Kā ir ar nūdistu pludmalēm Rīgā? Esmu dzirdējusi, ka Vecāķos ir, ja kāda zina- tad tā ir vnk nūdistu zona blakus parastajai pludmalei?
Esmu apņēmusies šovasar iztikt bez kaitinošā balta iedeguma, ko atstāj peldkostīms! (l)
Un vēl- vai esat kāda viena pati pa pliko sauļojusies? Es domāju draugu pierunāt, lai arī nāk sauļoties. :-)
Kalngale nav priekš sievietēm, lai arī tā varētu būt visdrošākā vieta kur sauļoties meitenēm pa pliko... Jo tā ir vienīgā īstā LV geju pludmale, strodās precīzi pa vidu startp Kalngali - Garciemu.*Mežrozīte* @ 11.05.2011 23:47Kalngalē ir. Sanāca vienreiz cauri tur iet :D
Liepājas pludmalē ir daudz lūriķu no krūmiem kas tur masē. Un tas ir pavisam nopietni. Kad viņam uzsauc, tad uzreiz skrien prom un tāds cilvēks nav tikai viens, bet daudzi. Ja gribi, lai uz tevi kāds masē, tad nekādu problēmu. ?wiki @ 11.05.2011 22:54Piemetīšos pie šīs pašas tēmas!
Liepājnieces, kā ir ar Liepājas pludmali? Nekad neesmu tur bijusi, jo nezinu, ko tur ieraudzīšu, kādu sabiedrību!
Pagaidām, kamēr savā pludmalē esmu viena, tad sauļojos kaila! Vismaz starta iedegumam, pēc tam jau, karstākajā laikā pilns ar cilvēkiem. Uz nūdistu pludmali visticamākais, ka kopā ar draugu tikai, ar draudzenēm neesmu apspriedusi šo tēmu!
Ai, man besī, ka cilvēki nūdistu pludmali uztver ar kaut kādu seksuālu pieskaņu. Tad jau skolā, pēc sporta, pēc fitnesa zāles un baseina dušā jāiet arī apģērbtam!