Kauna nav?

Reitings 1552
Reģ: 04.05.2010

Dažreiz arī mans pacietības mērs ir pilns.

Gribu pateikt publisku FUJ!!!! cosmo lietotājai lovingfun.

Vēlējos iegādāties no viņas vienu krekliņu,cenas nebija norādītas,teica-pēc vienošanās.Kad pajautāju,cik vēlas par to krekliņu-teica,ka 3.50,jo esot tikai 2(!!!) reizes uzvilkusi.Krekliņš parasts,nekas īpašs.Pēc tam cena bija 2.50,teicu-labi,paņemšu ar. Tā nu otrdien saskrējāmies centrā,biju novazājusies pa Rīgu un nogurusi,nebija vēlēšanās mērīt to krekliņu,izmērs mans un krāsa arī ok,pietam bildēs taču redzēju,kāds izskatās.Nemērīju,samaksāju naudiņu,par 2.50 jau var paņemt tak! Aizbraucu mājās,gribēju uzmērīt.Un ko es redzu? Pirmkārt,sānos audums savēlies jau bumbuļos (no ilgas valkāšanas,nevis 2 vilkšanas reizēm), otrkārt, pašā priekšā ir CAURUMS,kuru tiešām nevar nepamanīt! Es taču netaisos vēl lāpīt tādu lupatu! Aizrakstīju uz e-pastu,bet,protams,ka atbildi neesmu saņēmusi pa šīm dienām,lai arī cosmo atkal piedāvā savu tirdziņu.

Mana kļūda bija tā,ka es neuzmērīju,neieraudzīju jau pašā sākumā,kāds tas krekliņš ir, bet tava,lovingfun, kļūda bija tāda,ka tu iedomājies,ka es dzīvošu vēsā mierā ar tevis iesmērēto lupatu.Protams,es nenomiršu,ka tagad man maciņā par 2.50 mazāk, saprotu arī,ka tu netaisies man atbildēt un mani ignorētu,ja arī es tev zvanītos(jēgas tāpat nekādas).

Gribēju,lai vismaz meitenes te zina,kādas lupatas tu šeit tirgo!

(t)

13.05.2011 13:11 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
man ir nenormaaliigi daudz dreebju,atdot negribu un pārdot arī negribu :-D
13.05.2011 14:50 |

Reitings 454
Reģ: 13.11.2009
Būs aitas,būs cirpēji :D Protams,ka nesmuki "sūdus" pārdot, bet piekrītu tam,ka vajag paskatīties par ko maksā. Es pat veikalā kārtīgi apskatu visus apģērbus pirms pirkšanas,jo ir gadījies redzēt gan izirušas vīles, gan pleķus, gan caurumus pilnīgi jaunām drēbem...
13.05.2011 14:54 |

Reitings 2087
S*, par to, kas ir/nav normāli var spriest ļoti ilgi, bet tik un tā bezjēgā. Cilvēks var tirgot visu, ko vien vēlas, pirvējam taču pastāv izvēles iespēja:) Šeit dažas tirgo lietotu kosmētiku, epilatorus, nekvalitatīvu apģērbu, taču neesmu manījusi, ka kāda ko piespiedu kārtā būtu pirkusi. Man ir patikušas dažas drēbes cosmo tirgū, taču neko neesmu nopirkusi, jo interesējos par sastāvu, lai ir skaidrs, kas mani sagaida nākotnē. Ja sastāvs der, palūdzu vēl dažas bildes, lai var saprast, vai "sēdēs" labi. Kas to liedz darīt citām meitenēm? Laika trūkums? Uzrakstīt 2 teikumus nav grūti, ar pasta baložiem vēstule arī jau sen kā netiek sūtīta...Labs piemērs ir cosmo diskusijas par džinsa biksēm, kas izstaipās, kur meitenes viena otrai sauc veikalus, neminot sastāvus, kas ir smieklīgi!
Šī nav nedz pirmā, nedz pēdējā pārdevēja cosmo ar nekvalitatīvu apģērbu, taču daļu vainas jāuzņemas arī pircējām. Kāds jauks kolēģis man skaidroja, kāpēc esmu naiva. Jo es no citiem sagaidu to, ko pati darītu, ja esmu godīga, tad ticu apkārtējiem. Lūk, ja citas meitenes gludina, mazgā drēbītes, tas tikai priecē, bet negarantē viņām to, ka arī pārējās tā dara:)
13.05.2011 14:57 |

Reitings 2170
Nu es apzinos, ka vainīga biju arī es, tāpēc nevienai meitenei nekādas pretenzijas neizvirzīju. Vienkārši, toreiz biju naiva un nedomāju, ka kāda tiešām pārdod to, kas pašai ārā jāmet. Likās, ka tādas te neapgrozās.
13.05.2011 14:58 |

Reitings 4298
Tas, ka ir cilvēki, kuri bez sirdsapziņas pārmetumiem otram var pēdējo sū** pārdot, ir fakts.

Varbūt šī būs mācība S* un citiem lietotājiem, kuri iegādājas apģērbus šādā veidā.

Jau pirms kāda laika izteicu šeit savu viedokli par to, ka daudzi pat bildēs nekaunas ielikt pēdējās lupatas un krāmus, par ko pretī saņēmu diez gan skarbus vārdus.
Es, piemēram, nekad šādā veidā no apģērba neko neesmu pirkusi un to nedarīšu. Man nav nekas pret lietotām drēbēm, pati mēdzu iegriezties second-hand veikaliņos, bet tur vismaz tiešām ir iespēja uzlaikot, aptaustīt un novērtēt drēbes.

vēl man radās jautājums, ja jūs kaut kur uz ielas saskrienieties un nopērkat drēbes no kādas - kā tad jūs vispār variet tās uzmērīt? Ielas vidū?
13.05.2011 14:58 |

Reitings 2087
cherry_cake, var tikties pie kāda lielveikala un mērīt drēbes tur. Sliktākajā gadījumā var pamērīt mašīnā.
13.05.2011 15:00 |

Reitings 1552
Nu,kā jau teicu-saprotams,ka pati esmu pie vainas.Es arī parasti veikalos izpētu pat iecerētās drēbes visus vienādos izmērus,lai atrastu labāko,lai gan it kā jau visi vienādi. :D
Šī tiešām ir pirmā reize,kad neskatoties paņemu.Domāju,ka,ja runa būtu par 10 un vairāk ls vērtu pirkumu,es noteikti paskatītos,bet šeit nodomāju-aij,gan jau.Nu tā arī sanāca ar to "gan jau".
13.05.2011 15:00 |

Reitings 494
Es 2x pirku drēbes no šejienes- abas reizes pēc darba un nogurusi. Vienreiz Vecrīgas NY mērijos, ottreiz Galreija Centrs tualetē. Nemērot es gan neko nevaru nopirkt, kaut tamdēļ vien, ka nezinu kā man izskatās...
13.05.2011 15:05 |

Reitings 759
domaju sii tirgosanas te ieks cosmo ir gandriz tas pats kas iet iepirkties humpalas...

tad jau labak aiziet uz humpalam un kartigi apskatit to apgerbu nevis pa atrai rokai kko censties iegadaties...

man ari butu daudz ko pardot vai atdot bet.....
13.05.2011 15:09 |

Reitings 5395
es ar esmu žurka, kas savas drēbes ne ar varu neatdod un nepārdod :D
bet nu jā, drēbes ir drēbes, un ja nav kauns grīdas lupatu pārdod, tad tas lai paliek uz savas sirdsapziņas :-)

bet visiem kokiem divi gali :-D
13.05.2011 15:13 |

Reitings 293
Reģ: 06.10.2010
Man arī ir gadījies kad no vienas visai aktīves šeit tirgotājas, kuru citi slavē, nopirku džemperīti - tādu platu. Pēc pāris dienām uzvilku un gāju uz skolu, un tikai ceļā pamanīju ka piedurknē pamatīgs caurums :-D Tagad vienmēr visu kārtīgi izpētu :-D
13.05.2011 19:02 |

Reitings 416
Reģ: 21.10.2010
Es gan īsti nesaprotu, kāpēc visas pārdevējai brauc virsū. Pircēja pati vainīga, ka nejēdz pirkšanas brīdī kārtīgi apskatīt preci, jo ir "novazājusies pa Rīgu un nogurusi". Tikai un vienīgi pašas vaina.
13.05.2011 19:23 |

Reitings 416
Vienkārši smejos:

"otrkārt, pašā priekšā ir CAURUMS,kuru tiešām nevar nepamanīt!"

:-D :-D :-D

Nu ko tad tu nepamanīji??? :-D :-D
13.05.2011 19:25 |

Reitings 1552
high-flyer, es jau rakstīju,ka neapskatīju preci! Un? Ne jau par to ir runa! Redz,ka cilvēkiem laikam tomēr nešķiet normāli,ka pārdod tādas drēbes.Varbūt tu pati esi viena no tādām,kas zina...
13.05.2011 19:30 |

Reitings 416
Runa ir tieši par to, ka tu preci neapskatīji, kā rezultātā esi neapmierināta, jo tev ir iesmērēts kaut kas nekvalitatīvs.

Kā jau te viena meitene izteicās - būs aitas, būs cirpēji. 8-)
13.05.2011 19:33 |

Reitings 1552
Es te vispār salīdzinoši reti kaut ko ierakstu,jo man parasti ir interesantākas lietas,ko darīt,bet mans tāds vispārīgais novērojums ir tāds,ka šeit normālas atbildes var saņemt pārsvarā tikai no tām,kas viena otru pazīst,labi vēl daži % no citām.Bet tā pārsvarā šķiet,ka te nav jēgas nemaz diskutēt par kaut ko,kāds patiesībā nebija arī mans mērķis nemaz šajā reizē.Esmu pārliecināta,ka ļoti liela daļa meiteņu dzīvē ne sūda nevar pateikt,bet šeit redz ir gatavas izgāzt visu žulti,jo pašām neveicas un tāpēc tas negatīvais ir jāizliek kaut kur. :D Nekas personisks,tikai mans novērojums un attiecīgi secinājumi. :)
13.05.2011 19:38 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
h-f, doma bija tāda,ka pati pārdevēja nevarēja nepamanīt to caurumu! Ka nevarēja norakstīt uz "vai, nepamanīju".Tā ir apzināta mānīšana.
13.05.2011 19:42 |

Reitings 454
Reģ: 13.11.2009
S*, man gan neliekas,ka te kāda izgāž žulti - vienkārši varbūt Tu nesaņēmi tādas atbildes kādas gaidīji :) Jauki,ka esi pabrīdinājusi citas,kas iepērkas cosmo tirdziņā,bet nu pie tā,ka tev ir iesmērētas lupatas ir vainojama tikai un vienīgi Tava neuzmanība :) Nedrīkst akli uzticēties svešiem cilvēkiem un cerēt,ka visi ir godprātīgi...
13.05.2011 19:45 |

Reitings 1552
Cupcake, es neceru,ka visi godprātīgi. :) Es jau cik reižu teicu,kāds mērķis bija šai diskusijai-lai pabrīdinātu citas! Es par tiem 2.50 jau sen esmu aizmirsusi un dzīvoju bez raizēm.Ja es satrauktos par tādiem sūdiem,tad sen jau cilvēkam būtu jābūt kapā. :D
Un par to žulti es neattiecināju uz šo diskusiju,bet uz visām cosmo diskusijām kopumā,cik esmu lasījusi. ;-)
13.05.2011 19:49 |

Reitings 416
Ak jel, cik tu precīzi pateici - man tik tiešām dzīvē neveicas un neviena cosmo meitene nepērk manas nonēsātās apakšbikses un caurās zeķes no cosmo tirdziņa. :'-(

Veiksmi turpmākajos pirkumos. ;-)
13.05.2011 19:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits