Man tāda interesanta situācija un jautājums! (s)
Ir paredzēts ar vienu puisi braukt atpūsties uz viesu namu.Ir mums abpusējas simpātijas un ir abiem vēlme arī pēc tuvākām,intīmākām lietām.Viņš zina,ka man pirms tam bijušas attiecības,bet nezina,ka man ar to puisi nav bijušas sexuālas tuvības.Un tad nu tagad ir tā - vai nu man tomēr būs jāpasaka,ka nav man vēl vispār bijis sex (lai gan ļoti to negribas teikt un viņš vnk tam neticētu,jo brīvi visu uztveru un runāju arī pa visu droši!!!) vai arī pateikt,ka ir bijis kaut kāds virspusējais sex,bet tāds ne līdz galam.Jo vienreiz ar vienu puisi viss līdz tam aizgāja,bet nu tomēr nebija...! (s) Vnk kaut ko sastāstīt,nez...Ja būtu tās asinis (varbūt jau nebūs), tad vnk pateikt,ka kaut kas nedaudz satraumējās vai kā,nez - īstenībā riebīga situācija,bet zinu,ka ar šo puisi vēlētos (tāpat kā viņš ar mani) sexuālas attiecības!Ir bijušas reizes,ka iekarstam un iesim tālāk,bet tad vai nu kāds iztraucē, vai saprotam,ka to gribam pataupīt tai reize,ka vnk neviens netraucēs un būsim tikai divatā :-)
Kā vispār ir (interese) - ja puisim ir īsāks loceklis,tad var būt tāda varbūtība,ka nemaz tā jaunavība nav zaudēta līdz galam (nezinu kā sakarīgāk pateikt!)?