Miilaakaas statuss.

Reitings 26
Reģ: 02.05.2011

Mani nomaac jau kaadu laiku "maza" probleemina. Esmu kluvusi par miilaako.Pashai man nav sobriid nopietnu attieciibu. Vinam ir. Saaku pie vina stradat. Jau no sakuma likas,ka tas ir vienigais iemesls,kapec vins man piedavaja so darbu,bet es stingri noteicu,ka nekaadaa gadiijumaa.Buusim vnk "chomi".Un tieshaam,man nebija nekaadas intereses "TAADAS" pret vinu. Vispaar! Un tad pielaidu kluudu. Laikam jau zemapzinaa zinaaju,ka taapat tas notiks. Uztaisijam balliti pie vina dziivokli kameer vina dziivesbiedreNE bija komandeejumaa. Un tad bija pirma nakts. Biju sausmaas nakamajaa riitaa! Trakaakais,ka mees no pasha saakuma bijaam loti atklaati.Mees arii iztureejaamies ka"chomi". Visu staastijaam viens otram. Tas muus satuvinaaja loooti! Man ir tie taurini veederaa.. Reti kad taadi ir. Looti slikti jutos,ka taa ir noticis. Zinu,ka jau runaa darbaa,ka mums ir romaans utt. Bet..

Taatad..Iespeejams,ka ir kadam taada situaacija bijusi. Looti veelos uzzinaat,kaa riikotiesm manaa situacija.

Vinam ir 35,man 20. Juutos looti vainiiga. KAA MAN RIIKOTIES TAALAAK! No darba nevaru atlauties aiziet.Un negribu!

02.05.2011 17:27 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
MAGDALENA, ES JAU ARII VIENMĒR DOMĀJU, KA NEVAR PAT DOMĀT PAR PRIEKŠNIEKIEM, DET SANĀCIS... DOMĀT :)
02.05.2011 20:07 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
izsaku lidzjutibu, jo
1. kart-darba romani reti kad labi beidzas;
2-kart-milaka, kura mil aiznemtu virieti.

nu vsp sim stastam nesaskatu laimigas beigas, jo ja ari vins izskirsies no sievas, tad agri vai vel kraps tevi-ja vienreiz krap, tad krap ari nakosreiz.
02.05.2011 21:48 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
nenosodīšu tevi, jo esmu bijusi tavā ādā, protams neesmu ar viņu gulējusi viņa un sievas gultā... zinu, ka viņš mani mīl, un pat tagad, kad esmu aizmukusi tālu prom, viņš ir gatavs braukt pie manis...

kāpēc es biju mīļākā? jo bija tikko beigušās smagas attiecības, un attiecības vairs negribēju, bet sexu gan... es viņā neiemīlējos, man bija vienalga, ka dalu ar kādu, jo zināju, ka esmu skaistāka, jaunāka, labāka... citu nemeklēju, jo nebija laika iepazīties, iet uz klubiem... ņemties ar tikko iepazītu - arī negribēju... mūsu attiecībās kļūdu izdarīja viņš - iemīloties....

tāpēc galvenais ko iesaku - neļauj sev iemīlēties. ja nevēlies būt mīļākā - meklē citu... visdrīzāk viņš tevis dēļ sievu nepametīs, bet ja izdomātu pamest- vai tev to vajag?

vai nu izbaudi neiemīlot, vai aizmirsti un meklē citu, citādi sāpēs tev....
02.05.2011 22:04 |

Reitings 345
Reģ: 07.06.2009
Ir divi varianti, vai nu tomēr pamet darbu un izslēdz viņu no savas dzīves, jeb- Turpini strādāt.
Varbūt jums vajag par to parunāt,aizmirst un viss.
Draudzeni viņš nepametīs, jo ja viņam ir stipra, abilstoša vecuma sieviete, Tu viņam biji tikai sakars.
03.05.2011 00:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits