāmies un tad, kad bija jāmaksā par mūsu teju, kas labi, ja kopā bija 3,4ls,šis pasaka, ka viņam ir tikai 1.50. Lieki piebilst, ka džekam bija 32 gadi un dzīvoja kopā ar mammu un abām vecmāmiņām, es uzreiz notēloju, ka man zvana draudzene(īstenībā modinātājs) un gāju prom:d

ĀĀ jā un šis vispār bija rēcīgi. Ari sarakstījos ar vienu džeku, interesantas sarunas utt, bilde viņam bija neskaidra, bet man patika, kā viņš domā, līdzīgi kā es:d Nolēmām satikties, neko satiekamies Mežaparkā. Eju saposusies, skatos, un tas mans bijušais džeks:D Es ka muļķe ar šo sarakstoties nebiju pat iedomājusies, un es tur sarakstēs visu ko biju piefantazējusi:D

Kad sāku tikties ar savu pašreizējo draugu, atceros, ka jau kādu piekto reizi braucu pie viņa uz Imantu. Šis man iet pretī, es skrienu, gribēju viņam klēpī ielēkt. Šis nesparata un abi ievēlāmies krūmos, es nobrāzu celi, bet viņš sasita dibenu:D Kaimiņš, kas stāvēja uz balkona no smiekliem nevarēja nostāvēt:D
05.09.2012 20:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits