Tāpēc jau esmu žultaina, jo pasūtīja.
Principā žultaina neesmu.
Bet vai man nav taisnība? Es tikai izteicu savu viedokli,kā tas izskatās no malas.Kapēc gan cilvēkam bizness nevarētu būt kā hobijs?!
2011-05-08 15:17
Esmu žultaina. (!!! )
Ja cilvēkam svarīgāk ir 3 stundas dienā sportot, tad jā, biznesam varētu laika arī neatlikt.Tas nav primārais acīmredzot.
Tad esi vai neesi? :D
Iešu uz Ekstrasensiem,jau paredzēju,ka būs kašķis :D
cilvēkam tas viss ir tapšanas stadijā, noteikti nav laika utt., nav ko taisīt te balagānu ar tik tizli pārdramatizētiem jautājumiem - Tads ir Tavs bizness? nevajag visu tik personiski uztvert.
un tā Q... meitene ļoti pareizi pateica. tas BIJA vietā. tieši. ;)
Neapgrozos te tik bieži, bet šajā diskusijā tomēr gribējās izteikt savu viedokli - vai tad tiešām vieglāk un labāk ir izteikt savas negācijas forumā, kur visi to var izlasīt, nekā sameklēt nr. un aizsūtīt sms?!
Holly, numuru nav tik viegli sameklēt. Un kaķis jau pirms šīs diskusijas Agritai jautāja par klusēšanu vienā cosmo tēmā, bet nekā...Redz, ja es tādu diskusiju veidotu, tad tā būtu kašķim, bet viņa noteikti tikai vēlējās saņemt kādu ziņu no meitenes, kura bieži ir cosmo
Nu Kaķis jau izveidoja diskusiju ,kā saucienu pēc Bifeļa uzmanības,lai atbild viņai. Bet bija jau skaidrs,ka iesprauksies ar saviem viedokļiem meitenes par Bifeli ,tā vēl nav izsāpēta sāpe :D
Paldies par viedokli :) Tādā gadījumā, atvainojos :) Kā jau teicu, neesmu te tik bieži, tādēļ arī nezinu katras meitenes raksturu. Lai veicas ar Bifeļa sasaukšanu (l)