Tāds ir mans jautājums!
Ir manam puisim draudzene (vnk agrāko laiku draudzene no universitātes!),es arī viņu zinu - neesam gan satikušās,bet ir bijusi sarakste.Informēta esmu!
Vienu dien viņai uzrakstīju,jo bija nepieciešams noskaidrot uz vienu jautājumu atbildi,jo viņa strādā ar to visu saistībā.Atbildi dabūju,bet interesantā veidā-
sākumā viņa normāli atbild,bet pēc tam sāku just,ka kaut kas tur sāk tā kā jokoties,valoda paliek nenopietnāka - izrādās kaut kāds puisis piesēdās pie viņas pc (vai nu viņas, vai kāds studiju biedrs,kamēr bija lekcijas - nezinu,jo nav zināms,kur tobrīd atradās!).
Nenopietnu atbilžu veidā,kas sekoja pēc tam,kad tas puisis tur rakstījās ar mani,sekoja teikums,ka tā meiča ir ar manu puisi gulējusi :-O Es biju uz pauzes - vai nu tas džeks vnk iznesa mani cauri,jo es arī vienu lietu no tās meitenes gribēju uzzināt par savu puisi (laikam jau esmu arī pati drusku vainīga!),vai viņa pati maskējās. Lai gan pēc tam man teica - ok,apnika tevi te nest cauri! Prasīju pēc tam savam puisim - ir tā vai nav, uz ko viņš atbildēja - neesam gulējuši...Un vairāk nekādas piebildes,pat netaisnojās!
Mani nez kāpēc tas viss nepārliecināja,nez - varbūt tomēr ir iemesls ticēt savam puisim?Vai otrā galā gribēja manu reakciju pārbaudīt? (s) Lai gan nav labs joks ar ko jokoties :-|