MVK, es te aprakstīju sīki un smalki :-D - http://cosmo.lv/mine/forum/9/topic/91550/?rand=934520370&ListPage=3
man tāds slinkums uz to skolu iet, visiem viss saīsināts, pat beztēma saīsināta :-D :-D :-D :-D Kristīn, kas tā par lietu - kāpēc mūsu skola nepadomā par saviem darbiniekiem un studentiem? :-D :-D :-D
ņamsi man neizdevās plānotā vārtīšanās pa gultu,bija jādodas šopingā :-D bet vēlu tev veiksmi skolā ;-)
man tagad veiksmiigi jaatrod sev kleita vasarai uz maasas kaazaam (l) nav ne jausmas pat kaadu veelos :-D
Chocoo, tavu fhm bildi neesmu redzējusi, bet spēju iedomāties,ka izskaties kā vienmēr apburoša,nesamākslota un skaista! Cik esmu redzējusi tavas bildes draudzīgajā tad domāju,ka nav pamata šaubīties ka bilde ir lieliska (l)
Un,jā,kad būs balsošana,droši raksti postu un mēs visas balsosim :-P
Esmu pārstaigājusies šodien, vakarā ar meitenēm iesim atkal staigāt, lai arī laiks ir auksts, tomēr velk iziet laukā un pastaigāties. :-D
Tikai nedaudz sāka sāpēt galva, ceru, ka drīzumā pāries :-( :-/
čau! ;-)
biju pie ārsta- beidzot viss labi :-) tagad tāda miera sajūta. domāju, ko rīt darīt? laiku sola ne to labāko, tā kā pie dabas nevelk :-D man labāk tīk siltums un jumts virs galvas.
Labrit!Man agrs rits!Dzeru kafiju un domaju par savu sapni!Dzeru loti dargu sampanieti tada maza kafejnicina ,kur visi bija tadi ka no "karalvalsts"!!!Nevaru neko laga iztulkot!!! :-P
Aisse-dzintars sapni nozime particibu ,bagatibu!Gaidi no kada mantojumu |-) !!!Tiesi lasit dzintaru neatradu-bet es priecatos par so pasu!!! (l) (l)
Emmanuelle - tad man būs daudz pārticības, 4 gabalus atradu un tādus palielues :D
otrā daļa bija lidmašīnā, kur man viens džeks mīlestībā atzinās un man bija starp viņu un vēolvienu jāizvēlas, bet es pamodos pirms izdarīju izvēli...
Emanuell var jau mazliet piepildit sapniiti ar to ka ieiesi mazaa kafuuziitii,nopirksi šampanieti(iedomasies ka dargakais) un viss paareejais lai paliek iedomu teelu zinjaa (l)