nūdistu pludmale

Reitings 551
Reģ: 20.07.2009

Kā ir ar nūdistu pludmalēm Rīgā? Esmu dzirdējusi, ka Vecāķos ir, ja kāda zina- tad tā ir vnk nūdistu zona blakus parastajai pludmalei?

Esmu apņēmusies šovasar iztikt bez kaitinošā balta iedeguma, ko atstāj peldkostīms! (l)

Un vēl- vai esat kāda viena pati pa pliko sauļojusies? Es domāju draugu pierunāt, lai arī nāk sauļoties. :-)

11.05.2011 21:43 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Es jau pagājušo vasaru dalījos savā "pieredzē", kad Kuršu kāpā Lietuvā gājām sauļoties, uzliktas zīmes, kur nūdistu, kur ar peldkostīmu, gājām uz norādīto - kur ar peldkostīmu, bet, vai nu tā taka, vai vienkārši pludmales robežas savādākas, jo iemaldījāmies pludmalē, kur plikie. :D

Īstie nūdisti nekad nelūrēs uz citiem, jo viņi iet sauļoties sava prieka pēc, tie, kas iet lūrēt, nav nūdisti.

Mademoiselle, aizej pastaigāties līdz Liepājas robežai! ;) :D
12.05.2011 14:09 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
wiki
būs tā arī jādara :-D (l)
12.05.2011 14:16 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Galīgi pa pliko es arī neietu viena, bet augšdaļu gan gribas šogad normāli iesauļot, savādāk :-) nu man nepatīk tas skats, tāpēc, ka ja sauļojos, ņemu atvaļinājumu un eju intensīvi, tā ka pēc tam kārtīgi brūns,situ visus pušu :-D
12.05.2011 14:26 |

Reitings 2
Reģ: 29.01.2009
Zonā aiz Vecāķu pludmales beigām, gandrīz, kur sākas paša nūdistu pludmale braucam jau trešo gadu, esmu bijusi gan divatā, gan arī viena pati un tur nav bijušas nekādas problēmas. Tur regulāri garām staigā īstie nūdisti, cilvēki gados, un esmu redzējusi, ka, ja ir kādas problēmas ar "lūriķiem", tie tie aizdzīti prom- izskatās, ka viņi pat rūpējas, lai viss būtu mierīgi, tāpēc apstaigā pludmali, parunājas. No pieredzes saku, ka drošāk ir atrast savu vietiņu pašā pludmalē kaut kur pie zāļu pudurīšiem un netraucēti baudīt sauli. lūriķi pārsvarā iemaldās no meža puses, tāpēc kāpu pusē varētu būt nedrošāk. Bet tā uzskatu, ka ir pat drošāk, nekā parastā pludmalē, kur var apgulties gandrīz blakus sveši cilvēki.
31.05.2012 18:28 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Atceros, kā vienreiz viens slimais lūreja no krūmiem un tā nebija nūdistu pludmale :D Bez peldkostīma būtu bail sauļoties.
31.05.2012 18:38 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
Viena nekad neeju, vienmēr ar draugu kopā. un tad arī ielienam kaut kādas kāpās, nevis pie ūdens, kur cilvēki visu laiku skrien vai ar riteņiem brauc garām. Viena laikam gan nebrauktu.
Un pliku pupu tur tik daudz, ka mani, godīgi sakot, īpaši nesatrauc, ka kāds arī uz maniem paskatīsies. Lokālā kultūra to atļauj :D
31.05.2012 19:10 |

Reitings 1402
Hayden, a kā tu zini, ka šim vienkārši saulē par karstu nebij palicis? :D
31.05.2012 19:15 |

Reitings 566
Reģ: 03.02.2012
Vai tad tiešām ir tik grūti nopirkt normālu peldkostīmu, kas ir pietiekami pliks un bez štripām? Vai tad tās baltās bikini biksīšu līnijas kāds ikdienā arī izrāda?
Kau tādu,kas nosedz tikai to kas ir jānosedz:

Visus šnorus satīt apkārt,lai netraucē, un sauļojot muguru attaisi aizmuguri un biksītes sabāz pakaļā vai uzveilc stringveidīgu peldkostīmu.
Piedodiet, bet es tiešām nesaprotu tos nūdistus,kas mēģina nosauļot savus daiktus un klitorus.
31.05.2012 19:24 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Es neizprotu to nūdistu pludmales jēgu, ja gribi sauļoties pa pliko-ielien pie kāda ezera vai ej viena pati/kopā ar kādu uz pludmali un sauļojies plika...jūs uz to nūdistu pludmali ejat izrādīties vai socializēties? :D
31.05.2012 19:30 |

Reitings 1402
hohotuška, parādi man kādu foršu ezeru, kas nav ērču ieskauta meža vidū ar kaut kādām niedrēm vai kokiem krastā, un kur priekšā jau nesēdētu kāds bars. Man 30 km radiusā tādu vietu praktiski nav
31.05.2012 19:43 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Nu es ka dzimusi nudiste varu ieteikt Inchupi un Vecakus (talak uz Kalngales pusi, bet ne pasha Kalngale, jo tur jau ir geju pludmale).

Ar nudistu pludmalem man saistas berniba, Inchupee mums bija savas vietas (sava starpa saucam vinjas par stavvietam), kur kapas bija izbuveti galdi, kresli, atputas zopas, ugunskurs, meza bija ierakti visadi trauki un katli... Brivdienas tajas stavvietas savacas loti daudz grupas un tad visi uz vakaru dzera alu un varija zupas. Tas bija kolosals laiks! Mes ar teti turpat mezhaa ari telti naksnojam kadas 2 nedelas un no majam bijam kakji panemusi. Mamma pardienas veda edienu, jo pati nav telshu piekriteja. Kopa ik pec kilometra bija tadas 4 stavvietas. Sen jau tas bija, tad huligani izjauca un nodedzinaja visu kas tur bija. Labi, ka musu kopiena bija viens fotofrafs, mums ir miljons bildes no ta laika.

Sobrid populara ir Vecaku pludmale, bet tur valda savi noteikumi. Meitenem tur bez problemam, bet chalus gan baigi peta vai nav atnakusi pasmieties vai paluret. Tie, kas peldenes, tos dzen prom. Tapat tie, kas cauram dienam taja pludmale sezh (ka mans teevs :D) gainjaa luurikjus :D Vispar tas nudisms ir cita pasaule. Mans tetis vel joprojam zupas vara (Vecakos) un Ligo tur svin un esot vinji tur sev ari kaut kadas stavvietas izbuvejusi.
Es gan neesmu bijusi loooooti sen, it ka kautrejos, bet ko tur vairs, tas man tak asinis! :)
31.05.2012 19:56 |

10 gadi
Reitings 1393
Reģ: 18.03.2012
Es tikai Itālijā esmu bez augšiņas sauļojusies.Saņēmos, jo redzēju, ka citas tā dara un, nekādu problēmu!:DKurš gan mani varētu pazīt Itālijā? :D LV -nemūžam!
31.05.2012 19:58 |

Reitings 29
Reģ: 16.05.2012
Prekškam, lai jūs bildē tanī nūdistu pludmalē no krūmiem par velti,ja var darīt to studijā un par ļoti labu samaksu. Ir šeit mans piedāvājums ,darba sadaļā.

Reklamējos:)
31.05.2012 20:05 |

Reitings 480
Reģ: 24.06.2019
*Mežrozīte* @ 11.05.2011 23:47
Kalngalē ir. Sanāca vienreiz cauri tur iet :D
Kalngale nav priekš sievietēm, lai arī tā varētu būt visdrošākā vieta kur sauļoties meitenēm pa pliko... Jo tā ir vienīgā īstā LV geju pludmale, strodās precīzi pa vidu startp Kalngali - Garciemu.
Esmu redzēji tur arī meitenes sauļojamies, no drošības viedokļa labāk ir tuvāk ūdenim, tālāk no meža.
Esmu bijis visās nudistu pludmalēs nekādus bīstamus gadijumus nēsmu novērojis, kad kāds kaut ko mēģina uzmākties utml. Visi ietur distanci.. Un netraucē viens otru, kā arī visiem tur ir pilnīgi vienalga kā tu izskaties..
Lielākā daļa nūdistu ir vīrieši, pārsvarā gados, arī sievietes ir, jaunās smukās procentuāli ir vis mazāk, laikam kautrējās...
Pirmās x ir jocīgi publiski pa pliko, bet ātri pierodi, un liekās kā parastā pludmalē, neviens neliekās ne zinis...
Peldēdies ir super, es pat dvieli neņemu līdz, kails ķermenis saulē ļoti ātri apžūst, nav jātizlojās ar slapjo peldkostīmu/peldšortu pārvilkšanu tā lai neviens neredz...
Man atkal gribās lai visi redz manu kailumu, es tāpēc tuvāk pie ūdens apmetos, lai kad smukas meitenes iet garām var nodemonstrēt savu mantību...
Geju pludmalē protams ir vēl foršāk, tur nav jākaunās un var staigāt ar sacēlušos krānu, hetero pludmalē tas ir no no...
Plus tur pat var dabūt arī seksu, kas arī nav pieņemts hetero pludmalē
25.07.2019 12:26 |

Reitings 480
Vēl dīvaini ir tie standarti cilvēkiem, mazus bērnus nav problēma laist pa pliko, kad nedaudz paaugās, tad pēkšņi vairs nedrīkst... Vakar Vecāķos viena 30 gadīga mamma staigāja bez augšiņas, meita blakām (~ 10 gadīga) ar augšiņu. Smieklīgi...
25.07.2019 13:00 |

Reitings 745
Reģ: 24.03.2019
Nē to kāpēc mazs bērns parastajā pludmalē būtu jālaiž plikas ņemties, es nesaprotu. Visādi pervertie tad skatās.
25.07.2019 13:04 |

Reitings 480
Tā ir tikai iedoma ka skatās, neviens tur nenāk klāt tev 10 metru atālumā un neblenž...
Dažiem cilvēkiem ir neveselīga uztvere par kailu ķermeni, ka tas ir kaut kas īpašs ko nevar rādīt nevienam...
Cik esmu novērojis cilvēki nūdistu pludmalēs dara to pašu ko parastajās, vienīgā atšķirība ka nav drēbes mugurā.
25.07.2019 13:14 |

Reitings 745
Reģ: 24.03.2019
Ir atšķirība starp bērna ķermeni un pieauguša cilvēka. Kā arī nūdistu pludmalē ir citādāk nekā pārstāja. Es pati esmu redzējusi ka bērns pliks spēlējas smiltis un kaut kāds random vecis pienāk un sāk runāties ar bērnu un aiztikt plikās kājas. Māte pieskrēja un savāca bērnu.
Nekas nav vainas plikām ķermenim un pieaugušie dara ko grib, bet bērns nesaprot ko nozīmē kailums un tas ka ir ļauni cilvēki.
25.07.2019 13:19 |

Reitings 273
Reģ: 20.05.2019
wiki @ 11.05.2011 22:54
Piemetīšos pie šīs pašas tēmas!
Liepājnieces, kā ir ar Liepājas pludmali? Nekad neesmu tur bijusi, jo nezinu, ko tur ieraudzīšu, kādu sabiedrību!
Pagaidām, kamēr savā pludmalē esmu viena, tad sauļojos kaila! Vismaz starta iedegumam, pēc tam jau, karstākajā laikā pilns ar cilvēkiem. Uz nūdistu pludmali visticamākais, ka kopā ar draugu tikai, ar draudzenēm neesmu apspriedusi šo tēmu!
Ai, man besī, ka cilvēki nūdistu pludmali uztver ar kaut kādu seksuālu pieskaņu. Tad jau skolā, pēc sporta, pēc fitnesa zāles un baseina dušā jāiet arī apģērbtam!
Liepājas pludmalē ir daudz lūriķu no krūmiem kas tur masē. Un tas ir pavisam nopietni. Kad viņam uzsauc, tad uzreiz skrien prom un tāds cilvēks nav tikai viens, bet daudzi. Ja gribi, lai uz tevi kāds masē, tad nekādu problēmu. ?
25.07.2019 15:11 |

Reitings 480
Tāpēc es iesaku tuvāk ūdenim iet
25.07.2019 15:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits