Mīļās sievietes,varbūt jūs varat man dot padomu kā lai tieku galā ar savu lielo bēdu!?Esmu pret sevi sajutusi no vīrieša puses 3 morālos sitienus pa muguru,kas ļoti sāp un nezinu kā lai aizdzen tās domas no sevis prom!
Sākās viss ļoti jocīgi-caur profilu draugiem.lv!Viņš man sāka rakstīt,beigās izlūdzās manu telefona num un mēs satikāmies!Tikšanās bija ļoti jauka,viņš pats arī bija ļoti patīkams,mīļs un jauks vīrietis!Nezinu kāpēc,bet man uzreiz pret viņu parādijās jūtas un es pieķēros viņam!kad pirmo reizi braucām pie viņa,viņš pieturēja pieturā un teica,ka viņam kkas ir man jāpasaka!es jau sāku nojaust kas tas bija-runa bija par to,ka viņam ir meitene,bet viņš sarauj ar viņu attiecības!es to viņam piedevu!pavadijām lieldienas kopā un tad mani ielika slimnīcā uz operāciju!Viņš brauca pie manis katru dienu un vienu dienu viņš teica-kad tevi raksta ārā,tu brauc pie mātes un savāc savas mantas un es tevi vedu pie sevis!tā tas viss arī notika...bija ļoti labi,viņš man lika izmest savu veco sim karti,kurā bija pilnīgi visi kontakti un lika ielikt jaunu nummuru,lika izdzēsties no draugiem,bet,nākamajā dienā viņš man pasaka ka viņam tomēr ir jāpadomā un mums būtu jāpadzīvo atsevišķi-pie tam,katru dienu no viņa dzirdēju vārdus-es tevi dievinu,esmu tevī samīlējies,es ar asarām acīs tam piekritu.visu vakaru viņš man zvanīja un jautāja vai es viņam piedošu,un mana atbilde protams bija jā!pagāja kādas 10h(es biju izraudājusi visu ko vien varētu izraudāt)viņš man pazvana un pasaka,ka nekas nesanāks!
Esmu satriekta lupatās un nezinu kā lai tagad izturas pret vīriešiem un vai patiešām viņiem visiem vajag tikai vienu?
Mīļās sievietes ja jums ir bijusi situācija vismaz līdzīga kā man,lūdzu dodiet kādu ieteikumu kā lai pārvar šīs sāpes!nevaru padomāt ne par ko citu kā tikai par šo nežēlīgo nodevību!
sirds tā sāp ka nezinu kur lai liekas!
būšu pateicīga katrai kas man atrakstīs!ja varat tad rakstat uz e pastu [email protected]
jau iepriekš paldies visām kas mani izprot! :'-( :'-( :'-(