Man arī šobrīd OPI Suede topā, dievinu. (l) Vienīgais, ka ļoti, ļoti nenoturīgas, tas gan viņiem pat uz iepakojuma minēts.
Nezināju, ka Origo viņiem veikaliņš, vienmēr skrēju uz Dārzaugļu ielu, lai paspētu līdz 7ņiem, parasti jau pirms 7ņiem tur ciet. :-/
dream-liquid, man bija apakšā zelta krāsā nagulaka un augšā melnā isador :) izskatījās ļoti skaisti, galvenais,ka daudzi par tādu nemaz nezināja,ieskaitot mani, un jutos kā zvaigzne, kad visiem rādīju :D:D
KAĶI, domāju,ka viss ir atkarīgs no tā kādas krāsas sakombinē.
bet nu pagaidām pašai nekas tāds nenāk prātā. ja nu vienīgi rozā tonis + isadora rozā. tas vismaz tā neuzkrītoši :)
Man arī rozīgie toņi iecienīti, un vēl bēšīgie, pašai ļoti patīk lakot nagus un vēl uztaisa melnas puķītes, un viena mana recepte, kura sanāk ļoti krāsaina, jo sapludinu vairākas krāsas kopā (l)
man slinkums krāsot, process sanāk pārāk ilgs. līdz ar to nekrāsoju bieži, bet ja krāsotu, tad izvēlētos kko bēšīgu, kkādu navy blue.. un jā, starpcitu, OPI nagulakas pārdodas arī stockmannī :-)
Man nesen bija pavasarīgi nadziņi, tie gan bija gēla, bet nu likās ļoti pavasarīgi :-)
Maigi dzelteni nagu galiņi un uz zeltnešiem uzzīmētas zaļas lapiņas!