Kad esmu taadaa situaacijaa, tad man naak virsuu baigaakie melnie, raudu, ka neesmu nekaa veerta, kaada vispaar no manis jeega, vaardsakot juutos zemaaka par zemi. Es atbraucu uz valsi, kuras valodaa pat nezinaaju, kaa ir ´ataa`, bet jau 1. meenesii kaarpiijos ar valodu un saaku straadaat, vinam naacaas man atrast darbu, jo savaadaak nebuutu braukusi. Tad atkal kaadu meenesi nebija darbs un vienaa reizee es novedos tik taalu, ka kaucu, ka braukshu projaam, jo no manis nav jeegas shai dziivee. Vaardsakot tad mees raudaajaam abi, liidz absurdam stulbi. :-D Tagad atkal straadaaju paaris dienas ned., izskatos labaak un vispaar staroju, nujaa vins mani uztur, braucam celojumos par vina naudu utt., vins man ir pieskiiris kred. karti pirkumiem, bet nevaru izteikt, cik labi juutos, kad man makaa ieliekas taa MANA aldzina ned.beigaas un es varu nopirkt kaut ko par SAVU naudu. Cik kapitaala sajuuta taa ir. Taajaa dienaa tad es vinu aicinu lielaas pusdienaas restoraanaa un burtiski kaifoju.
Es to vispaar saasinaati uztveru, jo manaa gimenee vienmeer sievietes ir bijusas taas stipraas, tureejusas dziivi savaas rokaas.