Nesaprotu šitos vīriešus. Iepazinos ar vienu, nonācām līdz gultai, šis paziņo, ka gumiju nevilkšot, nekad to nav darījis un arī nedarīšot. Šādi eksemplāri man ir pagadījušies vairāki. Tagad visi vīrieši tādi? Kas notiek?
Man arī nepatīk ar gumiju, bet ņemot vērā, kad gulējusi es esmu tikai ar tiek vīriešim ar kuriem man bijušas attiecības, tad par STS neuztraucos. Dzeru pati OK un visi apmierināti ;-)
Tā "kontrolēšana" ir fufelis. Tak pirms ejakulācijas arī mazliet spermas izdalās, un to nu nekādi nevar nokontrolēt. Tā jau tās "iekrišanas" arī notiek. Fuj, es nemūžam ar tādu džeku negulētu, kurš ir gatavs pielaist visādas slimības un vēl bērnu uztaisīt tāpēc vien, ka viņam patīk bez prezervatīva tirināties. Un es vispār nesaprotu, kāpēc gan sekss būtu jāpārtrauc foršākajā brīdī.
uuuu - nav ja kā tu saki "jāpišas" ar ko pagādās, lai dabūtu sts. sts var būt jebkuram, nevis tikai tam, kurš pagadās.
un daudzas no stslimībām var dabūt arī, ja slaukās vienā dvielī un pat vienā gultā guļot attiecīgos gadījumos.