perfektas attiecības

Reitings 1592
Reģ: 29.01.2009

Sveikas!

satiku vienā pasākumā vienu interesantu indivīdu, taču kad uzzināju, ka vinjam ir draudzene, tad, protams, nekādas flirtējošās situācijas necentos radīt. tad nu vakara gaitā viņš pats sāka pievērst uzmanību, viss baigi jauki, sīkumos nav vērts izplūst... bet nu viena lieta, ko viņs pateica, man lika aizdomāties, vai tiešām nav iespējamas perfektas (vismaz nosacīti) attiecības starp sievieti un vīrieti, jo viņam tik tiešām ārēji tādas ir, taču viņš teica, ka visu laiku krāpjot savu draudzeni, viņš viņu mīlot, taču viņam patīkot vēl nez cik meitenes. un viņš teica, ka noteikti viņu apprecēšot un bla bla, turklāt vēl pieminēja, ka visi vinjam pazīstamie pāri viens otru krāpj un iet pa kreisi un vēl nez uz kurām pusēm. es nez, vai nu esmu atpalikusi vai vecmodīga, vai vnk neizprotu vīriešu domu gājienus, vsp man sāk likties, ka normālu čaļu vnk vairāk nav. vai nu arī tgd šis variants skaitās normāli- nekādu monogāmo attiecību, pat tad ja viss ir ļoti labi- seksuālā un garīgā saskaņa ir, bet vienalga meklē citas vāveres. kā vsp ir iespējams uzticēties vīrietim, jo bezmaz vai pēc šī čaļa noklausīšanās liekas, ka visi ir vienā maisā liekami, tā ir vīriešu daba??

padalieties ar savām domām un pieredzi šajā sakarā. 8-)

01.05.2011 20:03 |

Reitings 1592
nu, protams, no daudz kā tas ir atkarīgs un katrs ir savādāks, bet nu tad vismaz, ja kkas nepatīk, tad centies sakārtot savas esošās attiecības, ja kkas nav, tad šķiries, baudi savu brīvību līdz nelabumam, bet, protams, grūti jau tā spriest, nezinot sīkumus.
01.05.2011 20:33 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
signorina,
viņš teica, ka viņa attiecībās viss ir kārtībā? Nu nepateica iemeslu, kādēļ tā dara?
01.05.2011 20:40 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
signorina, es domāju, ka katrs savā dzīvē redz konkrētu modeli- savus vecākus, ja vīrietis redz ka viņa autoritāte tēvs laiž pa kreisi, nerespektē sievu(viņa māti), ir absolūts egoists, patmīlis viņam vienkārši tas gribot/negribot tiek ielikts šūpulī.
Viņš viņai acīs teiks, ka mīl no sirds un bez viņas nespētu, taču viņa rīcība runās pretējo!
01.05.2011 20:40 |

Reitings 5709
Var jau būt, ka es savā mazajā un naivajā iedomu muciņā dzīvoju, bet man pašai ne reizi ne ar ko tādu nav nācies saskarties. Respektīvi, mani vīrieši vienmēr ir bijuši tie veselie un tas pat tā.. nedaudz garlaicīgi, kad apzinies, ka esi viņam visvisviiiiiiiissvarīgākais dzīvē un tevis dēļ visu... loģiski, ka tad nekrāpj un ja saki, lai uz citām neskatās, tad to arī nedara. :-D :-D
01.05.2011 20:41 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
gluži nepiekritīšu guranas teiktajam. mans tētis ar mammu 15 gadus nodzīvoja tipa laikam tās varētu dēvēt par brivajām attiecībām, šim bija savas brūtes, mātei savs pacans, kāpēc dzīvoja kopā nezinu, laikam jau manis dēļ, bet ne par to šis stāsts. Tas tagad nenozīmē, ka savās attiecībās es gribu to pašu, nabarot man visu laiku gribās tiešām perfekcionizēt attiecības, lai viss būtu par visiem 100% izdevies, pretstatā tam kāda bija vecāku laulība ;-)
01.05.2011 20:44 |

Reitings 5709
Jā, piekrītu, ka tik pat bieži ir gadījumi, kad, skatoties uz vecāku dzīvēm, gribas darīt visu, kas savos spēkos, lai neatkārtotu viņu kļūdas.
01.05.2011 20:45 |

Reitings 1592
Gardumiņa
it kā tā darot, lai nebuutu rutīnas. lai neapniktu tās esošās attiecības. lai gan pats pieminēja, ka visādi citādi viss esot super.
01.05.2011 20:47 |

Reitings 5119
Es ari par to esmu domajusi, man nav tik liela attiecibu pieredze, lai varetu spriest puslidz objektivi. Savu ilgako attiecibu laika (2g) uzskatu, ka ja cilveks mil - vins nekraps, ja patiesi mil, jo saja SIGNORINAS gadijuma izklausas, ka virietis vienkarsi megina Tevi pierunat krapsanai, bet pats izklausities tik nevainigs un skiists, jo vins tacu mil un krapsana ir tikai ta.. :D

Bet, domajot, ka butu, ja attiecibas ilgst 5,10 un vairak gadus..Es nezinu. Iespejams, krapsana tiesam butiski neietekme attiecibas.. Jo attiecibas nav jau tikai rocinas sadosanas, prieks, sekss un bauda. Tas ir sakuma. Velak pie tam ir jastrada, rodas daudz citu kvalitasu uz ko rekina, iespejams, var pievert acis uz so krapsanas motivu...
01.05.2011 20:49 |

Reitings 1592
man arī šķiet, ka vaina nav vecākos. protams, ir gadījumi, kad tas nāk no ģimenes, bet nu, tā kā par vinu neko citu nezinu, tad, protams, grūti kaut ko spriest, arī par to, cik liela patiesība ir tajā visā, ko viņs man teica. lai arī it kā nebija iemeslu kko melot...
01.05.2011 20:50 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Salomé,kas tu labāk gribētu būt nevis vissvarīgākā,bet tikai kkāda viena no daudzām brūtēm,pie kurām mēdz piestaigāt?Tad vairs nebūtu garlaicīgi,ja?

Tekstam par ģimeni var gan piekrist,gan nepiekrist.Domāju,ka ir tādi,kas noskatās,ka māte pieņem tēva ntos sānsoļus un pēc tam savā dzīvē dzīvo pēc tāda paša modeļa.Tajā pašā laikā ir arī tādi,kas savā dzīvē cenšas dzīvot pilnīgi pretēji tam,ko redzējuši savā ģimenē.
01.05.2011 20:51 |

Reitings 9561
Es nevaru savādāk izskaidrot attiecības kurās cilvēks neapzināti melo otram, kuram ir ačgārns uzskats par mīlestību. Varbūt viņš vispār nav redzējis nevienu pietiekami veselīgu paraugu, lai viņam rastos priekšstats par to, ko nozīmē mīlēt, varbūt viņš ir redzējis pārāk daudz "mīlestības" un nevēlas savā dzīvē ielaist to rutīnu un ziedošanos otram līdz mūža galam. Es tādas lietas savā prātā skaidroju ar kaut kādām psiholoģiskām nepilnībām :-|

Es nerunāju par krāpšanu, kad attiecības ir sačakarētas, kad sieva vīru tur īsā pavadā, gruza katru reizi kad iziet uz kādu pasākumu, nemitīgi pārmet, skatās ar aizdomām bet runāju par attiecībām kurās melo ir mīlestību, tas ir pretīgi. ;-)
01.05.2011 20:53 |

Reitings 9561
*par mīlestību
01.05.2011 20:54 |

Reitings 1592
KAĶI, protams, pēc 10 utml gadu kopā būšanas jau mainās jūtas un vērtības, bet nu ne jau, kad kopā būts pāris gadus, ja pat tik daudz... laikam jau esmu naiva un vēl ar jaunības maksimālismu, bet man no sirds liekas, ka un gribas ticēt, ka ir ispejamas tās ideālās attiecības. kaut vai, nenosodu arī tos, kas piesaista vēl kādu pāri vai cilvēku kādai erotiskajai fantāzijai, ja tas ir kopīgs lēmums. un zinu dažus pārus, kas pārdesmit gadus ir kopā un viņi vēl aizvien uztur šo dzirkstelīti viens pret otru. un vecie cilvēki, kas vēl čubinās viens gar otru... vai tad tiešām aiz tā visa slēpjas krāpšanas??
01.05.2011 20:55 |

