izvēles priekšā =/

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011

Centīšos visu uzrakstīt pēc iespējas īsāk un precīzāk,jo esmu apjukusi,nezinu kā būtu labāk un pareizāk darīt! :-(

Ir man puisis ar kuru jau esmu vairākus gadus kopā.Nedzīvojam vēl kopā,bet ik pa laikam tāda doma ir apsvērta par šādu iespēju. Attiecībās ir visādi bijis - gan labāki mirkļi, gan strīdiņi, gan pašķiršanās (ne tāda tiešā nozīmē,bet ar domu - lai sakārtotu savas domas). Cilvēks jauks, mīļš un mums daudz ir kas kopīgs, spējam labi saprasties. Tiesa gan - ir daži mīnusiņi puisī (kuram gan tādi nav?!) ar kuriem esmu cīnījusies (runājoties), bet kādā brīdī atkal viss ir pa vecam, no kā arī bieži vien es piekūstu,jo cik tad var aizrādīt?!

Nesen bijām atkal nedaudz pašķīrušies - dēļ tā,lai saprastu,ko puisis vispār vēlas (pie reizes arī pati apdomājos) un viņam tieši sanāca darba darīšanas ārpus LV.

Viņa prombūtnes laikā sākumā likās - viss ir ok,es varu neiespringt par to,ka atkal viņš nebūs kaut ko izdarījis, kas man liek dusmoties un nervus bendēt, eju un visu ko daru, laiku veltu tikai sev, forši! Taču gāja dienas uz priekšu un tad es sapratu - man tomēr viņš pietrūkst, apdomājos ko es būtu savādāk darījusi nekā agrāk, ko vajadzētu vēl paspēt utt. Parasti,kad viņš man uzraksta vai pazvana - vnk sirds straujāk sisties, vēderam, kā agrākos laikos, pārskrien skudriņas...viss kā vecajos laikos,kad pirmo reizi iemīlējāmies!

Un tagad es esmu apjukusi - vai nu man palikt ar šo cilvēku kopā (ir pats devis mājienu,ka grib), lai arī nespēju tās dažas īpašības pieņemt un rēķināties,ka visu laiku man ar tām būs jācīnās un pašai tik sevi jābendē, vai vnk šķirties un sevi vairs nemocīt? (s) Tiešām nezinu,ko darīt!

Ko jūs darītu manā vietā? (protams,galīgo lēmumu jau pati pieņemšu,bet varbūt man kāda spēs dot noderīgu padomu!) (s)

02.05.2011 14:01 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Es pati agrāk izgāju cauri līdzīgai situācijai,tāpēc varu teikt - ir vērts pacīnīties,nepadoties! ;-)
Jo ja tiešām otrā cilvēkā spēj saskatīt arī pozitīvo un ir tās patīkamās sajūtas,puisis pats dod mājienus,ka visu grib turpināt - dodat sev tādu iespēju ;-)
02.05.2011 15:38 |

Reitings 188
Mani piesaistīja Tava frāze, ka dzīvē viss ir ok, bet viss sākas, kad jāsazinās caur telefonu vai skype. Un tā arī būs visa sakne - lielākajai daļai vīriešu patīk tiešs kontakts, un telefons/skype ir tāds, nu nekāds, nekam neder, tādēļ viņi izvairās to lietot, ja vien nav ļoti liela nepieciešamība. Bet tad, ja domājat pavadīt dzīvi kopā, tad šīs abas lietas tik ļoti nebojās attiecības. Ja, protams, tā ir vienīgā problēma.
Es piekritīšu meitenēm, ka pamatos cilvēka uzvedību neizmainīsi. Un tas, ka viss ir kā pa viļņiem, nozīmē, ka viņš Tevis dēļ cenšas. Taču tur parādās tas, ka viņš nevar būt viņš pats, ieradumus nav tik viegli atmest.
Tas ko es ieteiktu - esi ar viņu kopā, un tiešām mēģini sadzīvot ar trūkumiem, jo kā jau pati teici - neviens nav ideāls un izmainīt trūkums ir praktiski neiespējami. Meklē veidu, kā ar tiem sadzīvot. Un tad, ja patiešām neizdodas, un tad, ja patiešām saproti, ka nespēj tā dzīvot, vai samierināties - tad tikai vajag šķirties. Mans uzskats ir tas, ka trūkumi mīļotajā cilvēkā ir vieglāk pieņemami nekā citos...
Lai izdodas
02.05.2011 17:01 |

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Paldies,Orchid! ;-)
Eh..tagad tā gribas ar viņu parunāties,visu noskaidrot,kas un kā,bet ne var viņam piezvanīt,nekā.Laikam cītīgi strādā vai dzīvojas vēl pie radiem!
Skumjais drusku uznāca, tik atceros,ka viņš atbrauca no darba darīšanām un uzrakstīja man,tad pirmais,ko pateica man, bija "Esmu ļoti,ļoti sailgojies pēc tevis!!!" (l)
02.05.2011 17:05 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Jau kuro reizi nonāku pie atziņas,ka mūsdienu tehnoloģijas attiecībām tikai traucē..

Ir strīdi par apmeklētām i-neta lapām,profiliem,bildēm,uzlauztām vēstulēm . Strīdi par izslēgtiem mobilajiem,neatbildētām sms,zvaniem. Un otrādi-nepārtrauktā zvanīšana,traucēšana utt...
02.05.2011 17:33 |

Reitings 1080
Nu būs nākamais džeks,tam arī būs savi mīnusi. Mīnusi taču ir visiem :-/
Ja tevi mīl un tu mīli,tad nesaredzu problēmu.
02.05.2011 17:40 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
kaapeec ir jaaizmaina kaads cilveeks? ja nespeej pienjemt, tad shkjiries. tikai atceries, ka naakoshajam arii droshi vien buus kaada iipashiiba, ko nevareesi pienjemt. es nebuutu baigi laimiigaa, ja mans draugs meegjinaatu mani mainiit. ja nepatiik iipashiibas, bet miili vinju ljoti, tad pielaagojies
02.05.2011 19:33 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man loti patika ,ka raksta Carmela-bet ta tacu ir-neatbildeja uztreiz un viss...arprats!
Ja cilveks iepaticies,jamegina pienemt ar visiem trukumiem :-P .Man ari gribas to perfekto-esmu nakusi pie sledziena,ka katram cilvekam "sava uts"!
02.05.2011 19:46 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja jau uzcepi so topiku, tad vairak sliecies uz ne.
tapat veseliga kopdzive nesanaks, ja tev kaut kas otra loti besiii
02.05.2011 21:58 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Lasot tavu diskusiju [varbūt, ja būtu dzīvē man to stāstījusi domātu savādāk], bet nejutu no tevis to, tā teikt, kaisli. Likās, ka raksti tā vienkārši bez tās īstās sajūtas, ka tu neprātīgi mīlētu un tml. Nezinu, vai saprati mani, bet izlasot pirmās, ko sapratu no tevis lasītā ;-)
02.05.2011 22:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits