Jūsu vīrieša privātā dzīve

Reitings 23
Reģ: 01.12.2010

Ko Jūs uzskatāt par sava vīrieša privāto dzīvi, kurā nejaucaties? Piemēram, draugiem.lv, telefons, darbs, kaut kādi veču "alus vakari" ar hokeju, futbolu u.tml.

It kā man nav problēmu dot savam vīrietim brīvību, bet pēdējā laikā viņš ļoti liek manīt uz savu "privāto dzīvi". Agrāk tā nebija, vismaz ne tik ļoti uzspiesti no viņa puses, bet pēkšņi viņš nomaina paroles visur, sāk dzēst telefonā visu. Nebija problēmu, ka mēs zinājām paroles vai ko citu, kaut kā 3 gadu laikā dzīvojot kopā tas bija tā iegājies, ka nemaz nevajadzēja iet kaut kādos epastos, draugos, telefonos, plānotājos vai ko tml., vienkārši... tagad viņš uzskata, ka es pārāk daudz gribu zināt. Bet NEKAD ar to viņam nebija problēmu, ka es jautāju, kas ar viņu notiek, ko viņš dara un darīs, jo mēs taču dzīvojam kopā un es ar viņu rēķinos. Viņš man stāstīja visu, uzticēja, sūdzējās/stāstīja par darbu, par skolu utt., nebija nekādu noslēpumu. Bet tagad viņš speciāli visu dzēš, neko nerāda, neko nestāsta, lai pēkšņi mani pārmācītu. Kā lai tagad uz sitiena uzticas? Protams, ka man liekas, ka tur kaut kas nav tīrs, bet viņš tik pārmet, ka esmu pārāk ziņkārīga. Bet es tāda esmu, un ir TIK grūti...

Bet strīdos vaino tikai mani. Es jau pēdējā laikā arī sāku sevi vainot, jo liekas, ka par daudz prasu... Bet no otras puses, viņš taču bija pieradis, zināja, kāda esmu un tā. Jātiek pašai galā, bet, kā jau daudzas šeit, vēlējos izkratīt to ārā. Varbūt mani nolamāsiet, varbūt atbalstīsiet, domāju, ka palīdzēs jebkas.

09.05.2011 22:03 |

Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Abi zinam viens otra paroles visur, pareizāk sakot - zinu es, jo Viņš manas paroles vnk neatcerās :-D ā nu vienīgi draugiem.lv, jo man tur ir tāda parole, ko viņš vnk nespēj aizmirst tās neparastības dēļ..

Aizraušanās - viss, kas ir ap auto. Pašlaik arī viņš sēž garāžā :-D

Draugu vakari - ir viņam tādi, aiziet parunāt, apspriest visu ap un par auto un tehniku utt. Par iedzeršanu - tur vēl man jāaudzina raksturs, drausmīgi nepatīk, ja atnāk mājās pālī un viņš to zin un rēķinās ar to.

Bet Tavā gadījumā - tiešām sāktu aizdomāties.. jo tāpat kā Katte, iepriekšējās senās attiecībās, kad parādījās trešais - telefonu ņēmu visur, kur vien varu, uz nakti pat slēdzu ārā (t) :-D
09.05.2011 23:04 |

Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Un tāpat kā MVK - uz klubiem neejam atsevišķi, jo vnk viens bez otra tur nezinātu, ko darīt! :-D
09.05.2011 23:06 |

Reitings 23
Kā jau minēju - tas neattiecas tikai uz virtuālo vidi.

Tagad arī kaut kur aizgāja, teica, ka būs mājās ap 22, bet uz kurieni, ar ko, kādēļ... Pateica, ka nav mana darīšana. Nepatīk, ka agrāk tā nebija problēma atbildēt uz tādiem jautājumiem, ja kaut kur iet.

Nezinu, ko domāt. Mamma saka, ka gan jau ar laiku pateiks. Jāliek cerības tad uz laika jautājumu.
09.05.2011 23:07 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Sava drauga telefonu neaiztieku, ja nu kādu reti reizi, bet tikai ar viņa atļauju. Tāpat ir ar datoru, jo tas viņa darba ar paroli. Viņš manu telefonu ar neņem un neokšķerē, sms nelasa. Manu datoru aiztiek reti, jo viņam savs. Viens otra paroles nezinām.
Par darbu, ko viņš grib to man izstāsta, arī ko darīs, ja man vajag kaut ko no drauga, tad varu zvanīt un uzprasīt, tāpēc jau nevajag visus e-pastus izlasīt, lai zinātu ko otrs dara.
Ar savu ex jau iegrābos par tām parolēm, tāpēc tagad uzskatu, ka katram sava privātā dzīve, kas otram nav jāzina, it īpaši saistībā ar darbu, jo ir lietas, ko nemaz savai otrai pusītei nevari stāstīt. Tā dzīvojam jau vairāk nekā 2 gadus kopā un viens otram uzticamies, jo visu vajag ar mēru.
Varbūt tavam draugam, Sieviete_velns, ir nevis mīļākā, bet nopietnas problēmas darbā vai kaut kur citur par ko negrib teikt, tāpēc sācis slēpt visu.
09.05.2011 23:10 |

Reitings 416
Reģ: 21.10.2010
Nekad nesapratīšu, kāpēc jādara zināmas otram cilvēkam savas paroles visādos tur draugos un otrādi. Te jau visas kā viena dievojas, ka nekad neizmanto izdevību un nelūr draugu profilos, bet tad tolks kāds no tā, ka zināt tās paroles?! :-D

Un jā - te smaržo pēc kaut kā aizdomīga. Kad es savās iepriekšējās attiecībās sāku šķilt pa kreisi, arī rīkojos līdzīgi. Tiesa gan, es vienkārši ieviesu vēl vienu telefonu, par kura eksistenci manam draugam nebija ne jausmas, nevis bāzu veco klausuli aiz apakšbikšu gumijas katru reizi uz wc ejot.
09.05.2011 23:10 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Es tev ieteiktu necelt traci, lai cik grūti, iespējams, tas būtu, bet nogaidīt. Piekrītu tavai mammai - pats pateiks, kad sagribēs.
Tīra lieta tur noteikti nav, ja viss tik radikāli mainās. Bet varbūt pie mazākās izdevības pamēģini uzķert kādu pavedienu.
09.05.2011 23:11 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
nu, mīļā, pa domā pati, ja jau pēkšņi viņš šitā sāka uzvesties..vai nu viņam draugi smadzenes skalo, vai arī krāpj Tevi, bet nu tikpat labi var būt visādas azartspēles vai kko tā..bet nu jā, es kad sāku pa kreisi šaut, arī bļāvu, ka nav Tava darīšana, kur eju, kā Tu man vari neuzticēties utt..meloju uz vella paraušanu, turklāt nemaz nezini, kas ir tad, kad neesat kopā, teiksim, divas dienas!
09.05.2011 23:13 |

Reitings 7908
high-flyer, es zinu dr.lv paroli, jo man draugam bija viena spēlīte jāuztur, kamēr viņš strādāja :D

Bet, piem., meila paroli zinu, jo tā paša iemesla pēc, ka viņš strādā vēlos vakaros dažkārt, ir nepieciešams skolai kaut ko nosūtīt vai vispār ar kādu sazināties.
lielākoties domāju, ka tā zināšana vispār ir tikai tādam ""
09.05.2011 23:14 |

Reitings 7908
..tādam "ja nu kas" gadījumam ;)
09.05.2011 23:14 |

Reitings 23
Tā jau ir, laiks tad rādīs.
09.05.2011 23:16 |

Reitings 23
Ļoti ceru, ka tā nebūs kāda trešā.

Draugi tie diez vai varētu būt, viņam draugi pieauguši cilvēki, pārsvarā ar ģimenēm un nav nekāda laišana/nelaišana uz tusiņiem, lai draugi kaut ko pārmestu.
09.05.2011 23:20 |

10 gadi
Reitings 1660
Reģ: 29.01.2009
Godīgi sakot, apbrīnoju tevi par savaldību, ja džeks tik brutāli atcērt "Nav tava darīšana". Es laikam tiešā tekstā pavaicātu, vai mūsu attiecībām ir pienācis gals, ņemot verā, ka uzticība zudusi. :-/
10.05.2011 00:17 |

Reitings 283
Reģ: 16.09.2010
Ar draugu zinam gan draugiem.lv,gan epastu paroles viens otra un tapat ari telefonus neslepjam :-) draugs manos draugos neiet,epastus neskata...es sad tad ieeju vina draugos un kko paskatos,bet neokskereju..tapat ari ar tel.-sad tad viens otra tel.iemetam aci :-)ja redzam,ka kadam ir zvanijis,piemeram,svess nr.,tad ari pajuatajam..neka slepjama nav.
Tava vieta man liktos kkas aizdomigs,vispar nelagi justos :-/
10.05.2011 00:32 |

Reitings 23
Viņš man saka, ka nav pamata uztraukties, bez manis nevar dzīvot, esmu viņam ļoti svarīga, bet rīcība liecina par ko citu. Tie vārdi arī vēl dod spēku turēties, jāskatās, kā būs uz priekšu. Grūti ir, bet esmu stipra, un pārsteidzīga rīcība nav manā dabā, vismaz nenoskaidrojot kaut VIENU konkrētu iemeslu, lai celtu skandālu.
10.05.2011 00:33 |

Reitings 23
Jūtos nelāgi, protams, ka jūtos! Bet jāsaglabā miers, jo varbūt tiešām ne pa tēmu šobrīd ņemos. Bet, ja būs kas slikts no viņa puses, tad gan attiecīgi rīkošos.
10.05.2011 00:39 |

Reitings 283
Nu,ja viņš saka,ka nav pamata uztraukties un esi viņam svarīga,tad varbūt tiešām nekas tāds viņam nav slēpjams (t) tev tas pašai vislabāk būtu jājūt,jo pazīsti viņu pietiekami ilgi,lai zinātu vai viņš ir godīgs vai tomēr varētu kko slēpt 8-)
Veiksmi! Ceru,ka tavs draugs tomēr ir godīgs! :-)
10.05.2011 00:46 |

Reitings 283
Nu,ja viņš saka,ka nav pamata uztraukties un esi viņam svarīga,tad varbūt tiešām nekas tāds viņam nav slēpjams (t) tev tas pašai vislabāk būtu jājūt,jo pazīsti viņu pietiekami ilgi,lai zinātu vai viņš ir godīgs vai tomēr varētu kko slēpt 8-)
Veiksmi! Ceru,ka tavs draugs tomēr ir godīgs! :-)
10.05.2011 00:46 |

Reitings 23
Teikt jau ir viens, viņam brīžiem ir tāda tendence teikt kaut ko labu, lai mani mierinātu, pat ja tā nav. Aj, šobrīd jau cenšos meklēt tikai slikto, tā nedrīkst.

Laiks rādīs, laiks rādīs...
10.05.2011 00:58 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
22 iet un pasaka,ka nav Tava dalja? :( Baac,3 gadi :( Un peksnji cilveks mainas? Buusu godiga-te nav nekads bizness,22 gaja shtelles biidiit? Varbut sanemies,aizbrauc uz dienu pie kadas draudzenes,mammas vinam nezinot un paskaties vai zvanis,uztrauksies,bet,protams,atstaj zimiti vai sms, ka velies,lai beidzot viss noskaidrojas un Tev nav jabende savi nervi,galu gala 3 gadus esi veltijusi vinjam...
Kad bijam draugos,man bija lidzigi...Ari nedeva paroli, nelika bildi,ne info par mani-neko!Un,protams,ka uzzinaju savadak,kas notiek...Saap,joprojaam pieveru acis,jo saka,ka neka nebija utt,bet...Citas sienas runa ko citu. Bet,galvenais ir izrunaties,paldies Dievam mums sanaak.
Bet Tu turies un miili sevi! (t)
10.05.2011 12:59 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
es nekad neesmu zinājusi 7 gadu laikā viņa paroles :D man tas nav vajadzīgs, jo ar prātu saprotu, ka ir viņam vajadzīga privātā telpa, kaut arī esmu arī no greizsirdīgājām. un runājot par viņa hobijiem, jā, viņam patīk auto lietas, ar to viņš var ņemties daudz un dikti un tajā es loģiski nelienu iekšā, nekad man īsti nebija iemesla viņam celt traci, ja piemēram viņš kādam čomam izpalīdz ar auto un aizbrauc kkur pa ģēlām, lai tak brauc, ja viņam patīk un gribās, runājot par alus vakariem, parasti tās ir no 2 līdz 5 stundām, kad tie alus vakari notiek ar čomiem, viņš mani vienu īpaši nekad neatstātj mājās. kaut arī bija nesen dažas naktis, kad viņš aizbrauca ar čomu bārā sēdēt, nu neko, lai jau šēž, jo es arī bez viņa eju izklaidēties un salīdzinoši bieži. mums vispār ir diezgan nesaspringtas attiecības. bet jā, atzīstu arī to, ka ja viņš atstāj draugus vaļā, es ielienu palūrēt.
10.05.2011 13:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits