Sveikas!
Man sanākusi baigi nelabā situācija.. :(
Tātad, vakar man tika nozagti 5 ls no maka. It kā nav liela summa, bet ne jau tas ir galvenais. Tātad! Pie manis un mana puiša vakar palika viņa ļoti labs draugs un viņa meitene, kas man ir paziņas līmenī. Viņi jau bija arī iepriekš palikuši, bet nekas nelicināja, ka varētu kkas nelāgs notikt - jauki cilvēki! Bet šorīt skolā attapos, ka man makā trūkst 5 ls. Un es skaidri zinu, ka neesmu tos iztērējusi, jo veikalā pat šonedēļ neesmu bijusi, pietam verot maku vaļā, vienmēr redzēju, cik nauda tur ir.
Tad nu tagad esmu apjukusi, jo nevaru saprast vai tā bija viņa, kas tos paņēma vai nē! Jo it kā negribas ticēt, ka tāda jauka meitene varētu ko tādu nodarīt otram! Sāpīgākais jau ir tas, ka mēs bijām gandrīz kā draugi visi 4 palikuši, nebiju domājusi, ka jāslēpj mantas.. un šodien viņa pati no sevis man atsūtīja sms, ka nekādu naudu nav ņēmusi, kaut arī es viņai tieši neko neteicu par šo situāciju, bet gan savam draugam liku paprasīt tam džekam vai viņa meitene uz kko tādu būtu spējīga. Viņš atbildēja, ka nē! Bet tas ir tik dīvaini! Nevar jau nauda kkur izgaist vienā vakarā! Un kādā sakarā viņa man tik ļoti satraukusies atsūtīja to sms?! :-/
Meitenes, kā jūs domājat? Es vienkārši nekad neesmu sastapusies ar cilvēkiem, kuriem ir šādas novirzes! Viss liecina, ka viņa to ir izdarījusi, jo viena pati ilgu laiku atradās istabā, kur bija soma ar maku.. bet negribās tam ticēt!