jūsu feili randiņos?

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011

tā vietā,lai ik pa laikam galvā pārcilātu savus dzīves lielākos feilus randiņu laikā un gribētu ierakties zemē aiz kauna, pienācis laiks pasmieties gan pašām, gan citām :P šodien prasās liela smieklu deva :D

un tad es varu sākt ar sevi. tas bija pirms pāris gadiem. ar džeku ļoti ilgi sarakstījāmies netā, gribēja tikties,bet es kkā baigi ilgi izvairījos:D tad nu vienu dienu tāda garlaicība bija,ka sākām rakstīties un šis teica,ka pie viņa birojā ar dažiem cilvēkiem kind a pārtijs. nu neko, nopirku moku, pienu un bliezu uz turieni. vakars foršs, cilvēki kruti bla bla. visu laiku moka ar pienu, cigaretes, pica. tad jutu,ka nebūs labi :D skrēju uz wc un nepasēju līdz izlietnei. visu grīdu novēmu. stress nenormāls :D ieslēdzos,tualetes papīri tonnām, uz ātru roku kko centos savākt. bet smaku jau nevarēja dabūt ārā. ehh,neko,savācos, sapūtos ar smaržām un gāju atpakaļ. vakara gaitā,protams, neviens neko neprasīja, bet mēs tur bijām kkādi 5 cilvēki tikai un es domāju,ka lielākās aizdomas krita uz mani :D + pašai likās,ka visur vēmekļu smaka utt ;D karo4, lieki teikt,ka vairs nesatikāmies ;D

uz doto brīdi atceroties,tiešām griba ierakties zemē :D

es ceru,ka kāda padalīsies savus 'piedzīvojumos' :D

17.05.2011 22:31 |

Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
m..jā..svaigākais feil.es gan neuzskatu, ka tas ir pienācīgs saukties tā, bet nu labi.
tikko atgriezos no aklā randiņa. gāju satikties ar puisi, ar kuru jau kādus divus gadus sarakstījāmies inbox čatā. ar bildēm nebijām samainījušies. bet mums bija daudz kā kopīga un bija interesantas sarunas. nu tā beidzot saņēmāmies satikties.es nedaudz uzpucējos.un sarunājām, ka jau iesim ārā.(sarunājām tikties pie Dailes teātra) tā nu es gāju, sirds dauzījās kā negudra. aizeju,skatos, jā, viens stāv, uzvalkā un ar baltu somiņu (es pat teiktu, ka tā bija sieviešu). eju pretīm un smaidu. viņš skatās uz manis. eju klāt un nevaru saprast. neko nesaka. apstājos paskatos vēl uz viņa. tad viņš jautā-vai jūs kādu gaidat? es atbildēju, ka ir sarunāta tikšanās. viņš-nu skaidrs, tad jau jāgaida. tā nu mēs tur abi stāvējām. jutos ļoti neveikli.bet es zināju, ka tas ir viņš. pagāja 10 min,viņš nekust no vietas,domāju nu labi stāvēšu tik ilgi cik viņš.tad izdomāju piezvanīt draudzenei. runājam ar draudzeni.šis aizsmēķē. pēc 5 min devās prom, es atvainojos draudzenei un uzsaucu-paldies par jauko vakaru, bija prieks pastāvēt tev blakus! šis apmulsa, atskatījās un aizgāja :D

neciešu vīriešus, kam nav pat kripatiņas drosmes, lai pateiktu, ka nav simpātiju un ka varam doties mājās :D
24.05.2011 03:58 |

Reitings 2840
bet viņš nebija nemaz tik simpātisks
24.05.2011 04:07 |

Reitings 744
maz maz-kaut kāds tizlenis ar sieviešu somiņu :D

p.s. Tev tomēr nevajadzēja no tā burgera atteikties :D
24.05.2011 04:15 |

Reitings 2840
shoko_fan man vienmēr tiek tie dīvainīši :D
ak, tu uzjundīji vecas atmiņas, man tagad atkal būs jāraud, ka nedabūju burgeru :D
24.05.2011 04:27 |

Reitings 744
esi dīvaiņu magnēts?? :D

bet loģiski, par to Tev bieži būtu jāpadomā, tik vieglprātīgi no labas "mantas" nevar atteikties :D
24.05.2011 04:32 |

Reitings 2840
jup, man nākas satikties ar tādiem dīvainīšiem :D

es zinu, ka es to lēmumu pieņēmu vieglprātīgi, neizvertēju visus kritērijus.
24.05.2011 04:41 |

