Kā var pārvarēt visparejo besi?Esmu viena,draudzene viena pēc otras atsijājas.Katru dienu pavadu ar domu,ka ritdien būs labāk,bet how do it? Vārbūt kada var ko ieteikt lai uzlabotu dzīvi? :-/
jā man ar tikko uznaaca besis bet par to ka riit prezentacijas darbs jaavada bet tagad pasniedzeejs liek gandriz visu paartaisiit bet riitdien taccu jaaizstaav!!! (e) (e) (e) ''foršs''5dienas vakars (e)
Tātad visām liekas,ka dzīve galīgā pakaļā?Neceļas rokas neko mainīt,jo nekas pozitīvs nenotiek.Aj domāju,ka nākot vasarai būs ok,bet tagad arvien sliktak paliek
es nu galīgi neesmu pozitīva... vismaz ne pēdējo nedēļu... man ir smagi, tiešām smagi, bet es mēģināšu kaut ko darīt, lai tā nebūtu... es arī atrisinājumu pagaidām neredzu savai situācijai, bet tiešām ceru, ka viss atrisināsies labi!
Izlasīšu,bet vaitad Tu jau nebiji spāņu zemē 8-)
Jaukum,man "Rota" vīrusi,kuri gan nav gluži kā virss,bet caureja,ir katur 2 nedēļu,un jā tas patiešām piešķir visam lielāku besi.;/
LoveG aarpraac tev ar veseliibu kkas nav kartiibaa visu laiku??? :-O nu jaa es savu dz.dienu ar pavadiiju visu nakti WC (e) maaajaas kaa beka seezhu un puustu (e) :-D
Diemžēl arī man pavasaris ir sācies ar kārtīgu besi. Vienīgais, kas mani uztur pie veselā saprāta ir tas, ka pēc diviem mēnešiem būs pārmaiņas. Pagaidām gan katra diena jāpavada vienā lielā rutīnā :-/