Gribu vienkārši pačīkstēt. :-D Šodien atradu matos vienu sirmu matu. Biju šokā. :-O Protams, biju par to dzirdējusi un arī manām draudzenēm tā ir bijis.Bet man ir tikai 21.Sajutos tik veca. :-(
pazīstamam džekam 21 gada vecumā bija pāris balti (sirmi) mati.
Un pazīstamam džekam, kura ģimenē notika traģiskas lietas, 4 mēnešu laikā nosirmoja pus galva. Viņam bija 20 ar kaut ko..
Nu man šobrīd ir tāda interesanta situācija:
1. Esmu stāvoklī
2. draugs šobrīd strādā ārzemēs un es nezinu, kad viņu atkal satikšu.
Bet visumā ikdienā jūtos labi.
Es tikai iedomājos, kas būs tad, kad mazais jau būs piedzimis. Laikam pāris stundu laikā visa galva būs sirma. :-D
Es pirmo sirmo matu pamanīju 15 gadu vecumā. (e) Es pieņemu, ka tas ir gēnos, jo manam brālim jau 22 gados bija sirmi mati. Nu nekas, pēc 25 varēšu sākt krāsot matus uz nebēdu. :-D
starpcitu vienu rītu pamostoties pēc ļoti nepatīkama sapņa, draugs man galvā atrada tādu nosirmojušu galvas pleķīti.pilnīgi balti mati.tā nobimbājos. jo man tak arī tikai 21 :D nezinājām,ko darīt, tāpēc ļāvu viņam izraut,nestaigātu jau ar nosmirmojušu galvu.kopā izrāva ap kādiem 30 matiem. bet dīvaini,ka tieši vienā vietā. nezinu,vai tas varētu būt saistīts ar sapni vai kā, bet jebkurā gadījumā drausmīgi.
atceros skolā skolotāja stāstīja, ka pusaudžu gados nejauki atsitusi galvu un tieši tajā vietā pēc pāris dienām sāka parādīties sirmi mati. Kad bija jau 20 - visa galva balta. :-/