Reitings 2087
Feilu turpinājums. Sarunāju tikšanos ar cilvēku, kura mašīnu un rotaļlietu biju sabojājusi, viegli nebija, taču mana uzstājīgā zvanīšana viņam bija apnikusi. Man bija stunda brīva laika, uzaicināju viņu kopīgi pastaigāties, apsolot labi uzvesties. Neticot tam, ka spēju nenosmērēt viņa mašīnu vēlreiz, vīrietis labāk izvēlējās sabiedrisko transportu, lai atbrauktu. Protams, ka transporta numuru viņš pareizi neizvēlējās, par to, cik daudz laika šī braukšana aizņems, neiedomājās, ierodoties tikai tad, kad palikušas bija tikai 15 minūtes mana brīvā laika. Uzaicināju šo uz laboratoriju, pati cītīgi taisīju kūras līmi (brūna, krēmveida, nepatīkami ož), bet mans randiņbiedrs stāvēja, lasot grāmatu, baidoties kaut kur nosmērēties un gaidot, kad būšu atbrīvojusies. Viņš bija pucējies, jūsmoju par viņa balto kreklu un tīrajiem apaviem. Laikam jau jūsmoju par daudz, jo netīšām no pārāk liela augstuma spainī ar kūdras līmi iemetu metāla lodītes, sakaunoties brīdī, kad apkārtējie priekšmeti un mana randiņbiedra apģērbs+seja bija netīri (glītās kūras lāsītēs). Vīrietis sadusmojās un vēlējās doties prom, taču es viņu uzaicināju kopīgi pavakariņot, tikai karote bija sākumā jāmazgā. Nav ne jausmas par nelaimīgo leņķi, kādā biju to karoti zem ūdens strūklas pagriezusi, bet liels ūdens šļāciens tika virsū jau tā īgnajam vīrietim. Turpinājumu nestāstīšu, bet labā ziņa ir tāda, ka piektdien tiksimies vēlreiz
25.05.2011 20:12 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
zaļa :D
man tiešām žēl :)

pacenties tomēr nākamreiz neko,neko.. neizdarīt :D
25.05.2011 20:33 |

Reitings 2087
dream-liquid, paldies, es centīšos, lai arī nezinu, vai izdosies:) Vīrietis uzaicināja pie viņa kopīgi piektdien gatavot vakariņas, bet man bail, ka nodedzināšu virtuvi
26.05.2011 00:51 |

Reitings 173
Reģ: 05.06.2009
Zaļā, tev vienkārši "veicas" :D

bet tas man atgādina tādu kā pasaku mūsdienu izpratne :D lai kā neveiktos un, lai kas notiktu, lai tu viņu aizbaidītu - princese un princis dzīvoja laimīgi līdz mūža beigām (l) tāds kā pārbaudījums
:D
26.05.2011 00:58 |

Reitings 173
Reģ: 05.06.2009
ai..nesakarīgi sanāca uzrakstīt :D
26.05.2011 00:58 |

Reitings 2087
enisa♡, paldies, man likās sakarīgi. Ak, tiešām ceru, ka mūsu pasakai būs laimīgas beigas, lai gan pagaidām tā atgādina ne princesi ar princi, bet princi ar divkāršo sivēntiņu
26.05.2011 01:10 |

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
manuprāt, man ir diezgan labs :-D
pirms devāmies pastaigā es nolēmu apēst kebabu. aizgājuto nopirkt un tad tiesi viņu satiku, pasēdējām, lai es apēstu savas pusdienas un viņš izdzertu nopirkto aliņu. Manas ēšanas prasmes vienmēr bijušas apbrīnojamas un to rezultātā pēc garšīgās ēdienreizes es pametu acis uz leju un redzēju, ka uz džinsu īsajiem svārkiem ir liela daļa kebaba mērces satura :-D :-P nu ko.. pārvilku somā esošās treniņbikses, dēļ kā puisis mani par urļiku nosauca :-D bet pastaiga izvērtās tīri jauka tik un tā.. :-)
26.05.2011 01:12 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
āa,bija man vienreiz tāds gadijums.
biju izdzerusi ļotiii daudz.. sedeju ar vienu čali uz šūpolēm-kratīju viņam sirdi, šis tik klausījas,es domāju nu ir vecis, interesē manas problēmas,likās tāds draudzīgs,līdz beigās viņš sāka mani sūkt :D es vienreiz aizgriezos,turpinaju savu siirds kratīšanu,tad atjēdzos no tā,ka viņš atkal mani skūpsta :D tad es nolecu no tām šūpolēm,pa ceļam pakritu un man tik slikti palika,ka tur pat sāku vemt :D (ak dieniņ,kāds kauns) varu iedomāties kā tas puisis jutās.. :-|
26.05.2011 01:33 |

Reitings 883
Reģ: 01.09.2010
dodekanesa :-D :-D ak jeeeei, tik smiekliigi :-D :-D :-D :-D :-D nabaga puisis :-D :-D :-D :-D

zaļā, tev gan veicas :-D :-D :-D
26.05.2011 01:37 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Nekāds "nabaga"! Šitie tik izmanto apdzērušās meitenes! Ne viņam interesēja problēmas, ne kas cits. Labi, ka apvēmās, nevar zināt citādi,kā tas būtu beidzies.
26.05.2011 01:40 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
not_for_sale..man aizdomas,ka tas bija viņa pirmais skūpsts :D:D tāka aneko vairāk viņš nemācētu, tāds mazs nevainiigs puika vien bija :D
26.05.2011 01:50 |

Reitings 4129
Lasu, smejos un atceros savus tīņu gadus un aklos randiņus. Vecums-15 gadi. Puisis kaut kur bija sadabūjis manu telefona numuru un sācis zvanīt, rezultātā sarunājām, ka viņš atbrauks pie manis. Ņemot vērā, ka bija dienas vidus, vecāki mājās nebija, uzturējāmies mūsu dzīvoklī. Šķiet, ka viņam pārāk nepatiku, jo viņš ieteica paaicināt ciemos vēl kādas draudzenes. Tā nu mēs 3 meitenes un puisis spēlējām paslēpes dzīvoklī :-D Slēpāmies skapjos, vannasistabā, zem gultām utt. :-D Pēc tam, kad draudzenēm bija jādodas prom, rādīju viņam savu žurciņu, kura man nežēlīgi iekoda pirkstā-negribēju viņam to teikt, aiznesos uz vannasistabu, skalot asinis. Pēc 10 minūtēm viņš izdomāja pajautāt, ko es daru, pateicu, ka mazgāju rokas :) Juhuu-īsta tīrības mīle :-D Ar to vēl viss nebeidzās, piezvanīja mamma un palūdza, lai aiznesu viņai līdz darbam rasolu, kas bija sataisīts tādā palielā bļodā. Nu ja, ja puisim būtu patikusi, viņš noteikti piedāvātu palīdzēt nest to milzeni, bet nekā, tad nu sapūtusi vaigus, stiepu pati un, protams, "blaukš" bļoda zemē un rasols pa asfaltu. Pirmā doma-sašķūrēt visu atpakaļ :-D Par laimi puse vēl bija palikusi, tad nu ienesos pie mammas, pateicu, ka nogāzos ar visu bļodu, lai iztiek ar pusrasolu. :) Pēc tam pavadīju puisi uz autobusu un viens otram vairs nezvanījām. Pēc 10 gadiem iedomājos uzmeklēt viņu draugos-atradu, bet viņš visu šo feilu dienu neatcerējās. Laikam labi, ka tā :-D
28.05.2011 19:35 |

Reitings 417
Atcerējos vienu atgadījumu šajā ziemā. Sapazinos kaut kadā čatā ar puisi. Pēc tam atradām viens otru dr.lv. Liekās tāds neko gara auguma, izskatīgs. Viņš arī teica, ka ir garāk par mani. Norunājam vakarpusē tikšanos. Gaidu, gaidu, kad uzrakstu viņa, viņš saka nedaudz kavēšot. Es tur salstu, bet neredzu nevienu viņam līdzīgu. Pēkšņi no kaut kurienes iznāk viņš - par mani 10cm īsāks un nemaz nu nelīdzinās tam cilvēkam bildēs. Atnāca ar milzīgu rozi, bet no papīra neiztina, lai nesasalst. Man jau tajā brīdī prātā simts domas, kā tik ātrāk prom. 20 minūtes viņš man stāstīja par metināšanu un to kā var izgriezt no metāla formas un kā metināt kopā. Nepārspīlējot ar putām uz lūpām un tādu aizrautību, ka tas būtu viņa mūža darbs. Izskerājām cauri Vecrīgai un es teicu, ka man jādodas mājās taisīt prezentācija vienā priekšemtā. Viņš mani pavadīja līdz pieturai un turpināja stāstīt par metināšanu un savu darbu. Es ielecu pirmajā transportā, kas iet uz manu galu.
28.05.2011 20:19 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Linc, metinasanas prasme nav nemaz zeme metama speeja, un nav ari nemaz tas vissliktak apmaksatais darbs.
28.05.2011 21:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits