&body=ZIŅA: Kas ir labs Amerikā, bet nav Eiropā %0D%0Ahttps://forums.dieviete.lv/forums/topic/92518-kas-ir-labs-amerika-bet-nav-eiropa-d%0D%0ADieviete.lv - sievišķība kurai var pieskarties">
L'Arte, ja nav pietiekoši tuvs kurpēm, prasi somu! Es vienam palūdzu kurpes, tas muļķis atveda apakšveļu, pirms tam bijām tikai 2reiz tikušies, runājot par pārsegumiem un būvniecību...
Nezinu kā Eiropā, bet Amerikā ir populāri restorāni kur samaksā naudu un vari rīt cik gribi, Latvijā nekas tāds nav un diez vai tuvākajos gados būs.
Tāpat sudrablietas ir lētākas nekā piemēram Latvijā, zelts ir savādākā krāsā, Guess pieņemu, ka būs stipri lētāks.
Pirmkart-cilveks brauc uz ASV!!Tas briniskigi,bet cik daudz naudinas vins var atlauties davanam!!!
Daudzi ,kuri ir bijusi pedeja laika velas izskriet Ross-veikals tiesam patik latviesiem-ta ir varbut pagajusa gada mode ,bet...var nopirkt Guess somu par 60$ nevis par 150 $ utt.
Man daudzi cilveki prasa,lai vedu -sutu Crest zobu pastu,Zone bar!
Guarana,Bullic-mums ir tadi restorani-tas taisniba-es ,piemeram ,samaksaju 8$ un varu est cik gribu-kiniesu bufete,bet es needu ,cik salien vedera -man patik, ka tur varu kadreiz panaskoties ar lietam ,ko majas netaisam -tadas stipras zupinas ,tadus interesantus kiniesu edienus!
Laila 2-amerikaniem ir tiesam labi zobi-es domaju tos cilvekus ,kuri tiesam rupejas!Daudzi nebalina -es ari ne ,jo mans dentists teica,ka ta tomer nav visai veseliga ideja-tomer laikam tai emaljai nav loti veseligi!Manam viram ,kurs ir virietis labakajos gados ir loti labi zobi ,bet nav loti balti-vins agrak daudz smekeja-agra jauniba!Tas tomer ietekmeja krasu!Daudzi ir nomainijusi pret liekiem ,lai butu izcili balti!Tas ir loti dargs prieks ,bet skaisti izskatas!!
Lazertehnika loti mode-tiesam tas ir kaut kas ,ar ko te dakteri, man liekas ,tagad pelna naudu-tas ir visas skaistumproceduras utt