man arī cits vīrietis, ar savu ex (ar kuru dzīvoju kopā) es mēnesi varēju nesexot, par ilgāk, a tagad ar citu, 3x dienā mierīgi :D:D būtu laiks, vēl vairāk varētu :D
nu mums ir konkreets laika truukums.... :( un taapeec ir taa, kad tas lielais briidis ir klaat, tad man vairs iisti negribaas :D jo parasti jau saka, jo biezaak sekso, jo vairaak gribaas :D
Nu man ar likās, ka mums attiecības tjipa baigi ok, bet vakaru ar šausmām gaidīju!Labi, ja reizi divās nedēļās piespiedos uz seksu!Un pēc seksa parasti pirmā doma bija- jē, tagad atkal kādu laiku būs miers!Man jau sāka likties, ka man kkas nav normāli!
Bet tad iepazinos ar citu čali un seksu gribējās rītā,pusdienās un vakarā pa 5 reizēm!
:D :D :D ak Dievs, kaa tad juus vareejaat sadziivot? un nafig bij jaamocaas? :D tik traki man nav. attieciibu saakumaa jau visi draazas kaa trushi :D bet peec ilgaaka laika taa nav.
Man parasti mēnešreizes bija 2 nedēļas, tad man sāpēja vēders, tad man ginekologs teca,ka nevar nedēļu!Citreiz tēloju,ka esmu aizmgusi vai nelīdu gultā,kamēr viņš aizmieg!aa, vēl bija baigi labā lieta-pirms gulētiešanas mēģināt sakasīties un apvainoties :-D
Viss ir galva. Pati saproti, ka velies seksu, iespejams, sakuma pat nedaudz sev to iestasti. Un ari "apetite aug edot", tadel jo vairak seksa, jo vairak velesies. Vismaz man ta parasti ir.
Ljika :-D :-D :-D :-D
es vēl joprojām dzīvoju un ar šausmām gaidu mirkli, kad viņam sexu gribēsies :D:D
jā, attiecību sākumā ir truša sindroms, bet ja ir kaut kādas jūtas, arī ilgās attiecībās gribās :D
KAĶIS - jaa, par to es arii tieshi runaaju, ka man arii taa ir, ka ja biezaak saak to dariit, tad biezaak gribaas, bet tikai un vieniigi taapeec, ka maneejais visu laik straadaa un gulj un nekam citam vinjam laiks nepietiek un speeka, mums sanaak reti un lidz ar to tas libido kriit :(
Bet vinam tas dazas reizes loti gribas,ja? Iespejams, viriesiem ir citadak. :D Esmu par to domajusi kaut kad agrak.
Bet var jau tomer atlicinat laiku. Iedomajies, vins noguris gulta atgulies un tu vinam uzlec virsu un sac glastit locekli , skupstit kaklu utml. Vai tiesam vins nevelesies? Tad jau aizies. :)
nu ja es vinjam uzlekshu, kad vinsh noguris gulees gultaa, tad buus 2 varianti - aatri beigs un jeegas nebuus vai nestaavees, jo aizmigs "pa celjam" :D. Un jaa, taas reizes, kad ir speeks un nav jastrada, tad gribas protams vinjam, kaa zveeram.
hellish
Arprats, Tu ari. :D Nu tak pasaki,ka ir, ka nevelies vnk. Ka var sitik ilgi melot viriesiem. :D Es ta pameloju tikai loti neilgu laiku,sapratu - nu,arprats,ja nav,tad nav. Tagad vienmer saku, ja kadreiz nevelos - ka vienkarsi nevelos. :) Bet,nu,man tas nav loti biezi,tadel ari saprotamak.