Reitings 5709
kuššš, es gribētu zināt, kā ir, kad ir citādāk. Varbūt tad es mācētu novērtēt vīriešu attieksmi pret sevi.
01.05.2011 20:57 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Domājot par šo tēmu vēl izdomāju...
Šaubos vai tam indivīdam un viņa naivajai meitenei būtu tik labas attiecības, kā viņš stāsta, ja viņš viņu nekrāptu. Jo gandrīz vienmēr "perfektas attiecības" ir "perfekti meli". Jo nav prefektu attiecību, vai ne?
Protams, ir tik ērti būt nopietnās attiecībās ar kādu un laist pa kreisi [mazāk strīdu esošajās attiecībās, nekad nav rutīnas un blā, blāā], jo cilvēks savu enerģiju izliek ārpus attiecībām.
Bet tad, kad attiecībās viens pret otru ir godīgi, ir grūtāk attiecības uzturēt labas [gan saskaņas ziņā, gan seksuālajā], jo netiek enerģija izlikta ārpus tām.
Ceru, ka sapratāt manu murgojumu, bet man tiešām tur slēpjās doma :-D :-D :-D

Īsāk sakot, man liekas, ka ikvienam cilvēkam ir jāatrod tādu otru cilvēku, kuru it nemaz negribētos krāpt, bet ar kuru rūpīgi kopt attiecības, lai gan citreiz tas ir daudz grūtāk būt godīgam, atklātam nekā divkosim [kas laiž pa kreisi]
01.05.2011 20:59 |

Reitings 1592
bet laikam jau jāpiekrīt, ka ja patiesi mīl, tad es nesaprotu savā galviņā, kā var gribēties citas? vai tad tik ļoti sievietes domāšana atšķiras no vīriešu?
01.05.2011 20:59 |

Reitings 5119
signorina
Nu es jau tiesi to saku,ka ar savu neilgo attiecibu pieredzi,uzskatu,ka tad krapsanai vel galigi nav pamata. Bet ja attiecibas ir loti ilgas, nezinu! Neesmu bijusi taja stadija, bet pienemu, ka tas looti daudz ko maina.
Man tapat ka Salome ir gadijusies tikai sadi "labie puisi" (vismaz krapsanas zina), tadel gruti ari ta spriest. Ka jau teicu - neesmu isti objektiva, tikai spriedeleeju.
01.05.2011 21:03 |

Reitings 1592
Gardumiņa, Tu pateici ļoti labi, jo tiešām perfektās attiecības tādas parasti ir tikai ārēji. patiesībā viss ir tālu no perfektā. un par to nestrīdēšanos- šis arī teica, ka viņiem nav strīdu, viss ir vislabākajā kārtībā. bet ja tā padomā, priekš kam tās perfektās attiecības? viss ideālais ir garlaicīgs. tad jau labāk lai ir par ko strīdēties, bet tai pat laikā zināt, ka šis cilvēks tevi mīl no visas sirds un tu vinju mīli, lai arī šur tur domas nesakrīt. tas jau tikai uztur to intrigu, dzirksteli attiecībās.
01.05.2011 21:03 |

Reitings 1592
mani vecāki ir ļoti labs piemērs- attiecības tālu no perfektām, bet vinjiem kopā ir labi un par nekādām krāpšanām tur nevar buut ne runas.
01.05.2011 21:05 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
Gardumiņa, es uzķēru tavu domu ;-)
Un patiesībā Tev pilnībā piekrītu!
Pazīstu vienu paziņu, kurš gadiem krāpa savu meiteni, bet neviens to nezināja, bet viņi tika dēvēti bez maz vai superpāris, paraugpāris utt., tajā pašā laikā par manām attiecībām tik daudz strīdi gāzušies, visādas neskaidrības, pārpratumi, bet laikam jau to var to izskaidrot tā kā tu minēji.

Kas vispār liek krāpt? Varbūt attiecību sākumā, kad tie ir pāris mēneši, pirmais gads, ja iepriekš nav bijušas nopietnas attiecības, tad tā vārda "mīlu" nozīmi tu nemaz patiesi neapzinies, kā arī neapzinies, kāds pāri darījums tas varētu būt otrajai pusītei. Gribas ticēt, ka gadiem ejot cilvēki naķ pie prāta un vairāk sāk cienīt viens otru :-)
01.05.2011 21:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits