Plānotais Talsu rallijs izvērtīsies daudz jautrāks, jo šodien sākās ikmēneša prieki. Mēs guļam mašīnā un es tagad domāju kā lai to visu pasākumu padara higiēniskāku? Jo tur, kur mēs gulēsim ne duša, ne miskaste nekā nebūs :-/
Finanses, finanses :( nespīd
Nē, protams, ka norises vietā pilsētā būs. Bet taču, kad viss beigsies mēs nepaliksim norisies vietā, gulēsim kaut kur nomaļāk un tur taču nekādu ērtību :-/
Paņem kabatā plastmasas maisiņus, krūmos ieliec tajā visu, kas liekams, un, kad būsi pie mašīnas, ieliec somā un vēlāk izmet. Tās lietas, lai ko Tu lietotu, nav nekādas lielās, ka spaiņiem no krūmiem ārā būs jānes :D
Gulēt viesnīcā, tikai tādēļ, ka MR - sviests kaut kāds! Dabā jau tā pasākuma sāls!
Vispār zaļās WC mēdz būt, reti gan, bet tas tikai, ja paviecās un tādos lielos mašīnu atstāšanas punktos
Vaitad jums būs mērķis tikai no punkta A līdz punktam B?
Tak tas,kas tevi vedīs,tā arī pasaki,ka tev vajag normālu wc un lai aizved uz kādu vietu,kur pieejamas pa brīvu wc,piemēram,DUS :-)
Piekritīšu, ka to visu normāli var izdarīt tajos pašos krūmos vai ar maisiņu palīdzību. Nu, nav jau tik traki vai briesmīgi. Katram, manuprāt, ir tāda situācija bijusi :-D
Nu, nezinu, pēc pieredzes zinu, ka Talsu rallijs plaši apmeklēts un ātrumposmos tad ir jāiet kaut kur mežā dziļi dziļi, lai varētu krāmēties ar kaut kādiem maisiņiem, jo tur visi masveidā iet uz krūmiņiem un ļaužu ka biezs. :-/
Es ņemtu bačokos ūdeni līdz un apmazgātos vakarā kaut kur krūmos, jo ja nejūtos tīra, tad esmu nikna un neapmierināta , kur nu vel MR laikā.
Un arī maisiņus ņemtu līdz, kur ielikt izlietotās lietas.
visas tik gudri izsakaas, panjem to un panjem shitaa, izdari taa un taa :D :D bet ja godiigi, es tevi absoluuti saprotu, man arii buutu gruuti, taa tik tieshaam ir kjeepa un man arii noteikti vajadzeetu eertiibas, lai sakoptos, vismaz, kaa jau te mineeja, to pashu bendzu, lai na haljavaa aizietu uz wc un noskalotos ;) taa kaa vieniigi, ko varu tev ieteikt, meklee kaadu vietu, kur tuvumaa buus wc un uudens :D