es gribu uz Parīzi jūnija beigās - max 60 ls turp atpakaļ, meklēt māku, bet baigais slinkums. :D pastāstiet lidotājas - caur kurieni ar Ryanair lētāk, neskaitot Stockholm Skavsta?
Kā var uz Londonu aizlidot pa lēto? Cik es te klausos, citi brauc par padsmit eiro, bet man tikai met ārā simtos :D
Man vajadzētu 4.-5. jūlijam biļetes (tikai uz šīm 2 dienām) Varbūt kāda spēj palīzēt? :)
Ja vēlies no visām kompānijām, lētākās biļetes man vienmēr ir caur edreams.com. Pat lētāk kā no pašu kompānioju lapām. Ja vēl izdodas atrast voucheri, tad vispār ideāli. Un lidoju es ļoti daudz...
Es arī plānoju braukt uz Londonu Jūnija sākumā, bet pagaidām cenas nav pārāk labas. Ryanair lapā cenas bieži mainās, normāli esmu uz Londonu braukusi pa 20 eur, labākajā gadījumā var notrāpīt pa 15 eur :) Bet nu - tur jāčeko visu laiku cenas...
ja, ne tikai aviobiletes interesē, bet gan celojuma komplekts, ir tie saucamie Last minute piedāvājumi, kur celojumā jādodas drīzumā. Pati neesmu mēginājusi, bet pēc piedāvājuma cenas loti labas.