Es pat nezinu, laikam jau jāiet parakstīties, jo uzskatu, ka Latvijā pašas latviešu valodas nozīme ir mazāka, nekā vajadzētu būt. Tas nav normāli, ka pašiem latviešiem, kas nezin labi krievu valodu, darbu atrast ir gandrīz vai neiespējami. Tajā pašā laikā krievi bez perfektas latviešu valodas darbu var atrast vairāk, nekā latvieši bez krievu valodas. Var jau iet parakstīties, bet domāju, ka tas nav vienīgais, kas jādara latviešu valodas labā. Kāpēc, piemēram, tajā pašā Nīderlandē darbu nevar dabūt (pat trauku mazgātāja nē) , ja tu nezini flāmu valodu? Uzskatu, ka Latvijā tāpat jābūt ar latviešu valodu. Pašiem latviešiem vairāk vajadzētu izrādīt cieņu pret savu valodu un kultūru. Ir sāpīgi klausīties, kad krievu klienti man skaidro, ka latviešiem nekā neesot, ka latviešu valoda drīz būs mirusi , jo nevienam neesot vajadzīga... Pats trakākais, ka sava taisnība jau viņiem ir, lai arī cik skumji tas nebūtu. Tad vēl krievu bērni, kas nesaprot ne vārda latviski - tā viņiem rodas izpratne, ka latviešu valoda nemaz nav jāmācās. Mans uzskats ir tāds, ka Latvijā skolās ir jāmācās latviešu valodā, bet krievu un angļu valodām ir jābūt obligātām no 1.-12.klasei, jo Latvija atrodas pa visu Austrumiem un Rietumiem. Tā tas būs vienmēr. Tās būtu tās valodas, kas jāzin - latviešu valoda valsts un nacionālajai identitātei, angļu un krievu valoda sadarbībai ar ārzemēm.
Par tiem sporta tērpiem - ko jūs sakat, ja ieraugat sporta tērpu ar USA uzraktiem un vēl labāk karoga krāsās :-D ? Ar tiem Russia sporta tērpiem, man liekas, ir tas pats... Latvijai pašai sev vajadzētu vairāk tādus T-kreklus taisīt ar izdomu, lai cilvēki pērk un galvenais, valkā. Labi, ka ir hokejs, tad vismaz cilvēkus ielās var redzēt drēbēs ar uzrakstu Latvija vai vismaz karoga krāsās.