Tūlīt iešu skatīties Mazo dziesmas Latvijai. Kurš jūsu favorīts?
Man īpaši jauna nekā nav, neskaitot 5cm apritēs, bet cerams,tas tāpēc, ka es vakar riktīgi vakarā paēdu. Nezinu, bet mani tas par brīnumu kaut kā neuztrauc, what`s matter with me? Agrāk par katriem 200 g uztraucas, bet tgd pofig. :-D
Labs vakars :)
Šodienas bilance - pabeigta viena broša, kaklarota, 2 pāri auskaru un skices pāris drēbēm, kas jāpāršuj.
Tagad cenšos iebāzt galvu datorā un nedomāt par to, ka brīvdienas cauri.
čau, čau .
Uz doto brīdi taisu prezentāciju - rīt jāaizstāv SD. Ēdu saldumus un dzeru tēju . :-)
Esmu pazaudējusi balsi, varu parrunāt tikai čukstus vai pusbalsī, bet rīt lielā auditorijā jārunā.
varbūt kādai ir ieteikumi, kā pēc iespējas ātrāk uzlabot situāciju? :-)
Pabeigšu bloga ierakstu,Ēdīšu tomātmaizītes un skatīšos kārtējo filmu.Šoreiz ''Marie Antoinette''(2006.g).Iedvesma pēc no rīta noskatītās ''The Affair of the Necklace''. :)
Nespēju tomēr šodien pieķerties mācībām. :D
es pa šo dienu biju plānojusi čakli jo čakli drukāt kursa darbu, bet esmu uzrakstījusi veselu vienu teikumu. :D malace :D
šobrīd turpinu atdoties slinkumam. :D
P.S. vai kāda ir bijusi Itālijas kūrorta pilsētā Rimini?
Šodien biju 2 pasākumos ar draugu, un mājās paspēju pārstādīt Dracēnu, tagad viņai būs plašumi kur vīt savas saknes :-P .
Esmu kārtīgi izvingrojusies, kopumā vairāk nekā 200 preses uztaisījusi, daudz pietupienus un citus vingrojumus, ēdu visu dienu veselīgi un gardi un tagad prasās kāds tomātiņš. :-) uztaisīju medus maskas ķermenim un sakopu pēdiņas. (t)