Sveikas!
Tā nu sanāca, ka šodien bija jāizmanto šis transporta līdzeklis. Iekāpu, apsēdos blakus durvīm. Tur jau tusē 3 čigāni. Divi trelejbusa vidū, viens pie durvīm, kur esmu es. Redzu, ka viņš nopēta meitenes mantas, kas grasās kāpt ārā. Noklepojos un paskatos uz viņu ar niknu skatienu, lai viņš redz, ka esmu pamanījusi. Viņš atkāpjas. Nākamajā pieturā viņš nobrauc gar vienas sievietes kabatu ar roku. Es atkal veltu niknu skatienu. Viņš atkāpjas un aiziet līdz saviem draugiem. Tuvojoties nākamajai pieturai, kurā arī man bija jāizkāpj, viņš atgrizās pie durvīm. Nostājas man blakus. Priekšā stāv vīrietis. Pēc skata normāls cilvēks, izskatījās, ka pasniedzējs. Redzu, ka čigāns skatās viņa kabatā. Protams, roka slīd un grib apzagt.. es ierunājos "Vīrieti, uzmanties!". Nu diezgan paskaļi. Atverās trolejbusa durvis un tas čigāns man parauj aiz matiem un grib iesist pa seju. Es viņu nogrūžu un izlecu no trolejbusa kopā ar citiem. Viņš līdz un man uzbrūk... iesitu viņam kārtīgi un nobļāvos, šis aiztinās.
Ziniet, kas mani pārsteidza? Tas vīrietis, kuru paglābu no apzagšanas man nepalīdzēja. Viņš vnk pagrieza muguru un aizgāja, kad tas maita uzbruka. Citi arī nereāģēja. Kaut kā stulbi sajutos...
Jūs, ja redzat, ka grib kādu apzagt esat teikušas?