Tautas skaitīšana

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009

Tātad,ja es neesmu pieskaitījusies i-netā,un iekšā nelaižu,kas man draud,vai nedraud? :-D

01.05.2011 14:21 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Nē viss kārtība :-)
Nenāk gan vairs.
01.05.2011 16:11 |

Reitings 202
Reģ: 29.01.2009
Irija sods ir 25 000 euro. :) es gan uzskatu, ka ir jaskaitas. tiesi tapec, ka kads nesaskaitas un neatbild uz tiem jautajumiem, valsts nemaz nezina realo situaciju, jo doma, ka par sudigu dzivi sudzas 100 cilveki, bet parejiem viss ir forsi.
ja, ok, es pilnigi noteikti saprotu, ka neviens neko nedaris, lai to labotu. bet man pasai gribetos znat, cik isti cilveku ir lv (pofig, ka vismaz tukstotis brauks tulit prom), man gribetos zinat, kados apstaklos (statistiski) citi dzivo (lai priecatos, ka man ir dzivoklis ar karsto udeni un wc, nevis ka citiem). man gribetos zinat, cik tad cilveki ir izbraukusi uz arzemem (man gimene ir tadi 2, ko atzimeju anketa). ari te, irija, bija tautas skaitisana. viniem ta anketa savadaka, man likas, ka tada plasaka.
01.05.2011 17:14 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
diidija. Ja Tava mamma jūs saskaitīja internetā, tad gaisā noteikti nekarājaties.

Tā kā pēdējā Tautas skaitīšana bija pirms 11 gadiem, tad tie cilvēki varētu gan uzrādīties jūsu adresē.

Skaitītājai ir jāapmeklē adrese un jānovērtē reālā situācija. Viņa aiziet uz adresi un konstatē, ka tur vajadzēja dzīvot, bet nedzīvo, tad pilda tikai mājokli. Ja viņa aiziet uz adresi, kas it kā ir tukša, bet reāli tur dzīvo, tad viņai ir jāskaita tie, kas tur dzīvo, neskatoties uz to, ir vai nav deklarēti. Kādu iemeslu viņa minēja, kādēļ nevarētu jūs tajā adresē skaitīt. Ja viņai darba uzdevumā jūs bijā atzīmētas kā personas, kas saskaitījušās internetā, tad OK, bet, ja jūs tur nebijāt, tad viņai nebija iemesla jūs nesaskaitīt!

Ups pārāk gari! :D

īrijā bija vesela burtnīciņa - sīki un smalki jautājumi. (Cik TV, DVD utt. garā, vai mājokli īre, ja jā, tad pa cik, kā un ar ko brauc uz darbu, bērni uz skolu, cik ilgā laikā utt.) Ja tagadējai noskaņotajai tautai ko tādu jautātu, tad nu atklausītos gan! :D
01.05.2011 21:33 |

Reitings 293
Reģ: 06.10.2010
ja nāk, tad saimnieka mājās nav un neko nezinu un lieta darīta :-D :-D :-D nevienam nav nekādas daļas par to kas man ir un ar ko es dzivoju utt.
02.05.2011 13:58 |

Reitings 2170
Nu es arī vienu reizi skaitītājam neatvēru, man pastkastītē atstāja zīmīti ar lūgumu piezvanītun vienoties par laiku, kad šis skaitītājs var atnākt.
02.05.2011 14:00 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Es gan pieskaitijos.Man nebija grūti veltīt 4 minūtes,sava tik "dārgā" laika. Un negribēju,lai manis dēļ tam skaitītājam jāvelkas pa vairākām reizēm zvanīt pie manām durvīm. Viņš jau nav vainīgs ne pie kā.

Un varēja arī saskaitīties kāpņu telpā. Mans kaimiņš pateica,ka iekšā nevar ielaist,bet pieskaitīsies,ja var kāpņutelpā.Un skaitītājs pieskaitija,nelauzās dzīvoklī.

Es gan ielaidu koridorā,jo palika žēl tā cilvēka,viņš nabags ar vienu kāju pie zemes,otru saliektu gaisā turēja,lai portatīvo varētu noturēt. Pie manis vismaz viņš varēja datoru un skapīša nolikt un kā cilvēks pieskaitīt. Nekur nelūrēja kas man ir,un arī jautājumi bija elementāri.

Nesaprotu par ko ceļ tādu traci un neskaitās (t) Neņem jau par to naudu jums no maka ārā.

Joprojām uzskatu,ka cilvēki ir tie kas veido valsti,un ar tādu attieksmi tik daudziem cilvēkiem,nav brīnums,ka viss iet uz leju.
02.05.2011 14:06 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es arī negribēju skaitīties, bet māsa pieskaitīja (e)

Man šķiet, ka tur parāk personiski jautājumi. Šitai debīlajai valstij nav nekādas daļas par to, cik es pelnu savā uzņēmumā, ja grib, lai skatās vid, vai arī cik kvm es dzīvoju, kāda man apkure un ūdens, labklājība un mājokļa labiekārtotība, nav man tāda informācija labprātīgi jāsniedz, ne jau valsts man to visu ir palīdzējusi nopelnīt. Ja būtu citā valstī, noteikti pelnītu daudz vairāk.

Turklāt tas ir smieklīgi-"piedaloties tu liec valstij ar sevi rēķināties", visu šo gadu laikā, kopš es dzīvoju, nevienu reizi neesmu redzējusi, ka valsts ar mani rēķinās, gribas vienkārši skaļi zviegt!

Tautas skaitīšanā vispār vajadzētu tikai cilvēku skaitu saskaitīt un VISS!!! Neviens nepretotos, bet šie izdomā visādus tizlus jautājumus.
02.05.2011 15:07 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Nu man nejautāja par ieņēmumiem vai ko citu.Pajautāja tikai vai man ir apkure,wc un duša/vanna.

Tas nu man nav slēpjams :D
02.05.2011 15:09 |

Reitings 3022
Man arī šķiet, ka par ienākumiem jautājuma nebija. Internetā skaitījos, un tur jau daļā jautājumu bija atbildēts, piemēram, kur strādāju, jo esmu ierēdnis.
Nekas traks tā skaitīšana nav.
02.05.2011 15:10 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Nez, netā bija jautājums par ienākumiem uz 1 cilvēku.
02.05.2011 15:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits