Sveikas! man šad un tad gadās, ka ļoti spēcīgi sāk asiņot deguns. visbiežāk tas ir bijis tad, kad jau ilgstoši ir bijušas iesnas un deguna asinsvadi paliek trauslāki,citu reizi paceļās asinsspiediens. nu parasti kaut kā jau tieku galā,jo lielākoties šādas asiņošanas mājās gadījās. Bet šodien veselas 2 reizes deguns asiņoja apm 15min ilgi. ja vēl pirmo reizi no rīta ar grūtībām izdomāju kādēļ asiņoja, tad otro reizi tiešām pēkšņi, par laimi, tuvu mājām :(
zinu,ka viens no iemesliem šādām asiņošanām ir saaukstēšanas - tad cilvēkiem ar vājiem deguna kapilāriem var sākties asiņošana un es tieši šobrīd esmu saaukstējusies.
zinu, daudzas teiks, ka vajag piededzināt asinsvadus, bet ir daudzi cilvēki,kuri saka,ka asinīm ir jānotek,jo var plīst kāds asinsvads galvā :(
tiko netā salasījos par deguna asiņošanu un sapratu,ka beidzot jāiet pie ģimenes ārsta, jo gribētu pārbaudīt asinis, varbūt vēl kaut ko, bet man daktere ir tāda,kura negrib rakstīt nosūtījumus, nepatīk viņai,ja izsaku savas aizdomas, bet nāku no mazpilsētas un vēl nevēlos mainīt ārstu.
nu jā,tas ko no Jums vēlētos ir tas, ka lai pastāstāt kā notiek piededzināšana, kā ir pēc šīs procedūras,cik tā ir ilga utt.
jo laikam tomēr būšu nosvērusies par labu piededzināšanai :-|