Ka cinities ar greizsirdibu?? es zinu ka es tada esmu, zinu ka esmu slimigi greizsirdiga.. bet ko darit.. es vienkarsi nevaru savi kontrolet.. esmu jau sadi izjaukusi 2 ieprieksejas attiecibas.. un liekas ka tagadejas ari izjauksu tiesi si iemesla del..
es nesaprotu kura bridi kluvu greizsirdiga jo atceros gadus atpakal kad tadas sajutas man vispar nebija, kapec tada uzradas, ka man no vinas tikt valja? es negribu ta dzivot, es meginu kontrolet savas greizsirdibas lekmes esot kopa ar draugu.. ja redzu ka vins paskatas uz kadas smukas meitenes kajam vai krutim, meginu telot ka mani tas nesatrauc un man nav iebildumu bet tas pec laicinja viss nak atpakal dubulta- izgazu vinam to visu virsu tik un taa.. sodien ari.. vins sarakstas ar vienu savu draudzeni.. vismaz vins man saka ka draudzene.. bet es palasiju vestules kur vins vinai esot raxtijis cik vinai smuks dupsitis un netikai utt. tas bija pirms mes bijam kopa.. bet tad kapec saka ka vinja vinam nav nekad interesejusi un ir taka "comi".. parmetu vinam to un vins pateica ka man nav tiesibu vina vestules lasit un ja man neapmierina vina pagatne tad zinot kas man jadara.. :-( es zinu ka vienmer parspileju, bet nezinu ka man ar to cinities.. :'-(