Labrīt, meitenes!
Vakar neilgi pirms gulētiešanas pāršķirstīju Origo un Stockmann katalogus. Skatoties to, kas pirmajā, šausminājos par cenām, piem, vienk kaklarota ar taureņiem - 17 Ls. Ja man būtu lieka nauda tādām lietām, tad tos 17 Ls labāk iztērētu, nopērkot no cosmo meitenēm smuklietiņas. Starpcitu, Manami, Tev ļoti skaisti tie darbi! (l) Un, otro skatoties, aizdomājos, cik sen neesmu neko jaunu nopirkusi no apģērba..man drīz vairs nebūs, ko vilkt, un nevis kā parasti, kad meitenēm nav ko vilkt, bet nopietni. :-D Ar mani nepastāvīgajiem ienākumiem ir par maz, tādēļ, ja pēc šīs ned. intervijas mani nepaņems, būs uzreiz pēc skolas beigām kaut kas jāsāk meklēt. Te uzreiz atcerējos, ka jāapsveic Vespera ar jaunā darba iegūšanu! :-)
Blānša, es atceros, ka Tu toreiz vaicāji par Ogu Mandino. Es vakar sāku lasīt "Panākumu universitāti", atsauksmes gan esmu dzirdējusi ne pārāk labas, bet gribu pati izlasīt..vakar biju tik sagurusi, ka tikai 1. lekciju izlasīju. :-)
Šonakt sapnī redzēju Bifeli/Bulli (neatceros precīzi) un Guaranu. Tā kā man ir šāda tāda saistība ar elektroprecēm un laalaa, Bullis no manis pirka kaut ko tādu..bet tāda lieta, šķiet, nemaz neeksistē (varbūt nākotnes izgudrojumu nosapņoju :-D) Varu tikai pateikt, ka tā lieta saistīta ar zīdaiņiem..Bullīt, neesi sākusi plānot? :-D :-D
Un pēdējais, ko es gribu pateikt - neviena nekrāj Tuborg kodus? Man te trīs mētājās :-D